sevdiğiniz kişi derken sevgiliniz veya aşık olduğunuz kişiyi kastediyorum.
platonik veya karşılıklı sevdiğinizi kaybetseniz ?
platonik veya karşılıklı sevdiğinizi kaybetseniz ?
bir olay var belki nette okumuşsundur adamın kız arkadaşı ölüyor kızın arkadaşları şehir dışına gitmeden önce gece karanlıkta geliyorlar yağış altında kuvvetli yağış var kızın mezarına uğramadan gitmek istemiyorlar geliyorlar bir görüyorlar kızın erkek arkadaşı mezarın başında elini mezarın içine sokmus o yağmurun altında karanlıkta bekliyo ne yapıyorsun burda diyorlar kızın arkadaşları erkeğe erkekte diyorki elini tutmazsam uyuyamaz ki çok etkilendim bende aynen böyle yapardım galiba yoksa kendime seviyordu diyemezdim
gerçek bir olay mı bu . ne adam ama helal valla ..
hiç birşey yapmam beni bıraktı son konuşmamızda şu konuşmalar geçti bana "sen iyi birisin ama ben kötü biriyim " dedi ben ölsem sevinecekmisin dedimde evet sevinirimdedi mutlu olurmusun dedim evet olurum senden kurtuluyorum dedi sen olsan üzülürmüüsn ha ? ben onu için hastalerde yatmışkken
değcek kişi ve işte senin örneğindeki değmiycek kişiler var acı çekmeye ...
kızların hiç birine zere kadar güvenmem inanmam ne yeminlerine nede sözlerine
birinden veya birkaçından kazık yedin diye herkesi aynı sanma bence aynı hataya kızlarda düşüyo tabi .. senin bileceğin şey tabi ne desem fikrinin değişeceğini sanmıyorum zaten...
ince fikirliyimdir ilier geri çok düşünürüm ? kızlara dürst erkek hiç bir zaman istemezler sen kazık demişsin k.bakma edepsiz olasak şimdiki kızları sik** erkek terk eden erkek arıyorlar yalan desenen ha genel konuştum sen ya da dürüst ekek arayan kızlarda var biliyorum yani anlata bildim mi genil öyle
aynen genelden dolayı kızların çoğu erkekleri erkeklerin çoğuda kızları tam anlamıyla değerlendiremiyolar. ama dediğin gibi acı çektiren terk eden o..luk yapanlar daha çok seviliyolar..
erkeklerde aynı özelden konuşalım daha rahat olur hem arkdaşız galiba biz seninle dimi
evet
seni özele davet ediyorum hanım efendi :)
tamam
sevgilimi kaybetmedim ama şöyle bişi olmuştu biz çocuktuk 10 yaşlarında bir ailenin 3 çocuğu vardı 2 erkek 1 kız benim yaşlarda 1 er yas vardı aralarında çocukluğum onlarla geçti benim ben 10 yasındayken 12 sene falan oluyor o 3 çocuk ve annesi babası arabayla hepsi içinde kaza geçirip malesef sağ çıkan olmadı 5 ide öldü ailecek sevgiliyi brak annem abbam ölmüş kadar üzüldüm :(((((((( şimdi bile duygulandım vlla :(((((( kimin olduğu önemli değil bence canım sevdiğin herhangi birini kaybetmek çok acı :((((((
Ya demeyin böyle şeyler, Allah yaşatmasın o acıyı. Yaşasın ne kadar şu an düşman gibi olsakta yaşasın. Böyle yokluğu daha iyi canına bir şey olmasın. Biliyorum o ölse ben mezarlıktan korkan ben onun mezarının başında nöbet tutarım. Yuvarlak akvaryum tarzı bir şey alır onun toprağını koyarım hep yanımda taşırım. Dayanamam ben buna, yas tutarım. Öyle böyle değil çok seviyorum çünkü onu kaldıramam ben bu acıyı..
keşke benim sevdiğim çocukta yaşasaydıda ben onu başkalarıyla görmeye bile razı olurdum..
Ya cidden mi :( çok üzüldüm canım neden öldü?
bir kavgada bıçaklandı .
:((( başınsağolsun valla ben soruyu okurken bile kötü oldum Allah sabır versin sana..
saol .. mekanı cennet olur inş.
Cevap
8Cevap
onun için dua eder affını dilerim allahtan. ama sevdiğin değilde insanın evladı ölmesin ondan daha dayanılmaz bir şey yok
aynen her acı unutulurmuşta evlat acısı hergün ilk günkü gibi olurmuş..
aynen öyle Rabbim bu acıyı yaşayanlara sabır versin
amin
usule göre 40 gün yasını tutarrım,hayatımı yaşamaya devam ederim.
küfür etsen bundan iyi di ya :)
hayatın gercegi bu herkesin gidecegi yer ayrı hiç bir yas sonsuz degildir.
Yaşadım. 3 buçuk yıl oluyor... 3 buçuk yıldır ben de yaşamıyorum zaten :/
Şu an onun için yaptığım tek şey, ibadetime yönelmek. Dİğer tarafta Allah'tan onu isticem çünkü.
Gerçek anlamda ölürse üzülürüm tabi neden üzülmeyim.
cenazesine gider tabutunu taşır
Allahtan onun günahını affetmesini diler
sonra kendi hayatıma dönerim
yorgan gitti kavga bitti der rahatlarim.Ancak ailesi olduğundan dolayı kiyamiyorum.
çok uzun bir zaman bunalımdan çıkamam. bir daha sevmem çok zor olur
Yıkılırdım kendime gelemezdim herhalde.
Suanda ölse mutlu olurum.Öyle biri yasamasın benım canımı yaktı baskalarınkını yakamasın.
öyle deme bence sonra pişman olursun
Olmam.Kendıyle ysadıklarıma pısman ettı en byuk pısmanlıgım oydu.emın ol canım bundan fazla yanmaz.
Darmadağın olurdum herhalde..
sormayın böyle sorular ya :(
neden ? sende mi sevdiğini kaybettin benim gibi
24 temmuzda öldü
platonikti malesef ama yinede insan üzülüyo .. bıçaklanarak öldü ..
serseri bir tipti keşti içkiciydi bütün pislikler ondaydı ama yinede seviyodum ben onu 6 yıldır hemde. arada bazen başkaları oldu ama o hep kalbimin bir köşesindeydi ama şimdi tamamen gitti hayatımdan..
ama olmadı bu soru :)
Düşüncesi bile kötü ediyo insanı allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar