Bi kızda giyim olsun, kuşam olsun,makyaj olsun açık iddialı ve süslü kıyafetler mi tercihiniz yoksa sade, doğal, sportif kızlar mı :)
Süslü
Sade
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğallık en güzelidir derim ben fakat anlayana... Gel gelelim sosyal analizmelerime bağlı olarak söylüyorum ki aşırı süslü, aşırı açık saçık kızlardan da ciddi düşünen erkeklere hayır gelmez. Sadakat ve emekten yoksundurlar kendileri ve nedense dediğim özelliklere haiz olan kız tarafında bir olgunluk, ağırbaşlılık ve doğallık süregelir. Dolayısıyladır ki sade kız evlenilecek kızdır açık saçık kıçı başı ayrı oynayan, ağzını gere gere konuşan, göğüs çatalını ballandıra ballandıra açan makyajı badanavari yapan kız eğlenilecek kızdır.
Eee bariş istiyorummmm,huzur istiyorummmm,bayanlarda trip az gormek istiyorum,ele sus bize sus pus olmasin istiyorum,ak dedigime .ok demesin istiyorum... yemisim kriterlerimi yav(laf aramizda : saçı olabilir,kız ismi olsun,%40 ve üzeri duysun ve görsün yeter bee :)) )
çoğu erkek sade demiş de, yolda boya küpüne bürünmüş kız gördüklerinde neden salyaları akarcasına bakıyorlar anlamış değilim. kim ki onlar siz değilseniz?
aşırı süslü değil de hafif süslü sade olması iyidir
Cevap
33Cevap
şu doğallık az kızda var link
Ne kokoş olacak kadar süslensin ne de aşırı sade olsun. Yani kız gibi kız olsun işte. Açıklık biraz farklı ben çok açık giymesini istemem. Ama sportif bir kızı da herkes ister. Vücuduna baksın vs.. Ama o zaman da erkek için bir handikap doğuyor. Yani ben de aşırı sportif olmalıyım. O da zor. Normal sporum bellidir benim günlük fazlası impossible.
yere ve zamana göre değişir bu... şimdi eğer bu kadın eşim olacaksa dışarda sade kapalı temiz giyinimli, ama başbaşayken illa yatakta sadece yatakta olacak diye kayde yok normal zamanda yanımdayken süslü ve dikkat çekici dişice giyinmesini isterim...
bu sorunun cevabı erkeğin yanındaki kızın hangi vasıfta olduguna baglıdır genel olarak. gercekten evlenmek ıstedıgı bır kızsa cevap tatlı yuzlu sempatık cok acık olmayan gıyımlı bir kız olur. ama yok tabırı yerındeyse takılmak ıcınse bu kız. cevap seksı gıyımlı seksı kokan dar veya mını gıyen hafıf makyajla yzuundekı seksı ıfadeyı ortaya koyan kız olur. gel gelelim takılmak ıcın olsa bıle ben boyle bı kızı yanımda gezdırmem:)
Bence süslü kız. Bakımlı balık etli kısa boylu ve süslü. Tabii ki doğallık da güzel ama süslü daha bir tatlı oluyor
kizin yuz ve vucud tipine gore her turlu kiyafet yakisir makyajda onemli olan bunlari kendine yakistirmak
bence sade ve dogal türanlıda olabilir ama asla acık sadece dıkkat ceker ya da erkekler hayallerını süsler bence kişi oldugu gıbı dogal olmalı
suslu bakimli ama noel agaci gibi olmakta iyi degil beee :D
orta şıkkı da olmalı bnce cnkü bn tam arasını bulanlara bayılırm
sade dogal kız tercıhımdır ozelınde ıstedıgımızı yapabılırız ama dışarda goze batmasın yoksa 100 kırbaç ceza var..
bak abim açık ve net sade ve efendi kız ..ne yaptığını bilecek öncelikle..sakin olcak ..güzel olmasın..normal olsun yeter..
bence yerine göre olması ve kişinin kendine yakıştırması, yakışması önemli :)
Ben sade, doğal ve temiz yüzlü kadınlardan çok hoşlanırım. Öyle suratına badana yapanlara uyuz oluyorum.
kızına göre değişir bu...
sade kızlar her zaman daha çekici olurlar.
sade kızları daha çekici bulurum.
yerine göre hepsi iyi gider gıı :D
Sade tabi.Sahte guzelligi ne yapayim
Hanımeefendi olsun yeter varsın pasaklı olsun :)
Sabah kalktigimda sok yasamayacagim kiz.
ahhaha bende bu yüzden evlenmiyom
sade kız candır süslü kız kokanadır :D
Biraz bakım şart ama abartmamak gerek..
Hicbiri. Kiz dedigin bakimli olmali
süs köpeği gibi olmasın yeter :)
Tarzi olsun yeter, özentilik yapmasin.
Ortası sadeye birazcık daha yakın
mütevazi aklı başında ayakları yere basan olmalı
hafif makyaji bile sevmem dogallik gibisi var mi
orta kız.çok abrtılı olmayan süslenen bir kız.
kendi dogali ile guzel olsun kandirmaca degil
sade doğal sportif
Sade ama temiz tatlı giyimdn yanayım
-süslü
-sade
-süslü
sade ..
sütlü sade..
Ortaya karışık :D
Sade ve dogal.
sade doğal sportif
sade seviyorum.