Reddetti sizce ne yapayım ?

Arkadaşlar merhaba geçen dönem dershaneye yazıldım üniversite sınav için. Normal olarak bir kızdan hoşlanmaya başladım.Ama kızla aynı sınıfta değildik sadece sınıflarımız aynı katta ve karşı karşıyaydı.Ben bu kızla yaklaşık 2-3 ay boyunca kesiştim. Sonra face adresini falan buldum ekledim kabul etmedi. Sonra boşver deyip bıraktım,artık ilk dönemde bittiydi,ikinci dönemde sınıfları bir alt kata gitti,nerdeyse hiç görmüyordum artık unutmuştum diyebilirim.Neyse dershane ikinci dönem başladı ekstra ücretli bir sınav yaptı.Sınav katılan sayısı çok azdı ve bende kızda sınava katıldık.Nerdeyse her gün aynı sınıfta sınava giriyorduk.Ben tekrardan şansımı denedim ekledim bu sefer kabul etti.Tanıştık falan ben ilk günden direk salak gibi niyetimi belli ettim.Doğal olarak kız sen farklı düşünüyorsun olmaz dedi öyle kaldı yaklaşık 1 ay kadar mesaj atmadım.Sonra arkadaş mıyız hala diye mesaj attım.O da olabiliriz arkadaş dedi ve tekrar konuşmaya başladık ama sadece internetten ortamında konuşuyorduk dershane de görürsem merhaba merhaba sadece.Her neyse bu böyle devam etti.Dershane bitti artık birbirimizi görmüyorduk.Artık daya iyi tanışalım diye kızı bir yere davet ettim üzgünüm olmaz dedi Ben de içimi döktüm kıza aklıma ne geldiyse yazdım ona karşı olan hislerimi.Kız ben senin böyle bir şey hissettiğini anlamamıştım zaten seni sadece ikinci dönem sınavda gördüm sana ümit verdiysem özür dilerim dedi.Bende ben seninle göz göze geldiğimi düşünerek sende bir umut görerek çıktım bu yola,ama sen beni sadece ikinci dönem sınavda gördüğünü söylüyorsun orasını anlamış değilim diye yazdım.Sonra kız ben mi baktım sana farkında bile değilim gerçekten bişey hissetsem neden hayır olmaz diyeyim dedi ve bende daha fazla konuyu uzatmadan kapattım.Ama ben bunun tek taraflı olduğunu hiç düşünmüyordum yani bana azda olsa bir ilgisi vardı.Ama ben seni görmedim diyor sadece sınavda gördüm diyor neden böyle dedi orasını da anlamadım.Ben ilk defa birisine aşık oldum gerçekten bu başkaydı yani.Amacı ümit verip beni yüz üstü bırakmak mı diye düşünüyorum ama öyle bir şey yapacak kız değil. Sizce ne yapayım peşini bırakmalı mıyım yoksa bir defa daha şansımı deneyeyim mi?
Reddetti sizce ne yapayım ?