Kızlar En Çok PArayımı Önem Verir Tipe mi ? En çok Önem Verdiğiniz Hangisidir
PAra
Tip
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba arkadaşlar,
Yorumların çoğunu okudum, erkekler ve kadınlar hakkında bazı analizlerimi paylaşmak istiyorum.
Erkekler,
%50'si Güzel olsun, benim olsun tavrındadırlar. (Seks odaklı.)
%30'u kültürlü kadın ister. (Akıllıca yaklaşım, hemde siz severseniz tadından yenmez.)
%10'u paralı kadın ister. (Kullanmaya yönelik)
%10'u kültürsüz kadına aşık olur.( Sadece Sarıl - sev benimle evlen diyen, sanattan ve kültürden zerre kadar anlamayan kadınlar topluluğu)
Kadınlar,
%30'i Zengin erkek aramak. Bulur ve evlenir, sonra onu seviyormuş gibi yapar ve parasını yiyerek çoluk çocuk yaparlar. Adamcağızda sevdiğini düşünür oysa, yalan.
%30'u Hem zengin olsun, akıllı olsun, yakışıklı olsun hemde ona aşık olayım.. diyen kadın türüdür. Gerçekten seviyordur ama "seçicidir ve aynı zamanda hissetmesi lazım."
%25'si Seks amaçlı veya parasını yeme amaçlı birlikte olur, sonra ayrılır.
%15'u Parası yoksa bile birlikte olur. Gerçekten seviyordur.
tip dedim ...
eskisi gibi değil kardeşim artık eskiden öyleydi
paran yoksa tipin bir önemi yok sadece onun için bir süs olursun senden daha güzelini bulduğu zaman hani şey gibi düşün bir masa örtüsü alırsın sonra daha güzelini görürü beğenir onu alırsın bunun gibi düşün sanada mantıklı gelicektir
para para diyorsunuz da nerede bu paralı adamlar yahu..erkeklerin geneline sorsan, okumuş, kültürlü,çalışan hatta memur olan hatun istiyor.hayrına değil her halde duygusal olarak cazip geldiğinden tercih ediyorlar.neymiş demek ki para olayı karşılıklı bir mevzuu imiş.
:D evet okumuş olsun nasıl olsa ayağına kelepçe vurmuyorlar parasız adamdan değil paralı adamdan korkucaksın herzaman nniyemi :D paralı adam evliyken bile herşeyi yapar okumuş ya hani kültürüde var e parasıda :D haklısın herkez kendine yakışanı ister :D
paraya önem veriyor olsaydık şuan türkiyenin%80inin hayatında kadın olmazdı.
Neden aklınıza ilk gelen sevdiğinizin maaşı oluyor ozaman
Aklınıza derken? Valla ben sevdiğimin maaşına bakmış olsaydım şuan onunla evli olmazdım.
belki çok parası var diye evlenmişsindir ben bilemem snn kocanın maaşını hayat her yerde gössteriyor bunu bize
Kocamın parası yok hatta şuanda işsiz çalışmıyor bile. ben çalışıyorum. bu laf sana yeter umarım. parasına bakmış olsaydım bir sürü etrafımda paralı insan vardı onlar dururken sevdiğim adamı seçmezdim.
Helal olsun, gerçekten siz birbirinizi seviyorsunuz.
Evet kocamı sevmiyo olsaydım türkiyenin en zengini bile olsa evlenmezdim. Onu çok seviyorum ve işsiz olmasına rağmen evlendim.
replik yapma ya erkekler kızların ne mal oldunu bilmiyormuş gibi konuşuyosun birtek sizin mi gözünüz açık çakal dünyanın en zengini seni ne yapsın parayı gördünmü nasıl gevşersin sen reklam yapma bana burda
Gerizekalı işine gelmedi dimi yorumum? ben kocam işsiz olmasına rağmen kendim çalışıyorum ve onu seviyorum diyorum. eee nerde kaldı parası için birlikte olmak. üstelik beni aylık 9bin tl maaşı olan biri istemeye gelmişken reddetmiş biriyim. dünyanın en zengini beni ne yapsınmış alakaya bak ya işinize gelmeyen yorum olunca zaten eksiyi basıp saçmalayın ancak.
:D:D:D:D: dünyada bir kadın sen varsın :D görende lorena sanchez zanneder seni :D
Gerizekalı güzellikle ne alakası var bu konuşmanın? İşte senin gibi gerizekalı erkekler yok bisen mi varsın yok güzelmisin gibi saçmaladığı için kızlar size bakmıyor.
Cevap
11Cevap
üstad ayip ettin böyle soru sorulurmu kadinlar ne tipe nede paraya önem verir onlar yüreği güzel olan kisilik karakter sahibi sevmeyi bilen erkekleri secer bizim kizlarimiz melektir ama unutma ŞEYTAN DA bir melektir...
taabii tabiii doğru söylüyorsun sen ara sıra bir dışarı çık ya ne olup bitiyor gör :) kadın evli üstelik zengin birde sevgilisi var :D bugün bir abinin kuoföründeydim ziyerete gittim kadın anlatıyo kocası geliyor kadına ihtiyacı olan parayı bırakıyor 1 saat sonrada sevgilisi gelip arabayla götürüyor bu mu len adalet melekmiş kaç tane melek gördün hayatında sen
üstad senin yas kac sen yazdigimdan ne cikardin bilmiyorum ama sanirim duz mantik okumussun son sozume iyi bak ŞEYTANDA BİR MELEKTİR YAZİYOR bilmem anlatabildimmi :D
paraya tabi.yaşlı adamlarla çıkanları görmedin mi? arabası olmayanla çıkan az
ikisi de ama bana ordan 6 kg altın 4 kg de tip olsun :D
Paralı yakışıklılara :D
sadece Bir seçenek söliyebilirsin :)
O zaman cevap makam,mevkii yani = para :)
galiba öyle görünüyor :D arkadaşım bir kızla tanışmış kendisi gümrük memuru kızın ilk sorusu nekadar maş alıyon olmuş hemen yol vermiş kıza :D
Benim arkadaşta memur oldu,öğretmen.Memurdaki para kokusunu alan kız öğrencileri sulanıyor,evlilik teklif ediyorlar.Abi yok yok cidden ortam çok bozuldu :) Para yoksa hatun da yok,Ne olacak benim sonum bilmem.İşçiyim ben işçi kalıcam yapayalnız :(
Tipini beğenir aşık olur. Zaman geçtikçe parası olmadığı için ayrılır. Bence bunu kabul ederek başlayın ilişkilere. Paranız varsa her kız maddiyata önem vermiyormuş gibi davranır. Ama dar gününüzde ilk bırakan sevgiliniz olur.
adamlığa önem veriyoruz ama ona da siz önem vermiyorsunuz ki şıklarda yok.
+1 panpa
Siz Kadın Olmayı Bilin Biz Adam olmayı biliriz ;)
bu ülkede herkes best model of the worl herkes bill gates ya iki taraf arasında ayrım yapıcaz. yarası olan bize saldırıyor bu nedir anlamadık ki
bu dünyada nekadar yanlız insan var biliyormusun sen
parasızlıktan mı yanlızlar peki o insanlar? ya da sadece tipleri yüzünden mi? huy karakter diye bir şey var arkadaşım. paralı ya da çok yakışıklı diye bir adamla hayat geçmez.
Senin için başkasından vazgeçen birgün mutlaka başkası için senden vazgeçeeeer
bu son yazdığının yazdığım cevapla ne ilgisi olduğunu birazcık anladıysam ne olayım. amaan hayırlısı her ne yaşıyorsan Allah sabrını verir sıkma canını. burda etrafa saldırarak bir yol bulamazsın.
len benm ne işim olur elimi sallasam ellisi :D mal ben makarasına takılıyom burda bana gelen yüzümemi geliyor sanki :D sahte gülücükler bol malzemede yalanlar :D bir kızın serni seviyorum kelimesi çok yapmacık geliyo bana söylerken gözler kayıyo çünkü nedense :D onu anlamış değili bir çok kızla beraber oldm ama normal değillerdi takıldıklarım hep ortam kızı denk geldi :D hiç yani hiç birine inanmamıştım ama birlikte olmakta geç kalmadım :D
evet anlıyoruz :)
aferin ozaman sana :D
hıı ondan. :)
ben ortam kızlarından hoşlanıyorum :D
evet öyledir :)
:D:D pek senin tipin değğil onlar :D
paraya daha çok önem verirler...
aynı fikirdeyim :)
Once gorunusune, sonra kalbıne onem verırız .
:D :D :D
Helal.
Tip daha önemli paradan
hadi len ordan :D
Paran olucak,araban felan olucak o zaman kralsın..
:D asvalt ağladı bee :D
iddia ediyorum para
Haklısın kardeşim :)
istediği şeyleri almada sana dünyanın kaç bucak olduğunu göstersinler
önce görsellik, sonra para.
:D:D:D:D nekadar az düşünüyorsun
Anket sonucuna bak şaşırmadım :D
parasin adam gereksiz adam ;)
Hiç Bir Centilmenin parası olmaz :D
Sanırım paraya daha çok önem verirler.
İkisi bir arada olmalı tek başına ikiside yetmez..
çok şey istiyon sende ikisi bir arada ağar gelir sana
Bana mi ağır gelir hı hı tamam o zaman
ikisi bir arada olsun istiyorsun :D
İkisinden biri hiç yokken kabul eden varsa gelsin , bu erkekler içinde geçerli bir biz aramiyoruz bu şartı
tabi haklısın işinden gücünden pay çıkartırsınız hep hee şukadar alıyodur bukadarı bana yeter fala filan
Bana yeter diye bişey yok en azından benim için ,bu ne kadar ciddi düşündüğünle ilgili bir gelecek planliyosam ne kadar aldığı tabiki önemli ama geçici bişeyse umrumda olmaz
Seninle Bir ekmek bölmem ben be bu nasıl bir düşünce sorucakmış kocan getirir önüne koyar sende yersin o kişinin illaki bir işi vardır bir kuru ekmeği paylaşabiliyorsan birisiyle oda mutluluktu 1 2 milyarlık elbise ayakkabı almak değildir mutluluk paraymış parayla sadet yapıyosun bide aşktan bahsediyosun aşk kim sen kim sivri zeka
Tip ve karakter:)
Para varsa tip onemli degil kizlar icin
çözemedinmi daha
Çözemedim daha :D
Her ikisinede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar