Malum anneler günün az kaldı bir hediye almalıyım ama karar veremiyorum. Değişik işe yarayan güzel bir hediye almak istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim ?Anneme Hediye
Anneler Günü için anneme en özel hediyeyi almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
"İşe yarayan" kısmını geçelim bence. Yani işine yarayacak olması güzel bir şey tabii ama Anneler Günü hediyesi biraz daha annenin zevkine göre olmalı. Bir süpürge işini kolaylaştırır evet ama annenin işini bir günlüğüne bir kenara bırakıp kadın olarak onu sevindirmek önemli. :) Başka zaman alırsın işe yarayan bir hediyeyi.
Anneler Günü'nde anneye en özel hediye ne olabilir?
Anneler Günü hediyesi önerileri
Benim bu sene Anneler Günü'nde hem anneme hem kayınvalideme alacağım hediye takı. Günlük hayatlarında ve özel günlerinde takabilecekleri bir takı olsun istiyorum. Hem de bana çok anlamlı geliyor böyle şeyler. :) Zevkini de bildin mi beğenmeme ihtimali yok zaten. Almayı düşündüğüm birkaç takıyı başka sorulara da yazmıştım, sana da yazayım başka öneriler de vereyim. Takıları Pandora'dan seçtim. Çook güzel takılar var ve fiyatları da kalitesiyle uyumlu.
Altın istiyorsan Pandora Love You Sonsuzluk Kalp Sallantılı Charm
Pandora Love You Sonsuzluk Kalp Sallantılı Charm
14k rose altın kaplama bir charm. Sonsuzluk sembolü zaten çok hoş görünen, bilindik bir sembol. Annen mutlaka anlamını biliyordur yani. :) Altın kaplama olduğu için dilerse özel günlerinde de kullanır, her gün de kullanır, nasıl istiyorsa öyle kullanır. Anlamıyla ve şıklığı ile benim favorilerimden biri. Arkasında yazan sözün anlamı için bile alınır.
Gümüş istiyorsan Pandora Kafes İşi Kalp ve Aile Ağacı Charm
Pandora Kafes İşi Kalp ve Aile Ağacı Charm
Bazıları gümüş sever. :D 925 ayar gümüş olan bu charm'da aile ağacı detayı var. Aile bağlarını anlatan en güzel hediyelerden biri. Arkasında da “Family forever and always” işlemesi yer alıyor. Aranızdaki özel bağ annenin bileğinde olsun istiyorsan bu da çok hoş bir seçenek. Takı olarak nasıl durduğunu merak ediyorsan ekleyeyim, şıklığı oradan gör. :)
Karar veremiyorsan hediye setleri. :)
Ben hala karar veremedim. O yüzden tüm bu kararsızlığımla bir set alabilirim belki. Beğendiğim setlerden birisi bu, sana da atayım beğenirsin bence.
Annenin işine yarayabilecek ya da ihtiyacı olan bir şey onu daha çok mutlu eder. Hediyenin yanına da bir tane çok abartılı olmayan çiçek. O gün sokakta çiçekçiler olur zaten. Ben de karar veremiyorum. Özellikle alışveriş merkezine gidince her şey gözümde sıradanlaşıyor. Annemin kılık kıyafet her şeyi var. Takıları var. Ayakkabı almak istesem denemeden karar veremeyeceğim gibi onun da denemesi ve beğenmesi lazım malum tarzlarımız biraz farklı dolayısıyla ayakkabı, terlik vb. de alamam. Çiçek çok sıradan olur, geçen anneler gününde gene karar veremediğim için son dakikada migrostan orkide almıştım ve utana sıkıla vermiştim. Bu yıl farklı bir şey almalıyım. Offf. Bütün özel günlerden nefret ediyorum, hepsi kapitalizmin bir tuzağı. 364 gün annene hediye vermesen bir şey olmuyor ama anneler gününde mutlaka hediye almalısın yoksa onu sevmiyor oluyorsun! Var mı bu kadar saçma bir şey? Her yıl aynı dert. Her şeyi olan bir kadına ne alırsın? Çiçeksepetine bakıyorum da orada güzel şeyler var gibi. Annenin fotoğrafının basılı olduğu bir kupa mesela? Ya da benzer şeyler? Olabilir, sonuçta ona özel bir şey.
Benim gibi gidip dolaşıp almaya vakti olmayanlar için hediyelik eşya satan ve anneler için ayrı kategorisi olan siteleri tavsiye edebilirim var mesela bikaç yıldır kullandığım
ehehe ben bu sene yırttım, annem o gün ablamın yanında şehir dışında olacak. artık hanımım düşünsün o gün için özel bir şeyler almayı!
ancak anneme geçen yıl dijital bir fotoğraf makinesi almıştım, fotoğraf çekmeyi ve de çektirmeyi çok sever zira. sen de annenin özel zevkine ve kendi kesene göre bir hediye almayı düşünebilirsin.
bir de papatyalar benim annemde serotonin artışına sebep oluyor, belki genel bir durum olabilir bu da:))
klasik bir cevap ama anneler hediye beklemez benim şahsi düşüncem ki kndimden de biliyorum kızlarından belki bekler de oğullarına kıyamaz eğer anneni sıkça öpüp seni seviyorum demiyosan anneler gününde bunu dene derim
Bir sitede görmüştüm mutfak önlüğü üzerine fotoğraf isim basıyolar. İlginç ve kullanışlı bir anneler günü hediyesi olabilir bence. Şunun gibi bir şeydi;
Mutfak eşyası mutfağın ihtiyacı, daha kişisel bir hediye alabilirsin. Sadece annenin kullanabileceği kıyafet, ayakkabı, çanta vs. lcwaikiki. com/tr-TR/TR/urun-grubu/kadin
En İyi Cevaplar