Masumiyet erkeği etkiler mi?

benimle cinsellik beklentisiyle çıkmaya başlayan kişi bunu bende bulamadı, önceden deneyimim olduğu halde hala çekingen yapılı biriyim... her şey açık açık konuşuldu ben kuralımı koydum o da ben ciddi ilişkiye hazır değilim dedi, sadece buluşuyoruz 2 aydır, bazen beraber uyuyoruz... başka bir kızla da görüştüğünü söyledi o kız da çok çekingen biriymiş. normalde konuşkanımdır ama erkeklere karşı çekingenimdir hele ciddi ilişki istemiyorum diyen birine.

zamanla birbirimize ailelerimizi anlatmaya başladık rezalet bir çocukluk geçirmiş, yaşadığı her şeyi anlattı ben de anlattım... bana güvenmese babasız büyüdüğünü çektiği sıkıntıları anlatmazdı diye düşünüyorum... üzüldüğü şeyleri hastalığını bitiremediği okulunu aslen kendisinin de çekingen olduğunu anlatıyor ki dışarıdan çok konuşkan tam piç bir erkek.

anlamadığım bu adam madem bu arayışta neden çekingen kızlarla beraber? hele ki çekici ve gençlerin 15 yaşında her haltı yemeye başladığı bir ülkede yaşayan bir erkekse. ben bu ülkede gidiciyim zamanla cinsellik yaşama düşüncesi olduğunu sanmıyorum... ben ondan küçüğüm aramızda kültür farkı da var.

bana masumiyetin beni etkiliyor dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
bana ciddi ilişki istemediğini söylüyor bu yüzden başkalarıyla görüşüyor. kendisi bana karşı kıskanç çaktırmamaya çalışsa da, hoşuma gitmez başkasıyla olursan demişti.

evet cinsel beklentileri ilk zamanlarki gibi olmasa da var ama bir şeyi istemediğimi anladığında saygı duyuyor

Masumiyet erkeği etkiler mi?