Anneler günü gerçekten annelerimizi mutlu etmemiz gereken özel bir gün. Her ne kadar anneler böyle günlerde özel bir şey istemese de, yapıldığı zaman aşırı mutlu oluyorlar. Onları böyle özel günlerde mutlu etmek özel hissettiriyor. Ben aklıma gelen birkaç fikir yazmak istiyorum.
"Anneme hediye yapmak istiyorum" diyenler için önerilerim
anneler günü sürprizleri
Beraber çekilen bir resminizi yağlı boya ile bir tablo haline getirmek.
Fotoğraflarınız ile birlikte bir kolaj yaparak evi süslemek.
Kendi ellerinizle giyeceği ya da takacağı bir kazak/t-shirt/toka/takı gibi bir şey hazırlamak.
Bu şekilde bir hediye annenize inanılmaz maneviyatlı gelecektir ve çok mutlu olacaktır. Kendi uğraşınız hediyeler her zaman daha fazla mutlu eder.
Eğer bu şekilde bir şeyle uğraşamam ya da becerim olduğuna inanmıyorsanız hazır hediyelere de başvurabilirsiniz. Küçük bir hediye düşünmeniz ve almanız bile annenizi mutlu edecektir. Bunlar için de örnekler verebilirim.
Çikolata, şeker ya da lokum tarzı gıdalar
İstediği ev aleti
Saç veya cilt bakım seti
Adının yazdığı bir kolye
Çiçek
Parfüm
Bunların yanı sıra anneye o gün için güzel bir yemek pişirmek ve onunla vakit geçirmekte çok güzel bir hediye olacaktır.
Sabah ondan erken kalk. Güzelce giyin...Ya evde şöyle kallavi bir kahvaltı hazırla, ya da bir yerde ona kahvaltı ısmarla. Hediye olarak ev eşyası değil ona özel birşey al. Mutlaka uzun zamandır ihtiyacı olan birşey vardır. Kozmetik seti olur (kullanmıyorsa alma :P ) bluz olabilir. Hatta bir buket çiçek bile olur.
Hava kötü bile olsa dışarı çıkın mesela...Beraber gidebileceğiniz tiyatro ,film birşeyler vardır mutlaka..Anneannen hayattaysa ve yakınlardaysa ona gitmeyi teklif et..O da buna sevinir.
Aklıma gelenler bunlar...
hediyeyi çok dert etme ama...Evde ona hazırlayacağın bir kahvaltı bir öpücük de ona yetecektir..
Bence annen için kendi hediyeni kendin yapmalısın. O kadar güzel el yapımı ürünler var ki, ben geçen gün bir yazıdan 5 tane el yapımı fikri edindim. Çok hoşuma gitti, eski kotları mükemmel şortlara dönüştürme yöntemleri, sıradan kazaklara mükemmel süslemeler yapma falan filan. Gerçekten çok güzel öneriler var, annene özel yapabileceğin şeylerin olduğu bir yazıyla karşılaşmıştım: Anneler Günü Hediyesi Önerileri okumanı tavsiye ederim.
Bana kalırsa şehir fırsatlarını değerlendir. Yani internet üzerinden alabileceğin birçok ürün ve değişik fırsatlar var. ben tüm alışverişimi internet üzerinden yapıyorum. anneme ise iki ayrı takım aldım. ikisinin de içinde bluzu mevcuttu. dışında ise hırka dan oluşan iki parça kıyafet. ikisine 20 tl ödedim ve annemden ayrı yaşadığım için hediye olarak direk adresine yolladım. hem herkes çok beğenmiş hem de çok ucuza aldım. bluz ve hırka hem de renkleri görmeliyiniz o kadar güzellerdi ki...böylece 40 tl ye iki ayrı takım aldım.dört ayrı parçadan oluşan.
Bunlar sadece kıyafet veya alışveriş için söylediklerimdi. bunlardan başka bulunduğunuz şehir İstanbul ise harika yerlerde yemek, konser, film veya tiyatro biletlerini indirimli alıp birlikte çok güzel vakit geçirebilirsiniz. benim annem benle zaman geçirmeye bayılır. çok eğleniriz. siz de birlikte olarak ve onun seveceği şeyleri birlikte yaparak ona annelik duygusunun ne kadar eşsiz olduğunu, senin varlığınla daha da anlam kazandığını ifade edebilirsin...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
İşe yarayacak bir şey olsun, kalıcı olarak.. Giysi, t-shirt, terlik gibi şeyler olabilir. Eğer öğrenci isen çok fazla masrafa girme çünkü annen üzülür.
Fincan takımı Altın bileklik Altın kolye Saat Kahve makinesi Çanta Cüzdan Ayakkabı Ev terliği Sabahlık Güzel bir yerde yemeğe götürmek ya da covid yüzünden evde güzel bir sofra hazırlamak olabilir.
ona onun genclik resimleri ile benim resimlerimi birlestirip poster yaptim kendim kesip kesip, sonra aksam yemegi hazirladim cok guzel oldu sen de albumlerden fotograflari kesip bir kalin karton uzerine poster yapabilirsin aksam yemegi icin de onerim soya soslu tavuk, havuclu maydanozlu, dereou pilav tarifini istersen yazarim
çok tatlı ya :) teşekkür ederim canım albüm düşünüyordum sen söyleyince geldi aklıma şimdi montaj da yaparsam çok güzel olur. uzaktayım da eve gittiğimde sofra hazırlama fırsatım olmuyor hep bir koşturmaca. bozulmayacak kurabiye falan yapıp götürebilirim ama. sağol canım.
Ben ihtiyacı olanı almaktan yanayım. Yani gereksiz yere alınan bir parfümün, ne kadar pahalı olursa olsun bir mantığı yok bence. Küçük ev eşyaları olabilir, istediği bir makyaj malzemesi olabilir. :) En mantıklısı sormak ona neye ihtiyacı olduğunu. :)
Öyle saçma sapan mutfak ya da temizlik aletleri alma sakın. Kendini onun yerine koy, yıllarca kadınlar sadece temizlik, yemek yapan varlıklar olarak görüldü...Bence bu aptal mantığı artık yıkmalıyız. Gerçekten kalbini hoş edecek şeyler al.Kadın 1 gün de olsa kendisi gibi hissetsin.
Ben bugün çıktım, anneme yaz geldiği ve ihtiyacı olduğu için yazlık bir topuklu sandalet ve çanta aldım...En önemlisi onu ne kadar çok özlediğimi yazdım,çünkü ondan uzaklardayım...
bir kaç tane çiçek tohumu al gönder içine güzel bir mektup yaz, tohumlarada şu notu yaz anne aynı tohumlardan kendimede aldım ikimizde bunları sevgimizle büyütelim vs vs ama bak bu riskli annen ya da sen çiçekleri kurutursanız mahcubiyet olabilir :))
Ben evi bir güzel temizlemiştim o ona yetmişti. :) Ama yine de bir şey alacaksan gerçekten mutlu bir anda çekilmiş fotoğrafınızı çerçeveletebilirsin, eminim hoşlanacaktır.
Tatlı bir kahvaltıyla annemi güne başlatmayı düşünüyorum. Sonrasında beraber sinemaya gidebiliriz veya farklı bir aktivite yapabiliriz. Annemle beraber vakit geçirmek en çok bana hediye ama olsun :) O da sevinir..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,7b cevap paylaştı.
Kendini video ya çek seni seviyorum anne iyiki doğurdun kız beni valla bak iyi yapmışın beni falan de yolla allah bildiği gibi yapsın seni e mi işin gücün soytarılık diye cevap gelebilir aldırma aslında gözyaşları döküyor sevinçten abcdefghjkl
erken kalk evın içini topla anne'nın çok hosuna gıdecektır ona bu en gulzel suprızı vermıs olursun... o da derkı kızım bana yardım ettı... ben dışarı kızm sen devam et...:) : ) :) ):
arkadasim en iyisi ne yap biliyomusun annen disari ciktiginda eve gelmesine yakin guzel bir aksam yemegi yap en sevdigi yemegi yap salata felan yap guzel bir sofra kur emin ol cok mutlu olcaktir
Ben geçen sene kokulu taş/sabun almıştım banyoya koydu çok da sevdi. Tabi amaç burada ona değerli hissettirmek, bir de sabah mis gibi kahvaltı hazırlarsan ondan mutlusu olmaz. :)
Bence annenize ev veya mutfak eşyaları almayın çünkü bu eşyalar annenize özel değil ev için kulanılabilecek eşyalar . Bence hangi ildeyseniz güzel manzaralı bir kafe ye kahvaltıya götürün. Çokda pahalı bir şey değil ayrıca eğer bulabiliyorsanız düğün kasetini cd ye çektirip hediye etmeniz onu çok mutlu edecektir. (Şahsen benim annem çok mutlu oldu)
ona güzel bir kahvaltı hazırla basit bir hediye ve bol bol şarıl... onun için en güzeli budur... ve ne olursa olsun kırma anneni değerini sonra daha iyi anlıyorsun
Ben anneme çiçek alırım o kesin. Yanı sıra kullanmaktan hoşlanacağı, eve değil de tamamen ona ait olan hediyeleri tercih ediyorum. Mesela geçen yıl yüzük aldım. Bu yıl da bir bileklik düşünüyorum.
Ben beyaz kupa alıp uzerine zentangle çalişmayı planlıyorum, boş kalan yerine güzel bir sözde yazacağim. Hem el emeği, hemde günlük hayatta her kullandığında aklına sen gelirsin.
Benim gibi gidip dolaşıp almaya vakti olmayanlar için hediyelik eşya satan ve anneler için ayrı kategorisi olan siteleri tavsiye edebilirim var mesela bikaç yıldır kullandığım
Kirk yas uzeri bir adami tak koluna Annenle tanistir hatta adamin uc kez ewlendigini dort tanede cocugu oldugunu soyle tam annen kendinden gecer gibi oldugunda "saka saka ben o kadar aptalmiyim" de soku atlattiktan sonra inan cok sevinecektir...
Annelik ne demek biz bilmiyoruz ama Bizde anlayacağiz annemiz bize okadar emek veriyo okadar büyütüyo bence annelerin günü 1 gün değil hergün olmalı :) annem ♥♥♥
En İyi Cevaplar