sizce bu durum beni sevmediği anlamına gelir mi ya da aldattığı neden bakıyorsun diyorum bakmadığını söylüyor ama ben görüyorum napmalıyım sizce normal mi sürekli değil çaktırmadan ve güzel olan totolara yani sebebi nedir sizce sevgi eksikliği mi?
Cevabın nedir?
guzele bakmak sevap gizli (: sen de bakiyorsundur her insan ilgi ceken guzel bir sey gorunce bakar kız erkek fark etmez bu
sen de yakisikli cocuk gorunce bakiyorsundur erkekler de bakiyordur kizlar da kizlara bakiyordur01 Yorumla
Soran+1 yılama ben gerçekten bakmıyorum ççok kıskanıyorum onu da canım sevmiyor mu beni diye üzülüyorum çok hemde çok nadir bakıyor sadece totoya oda gerçekten güzel olanlara bir bakıp çekiyor gözünü bende rahatsız oluyorum çaktırmıyor bazende
En İyi Cevaplar
taytlı bir kız geçerse ya da dar giymiş bende bakıyorum. gözlerimiz g*te bakmaya endeksli bence
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında .D
+1 yılbiraz tehlikeli bir nokta sakat bir pozisyonda kalınabilir. sen baktığında tavrı ne oluyor bakarsın sende ona göre kısasa kısas yaparsın. bazılarının iştahı asla kapanmaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılmalesef=(
- +1 yıl
sen yapınca tavrı ne olur sence
Soran+1 yılayrılır direk nolcak :D
- +1 yıl
o zaman sende ayrılacaksın, alttan alırsan üste çıkar ezilirsin.
Soran+1 yılyaa benmki normal ama diğer heryerim süper sence ondanda bakıyor olablr mi yani beğenmiyor bizim bir cinsel hayatımız yok ama :D
- +1 yıl
yok onunki direkt senin bu şekilde düşünüyor ve onu vazgeçilmez görmenden direkt öküzlük oluyor. çok şükür hepimiz erkeğiz bizde de var yani ama biz yapmıyoruz.
Soran+1 yılçok haklısın ve hiç de yakışıklı biri değil çok efendi diye sevdim ama bu popoya bakma olayı beni deli etti
- +1 yıl
adı üzerinde ikili ilişki, üçüncü her daim fazladır, kendine onuruna yakıştırmıyorsan yakışan birisine bak...
Soran+1 yılaynen dediğin gibi ve ben bunları hiç haketmyrm kafamı kaldrp bir erkeğe bakmışlğm yok benim ve çok sevdiğim beş yıllık erkek arkdşm yaa evliliği düşünyorum bunlar soru işareti yaratyr bende teşekkürr ederim yorumlar için çok saol iyi geceler.:D
- +1 yıl
sanada iyi geceler.
her erkek gayri ihtiyaride olsa bakar bunun seninle bir alakası yok hele sevgiyle hiç yok
023 Yorumla
Soran+1 yılbeş yıldır çıkıyoruz ve her anlamda gerçekten çok güzel bir kız olduğumu söylerler bende çok üzülüyorum her zamn değil mesela önümüzden bir kız giderken güzelse kalçaları çaktırmadan bakıyor sonra utanıp kafasını öne eğiyor bazende hiç bakmıyor normal mi
Soran+1 yılaynen her erkek yapıyor bunu dediğin gibi bunu farkettim erkekler öyle
Soran+1 yılevet malesef :D
Soran+1 yılevet yaa:D
Soran+1 yılyaa benmki normal ama diğer heryerim süper sence ondanda bakıyor olablr mi yani beğenmiyor bizim bir cinsel hayatımız yok ama :D
Soran+1 yılyemin ediyorum ki doğru özgüven için değil herkesin dediği bu gerçktn=(
Soran+1 yılevet malesef aynen öyle ondan mı bakıyordur sence?
Soran+1 yılölçülerim 90 58 96 ama kalçam normal 96 oldğu halde hafif basenlerim var ama yakışıyor dolgunlğu 1.65 boy 55 kiloym işte bembeyaz tenli yeşil gözlü kumral saçlıyım böyleyim ama o normal toto yani
Soran+1 yılama toto yok normal yani yok da değil ama normal sıradan güzel de değil:D
Soran+1 yılaynen tek kusur o işte teşekkürr ederim tüm arkdşlar beni mutlu ettiniz çok üzülüyodum çok saolun :D
Soran+1 yılseçerim ama sence totoya takılmaz dimi normal diye diğer yerlerim güzel cidden :D
Soran+1 yılsaol teşekkürrlr yaa çok sevindrdi herkes beni o iyi akşmlar :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılSenin toton dünyanın en güzeli olsa da göz bu kayar. Abartılı değilse sorun yok. Yeter ki bakmaktan öteye geçmesin.
117 Yorumla
Soran+1 yılbeş yıldır çıkıyoruz ve her anlamda gerçekten çok güzel bir kız olduğumu söylerler bende çok üzülüyorum her zamn değil mesela önümüzden bir kız giderken güzelse kalçaları çaktırmadan bakıyor sonra utanıp kafasını öne eğiyor bazende hiç bakmıyor normal mi hayır asla abartılı değil diyorumya çok naidr
- +1 yıl
Gayet normal. Bak şöyle düşün. Kızlar erkeklere oranla vücutlarını çok daha fazla sergiliyorlar. Eğer vücut hatları belirgin ve güzel olan bir erkek önünde yürüse senin de dikkatini çekerdi bakardın sen de emin ol. Bu senin sevgilini daha az mı sevdiğin anlamına gelirdi ?
Soran+1 yılhaklısın o konuda gönlü kayar başkalarına diye de korkuyorum baktıkları kızlarn da sadece totolarna bakıyor başka şeyiyle ilginmyr o da dediğim gibi her zamn değil çok naidr belki bikaç ayda bir:D
- +1 yıl
Ben mesela saçlara hastayım ve bakarım güzel saçlılara. Ama ben sürekli bakarım güzel saçlara. Birkaç ayda bir değil. :) Sence ben yanlış mı yapıyorum?
Soran+1 yılyok doğru yapıyısn :Dyaa benmki normal ama diğer heryerim süper sence ondanda bakıyor olablr mi yani beğenmiyor bizim bir cinsel hayatımız yok ama :D
- +1 yıl
Seninki normal derken (yanlış anlama lütfen) toton mu normal?
Soran+1 yılevet toto normal:Dölçülerim 90 58 96 ama kalçam normal 96 oldğu halde hafif basenlerim var ama yakışıyor dolgunlğu 1.65 boy 55 kiloym işte bembeyaz tenli yeşil gözlü kumral saçlıyım:D
- +1 yıl
Ohooo oooo daha ne olsun kızım işte. Belasını mı arıyor seninkisi. Sende sorun yok anlattığın kadarıyla. Ama sevgilinin de ufak tefek bakmaları normal. Üzülme boşuna. Sorsana sevgiline karşı cinsiyette en çok nereleri seversin diye bakalım ne diyecek?
Soran+1 yılkalça seviyor ben anlıyorum :Dbendede o normal bitek işte ondan taktımya ben beğenmymdr diye :D
- +1 yıl
Sanki o değil de sen beğenmiyorsun kendi kalçalarını gibi gelmeye başladı bana.
Soran+1 yılevet heryerim güzel ben beğenmiyorum normal diye
- +1 yıl
Ona da kötü demeye için elvermiyor ama normal diyorsun. :) Sıkıntı etme bu kadar.
Soran+1 yılkötü değil normal cidden ama :Ddert etmiyorum da takılırda üzülürse sonra bende üzülürüm sevglmle hiç cinsel bir hayatmz olmadı öpüşmeyi geçmedik hiç:D
- +1 yıl
İstiyorsan yaşarsın bu senin elinde. Geçemedik demek denedik ama olmadı gibi bir mana çıkıyor ki bu olamaz. İsterseniz yaparsınız. Zamana bırak her şeyi. Kendiliğinden olur. Hayatta hiçbir şeyi zorlayarak hızlandırarak yaşama. Hepsi zamanı gelince daha güzel olacak.
Soran+1 yılhayır iyiki de geçmedik evlenmeden önce karşı olanlardnm bende cinselliğe zamanla hrkesin ne olduğu anlaşlr zaten bakalım anlıcam zamana bırakp davrnşlrna bakcam saol yorumlarn için teşekkürr ederm burdaki herkes rahatlattı beni:D
- +1 yıl
Rica ederim. Ama bak şunu unutma anlattıklarına göre çirkin bir kız değilsin ki öyle bile olsan bir laf vardır ya gerçekten doğru o laf. İnsanın içi güzel olacak. Ruhu güzel olacak. Seninle sohbet etmek güzeldi. İyi akşamlar.
Soran+1 yılben teşekkürr ederim aynen önemli olan iç güzelliği sizinlede sohbet etmek güzeldi saolun iyi geceler:D
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. suçu bakana atma hacı o kalçaları totoşları giydiği kıyafetlerle insanın gözüne gözüne sokanlardadır suç
bazen bakmamak imkansız olan kalçalarla karşılaşıyoruz günlük hayatta:))110 Yorumla
Soran+1 yılbakmaması imkansızmı
Soran+1 yılpeki sence bu bir sevgi eksikliğimi çok seven erkek genede bakar mı beş yıldr çıkıyoruz bir de neden bakıyor bu erkekler kalçalara yaa=(
Soran+1 yılanladım peki aklından neler geçiyor erkeklern kalça ve göğüse bakınca bacaklara o kadr bakmıyorlar :D
Soran+1 yılhımm anladm göğüslere bakıyorlar mı öyle ikisine de dimi bakarlar özellikle
Soran+1 yılteşekkürrlr yorumlar için saol:D
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. sorunu düzeltiyorum;
Sevgilim sokakta güzel gördüğü kalçalara çaktırmadan bakamıyor23 Yorumla
Soran+1 yılbeş yıldır çıkıyoruz ve her anlamda gerçekten çok güzel bir kız olduğumu söylerler bende çok üzülüyorum her zamn değil mesela önümüzden bir kız giderken güzelse kalçaları çaktırmadan bakıyor sonra utanıp kafasını öne eğiyor bazende hiç bakmıyor normal mi aynen :D
Soran+1 yılevet normal bişeymiş sanırım teşekkürr ederim size yorumlar için.
Anladığına göre çaktırmadan bakamıyor sanırım :P Daha çok sev geçer :D Güldüm kendi kendime... Tamamen hormonal, bazı insanlar elindekiyle yetinmesini bilmez.
010 Yorumla
Soran+1 yılbeş yıldır çıkıyoruz ve her anlamda gerçekten çok güzel bir kız olduğumu söylerler bende çok üzülüyorum her zamn değil mesela önümüzden bir kız giderken güzelse kalçaları çaktırmadan bakıyor sonra utanıp kafasını öne eğiyor bazende hiç bakmıyor normal mi
Soran+1 yılzaten çok bakımlı ve çok güzel bir kız oldgmu söylüyorlar ego için demiyorum şimdi dedin diye diyorum genede bakarlar mı çok güzel olsan da
Soran+1 yılcinsel bir hayatımız yok öpüşmkten başka pek bişiyimiz yok kalçalarmda normaldir göğüslerim süperdir ama yzümde öyle
Soran+1 yılaynen dediğin gibi ve ben bunları hiç haketmyrm kafamı kaldrp bir erkeğe bakmışlğm yok benim ve çok sevdiğim beş yıllık erkek arkdşm yaa evliliği düşünyorum bunlar soru işareti yaratyr bende teşekkürr ederim yorumlar için çok saol iyi geceler.:D
+1 yılÇaktırmadan baksa sen fareketmezdin . Çaktırarak bakıyor olmalı.
Malmıdır nedir ?
Bence gte gizlice bakmak sanattır.Hatta ayak üstü iki posta atmak bambaşka bir sanattır.14 Yorumla
Soran+1 yılonda o sanat yok:D
- +1 yıl
Yine sanatını konuşturmuşsun..
