Kankamın sevgilisiyle birlikte oldum, kızdan vazgeçemiyorum, onu çok seviyorum

Üniversite 2 sınıfta geçtiğimde okulun ilk günü okulda bir kız gördüm ve kızdan etkilendim, zayıf, güler yüzlü bir kızdı, ancak kızla bir türlü konuşamadım, kız sağına soluna bakmadan okula girer, utangaç bir kızdı, bir gün bu kızı bahçede bankta bir erkekle konuşurken gördüm fırsat buldum ve yanlarına gittim ikisine de selam verdim, ancak sevgililermiş, kızın yanındaki erkeğe aşkım dediğini duydum ve kararımdan vazgeçtim, lafı çevirdim ve bir arkadaşı aradığımı söyledim, ancak kızdan çok etkilendim, kendimde bir plan yaptım, yoksa o kıza ulaşamayacaktım, kızın sevgiliyle sohbetimiz ilerledi ve kanka olduk, onunda çok arkadaşı yok genelde sevgilisiyle dolaşıyorlardı, planım gerçekleşmişti, artık kıza daha yakın oldum, gün geçtikçe kıza sevgimde artıyordu, sevgilisinin yanında yanlış bir şey yapmaktan korkuyordum, sürekli göz göze geliyoruz ama yakalanmaktan korkuyordum, kıza bir hediye almaya karar verdim, pahalı bir kolye adım ve ona bir aşk mektubu yazdım mektupta onla buluşmak, birlikte olmak istediğimi belirttim, bu hediyeyi sevgilisine yakalanmadan okulun bahçesinde verdim, ancak kankam hediyeyi verirken beni görmüş, ancak dersle ilgili bir sorun var hemen gel dedi onunla birlikte sınıfa gittim, kız hediyeyi açmış ve aradı, yazdıklarımı okumuş, kızacak sandım, sersem dedi ve kabul etti teklifimi, mekan ayarladım ve onla bir gece yattım, ancak yattıktan sonra kızdan soğumuştum, bir süre uzaklaştım, kıza ümit vermişim ama ben o geceden sonra bir daha görüşmek istemiyordum, kıza durumu belirttim, bir tartışma yaşadık, durumu kankamın yanında belli etmiyordum ama kız bana sinirliydi, fakat kızdan vazgeçemiyordum, sürekli aklıma geliyordu, kız benle konuşmak istemiyor, onun ümitlerini kırdığım için hala pişmanım benle ilgili hayaller kurmuştu, ama bunu ona yapmamam gerekiyordu, kafam çok karışık arkadaşlar, çok seviyorum onu, affetmesi için ne yapabilirim?
Kankamın sevgilisiyle birlikte oldum, kızdan vazgeçemiyorum, onu çok seviyorum