Kendimi suçluyorum. suç sizce bende mi?

Kız arkadaşım 3 ay önce sebepsiz ayrılmak istediğini söyledi ayrıldık sonra sürekli yanında olarak destek vererek onun kalbini geri kazandım ve devam ettik 1 ay kadar sonra. Çok büyük psikolojik sorunları var ve hala devam ediyo ama benden daha mutlu olduğu kesin. Sonra yalan söylemediğim bir konuda bana yalan söyledin diye yine ayrıldı benden, bende ona yalan söylemediğimi zorda olsa ıspatladım devam ettik. Sonra evlilik planları yapıyorduk ev alacaktım bana ne kadar birikimin var ki dedi bende ayıp ama sorulmaz bu diye espiri yapmaya çalıştım ve sen daha bunu konuşacak kadar bile hazır değilsin dedi bozuldu ve yine ayrıldı. Sonra onu çok sevdiğim ve mantıklı bir seçim olduğum için son kez tekrar denedik ve bu kez üstüme çok gelme beni soğutma bitti mi gibi sorular sorma sakın zamanla sana tekrar ısınacağım dedi tamam dedim bende yine bir gün soğuk davranınca defalarca sordum bitti mi bitmedi mi ne çıktığımız belli ne çıkmadığımız diye o da defalarca sorunca şimdi bitti dedi ve bitirdi. Son olarak araya insanların girmesiyle sanırım, yeniden aradı kızlara bakma gözünü oyarım evleneceğiz falan dedi. Sonra iki gün hiç arayıp sormadı sadece kandil mesajı attı (toplu mesaj). Bende 2 gün sonra aradım güzel güzel konuşuyoduk ki ''geçen konuştuğunla hareketlerin çelişiyo dedim hem kızlara bakma evlenicez diyosun hemde arayıp sormuyosun merak etmiyosun'' dedim. Bunu derdermez değişmemişsin sen bitti sakın açıklama yapma yine aynı şeyleri yapıyosun dedi . Bende dayanamadım biterse bitsin pamuk ipliğine mi bağlı bu dedim, beni sürekli terbiye etmeye çalışıyosun eziyosun dedim ve kesin olarak bitirdik. Suçluluk duyuyorum bazen bazen onu suçluyorum sizce benim bir suçum var mı szice?
Güncellemeler
+1 yıl
kafamı karıştırıyo sürekli bir istemiyorum sevmiyorum anlamıyo musun diyo ertesi gün başka sorunlar var sana yüklemek istemiyorum diyor. senin yanında mutlu olmayı çok istedim ama olmuyor işte diyor. kimyamı bozdu düşenemiyorum bile artık. ve en kötü tarafıda yaptıklarının farkında değil hala o mağdur o haklı Facebooktaki ieltilerine bakıyorum aşk konusunda eleştirdiği şeyleri hep bana yapıyor ve kendi yaptıklarının farkında değil...

Güncellemeler
+1 yıl
güncel...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar başka görüşleri olan arkadaşlar yok mu
Kendimi suçluyorum. suç sizce bende mi?