- +1 yıl
çok güldüm hacı tam bir sanat :D tebrikler
- +1 yıl
Konuşmak kolay da anlayanı bulmak zor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. yoo.. tıpta biz buna bilinçsiz göz kamaşması doğrusal yanma diyoruz.. :) sevgiyle alakası yok bence
18 Yorumla
Soran+1 yılhaklısında çok kıskanıyorum deli oluyorum ben kimseye bakmıyorum onun bu huyu çıldırtyr oda çok nadir bakıyor yani:D
Soran+1 yılaynen çok seviyor utanark bakıyo sonra hemn indryo gözlerini zaten bazende hiç bakmıyor kafasını çeviroyr bakmamak için çok nadir olan şeyler bunlar zaten teşekkürr ederm yorumlarnz için tüm erkekler sayesnde rahatladm şuan :D
Soran+1 yılinş.hepimizle olsun mutluluk iyi akşmlr...:D
Sevgiline has bir durum değil her erkek bakar ama sevgilinin senin yanında böyle bir şey yapması biraz nasıl desem sanırım terbiyesizlik yapmış :)
06 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum evet yorumlar için çok saolun :D
Soran+1 yıliyi akşmlar:D
yani şiimdi bazen öyle kalcalar varki bakmazsak çarpılır o derece :)= bide sevgi eksikligi degil bu, bu konuda sıkıntı yapma :)
010 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle söylemiş çok rahatladım tüm erkekler böyle sanırım çnkü hepsi bakıyor kalçayla göğüse bunu farkettm yüzden önce buralar sanırım:D
Soran+1 yılaynen yaa cidden çok güzel sevgilisi olsada bakar dimi:D
Soran+1 yılahh şu erkeklerr siz yokmusunuz sizz:D:D:D
Soran+1 yıl:D:D:D teşekkürr ediyorum yorumlarn için moa iyi gclr:D:D
+1 yılgüzel totoya herkes bakar :d e demek ki seninki yeterince güzel değilmiş ki başka bakıyo
05 Yorumla
Soran+1 yılyani değil normal evet :Dondan mı öyle diyosun
- +1 yıl
sadakat diyorum.biraz da göz alışkanlığı
Soran+1 yılevet haklısın sanırım :D
- +1 yıl
hoşuna mı gitti neden gülüyosun :d adam elin g.tüne bakıyo sen gülüyosun.ilginç :))
Soran+1 yılağlayım mı napym sence ben hiç kimseye bakmazken haketmezken bunları napıym snce yasmı tutuyum beş yıllık ilşki hergün evlencekmisin benle diye yalwarıyo anlam weremiyorumki davranışlarna gülmekten başka napym en çok gülenler değil mi en çok acıları içine atanlar
+1 yılGüzele bakmak sevaptır diye düşünüyordur. cennete gitmesine mani olma.
011 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilisi de çok güzelse?
- +1 yıl
onada bakıyordur. demekki sevap kaçırmak istemiyor çocuk :))
Soran+1 yılyaa off şu erkekleri bir gün çözsem gam yemem :D
- +1 yıl
erkekleri çözmek kolayda kadınları çözdüysen banada anlatsana :D
Soran+1 yılyaa benmki normal ama diğer heryerim süper sence ondanda bakıyor olablr mi yani beğenmiyor bizim bir cinsel hayatımız yok ama :D yok kadınlarıda çözemiyorum ki:D
- +1 yıl
tamam sen süper olabilirsinde. illaki bir eksikliğin vardır. benim bile eksiklerim var o derece yani :D
senin ki tam sevap avcısı:) merak ettim ama nasıl birisin :)
Soran+1 yılölçülerim 90 58 96 ama kalçam normal 96 oldğu halde hafif basenlerim var ama yakışıyor dolgunlğu 1.65 boy 55 kiloym işte bembeyaz tenli yeşil gözlü kumral saçlıyım:D
- +1 yıl
ekleermisin. sevap lazım.
Soran+1 yılyaa ben ne diyorum sen alay ediyosn sadece totoya takılır mı erkekler sence :D
- +1 yıl
takılır ama seni bana göster :)
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanki bu davranışlarımızdan dolayı seviyormu sevmiyormu çıkarımları yapmanız artık umurumuzda bile değil.yettiniz be..sevgilim burnunu oydu seviyormu?gidip sıçtı seviyormu?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsence tatlım?
Soran+1 yılhaklısın normalmiş herkes bakıyomuş yaa:D
Cevap sahibi+1 yılanlayışlı kızsın:))
Cevap sahibi+1 yılya cinsel hayatınızın olması önemli değil kızlar hep yanlışı burda yapıyor.erkek evli bile olsa çok seviyorda olsa başka kadınlar ilgisini çeker bakar falan ama kadını onu elinde tutmasını biliyorsa kime bakarsa baksın kadınının yeri ayrıdır.işte bütün mesele bu:)
Soran+1 yıldoğru biz bu triplerle zor tutarız elimizde erkekleri:D
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelse her erkek bakar. Sevgi eksikliği falan değilde bakarken aklından ne geçiyo o önemli
023 Yorumla
Soran+1 yılbeş yıldır çıkıyoruz ve her anlamda gerçekten çok güzel bir kız olduğumu söylerler bende çok üzülüyorum her zamn değil mesela önümüzden bir kız giderken güzelse kalçaları çaktırmadan bakıyor sonra utanıp kafasını öne eğiyor bazende hiç bakmıyor normal mi gayriihtiyari baktğnı söylüuor bir bakış var bir bakış var seni seviyorum gerçktn bakmıyorum bakışlarmda bir amaç yok diyor
Cevap sahibi+1 yılYanınızda güzel bir kız geçerken bakmaması için kafasını tut ve tam tersi yönüne çevir.
Soran+1 yıl:D:D:Dyok o da fazla sanki:D
Cevap sahibi+1 yılBana böyle bir şey yapsa kız arkadaşım beni kıskanıyor diye sevinirdim. Gerçi yok kız arkadaşım ama olsun :)
Soran+1 yılyaa benmki kalçam yani normal ama diğer heryerim süper sence ondanda bakıyor olablr mi yani beğenmiyor bizim bir cinsel hayatımız yok ama :D
Cevap sahibi+1 yılSenin kalçanı beğenmediği için bakıyorda olabilir merak ettiği içinde bakıyor olabilir. Cinsel hayatınız olmaması güzel evlenmeden yapmayın zaten.
Soran+1 yılasla evlilik dışı asla tabiki de merak olablr beğenmyrsa çok üzülürüm ben bunu nasl anlarm beğenmedğni:D
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlarsın bilemem ama sormalısın bence neden bakıyorsun benim kalçamı beğenmiyor musun diye dürüstçe cevap vermesini iste ben söylerdim gerçi niye beğenmesin ki.
Cevap sahibi+1 yılBence sorabilirsin dürüstçe cevap vermesini iste benim kalçamı beğenmiyor musunda bakıyorsun diye. Gerçi niye sevmesin seven herşeyiyle sever.
Soran+1 yılhaklısında öyle de soramam ki hiç öyle bir muhabbetmz yok utanırım ama
Cevap sahibi+1 yılo bakarken utanmıyorda sen sorarken mi utanıcaksın hem sevdiğinden utanmamalısın rahat ol yavaş yavaş oraya doğru getir konuyu sor veya baktığını farkettiğinde aç konuyu.
Soran+1 yılbaktığını farkettğnde açıyım konuyu inş.öyle bişy yoktur off çok üzlürüm=(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ya neyini beğenmiyorsun diye sorarsın. mesela sıkı değilse sporlar düzeltebilirsin.
Soran+1 yılsquat yapcam evde hergün düzelir umarım hergün 60 kez yapcam yeter heralde
Cevap sahibi+1 yılYapta direk 60 la başlama azar azar mesela günde 15 defa yap 1 hafta öbür hafta 20 bende bacak kasları için yapıyordum bir ara.
Soran+1 yılzayıflatıyormu bacakları ayrıca squat bacaklarm hafif dolgun kas falan yapmaz basene kilo aldrmaz değilmi:D
Cevap sahibi+1 yılBen öyle okumuştum bir yerde senin dediğinde olabilir.
Soran+1 yılbende zayıflatyor bacaklarıda aquat dye blyrm bir taşla iki kuş olursa süper olur
Cevap sahibi+1 yılHangi amaçla istiyorsan öyle yapmak lazım yaptıkça öğreniriz gerçeği uygulamalı olarak :D
Soran+1 yılaynen teşekkürr edyrm bilgiler ve yorumlar için:D
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben teşekkür ederim güzel bir muhabbet oldu tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Soran+1 yılçok teşekkürr ederim çok yardımcı oldu herkes saolun güzeldi sohbet sizde kendinze iyi bakın görüşmek dileğiyle aynen:D iyi gclr..
Cevap sahibi+1 yılSizede iyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılçohayıp etmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim çok üzülüyorum roesee=(
- +1 yıl
şaplak atarım reese sdffsddfff
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sokakta güzel gördüğü kalçalara çaktırmadan bakıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler