:)
Acaba o benden hoşlanıyor mu yoksa sadece beğeniyor mu?
:)
aynı durum bendede oldu... ama sadece 3 hafta bakıştık ve arkasından teklif ettim.. tabi kız markette çalışıyordu.. iyice bakıştıktan sonra teklif ettim kabul etti sonra konuşmaya başladık ... yanlız sizinki 7 ayyy nası bir sabırrr sukunettt buuu :))
kesinlikle sık gitme ben haftada 4-5 kez gittim artık diğer çalışanların bile dikkatini çektim. hiç iyi olmuyor tabi durum bir çekingenlikle gidyorsun
3 seçenek var
ya çok çekingen bir tip
Ya sen çok sert görünüyorsun yemiyor
Yada çocuk sadece eğleniyor, arkadaşlarına anlatıyor şu kız bana hasta diye :)
Bu her iki cins için de gerçekten sıkıcı bir durum. Konuşmak ve gülümsemek çok önemli. En azından bir merhaba, iyi günler demek bile başlangıç olabilir. Bakmakla öğrenilmez denir ya, aynı şekilde bakmakla bu işler de yürümez. Eğer hoşlanıyorsan her şeyi erkekten bekleme bir başlangıç yap. Bu halden iyi bir durumda olursunuz.
7ay bakıştığınızı söyleyerek bunu anlamamızı nerden bekliyorsun :) Bende bizim okulun kapı görevlisiyle yıllardır bakışıyorum :/
7 ay olmuş artık eğer hoşlanma durumları olsaydı söylerdi eğleniyordur üzme kendini erkekler böyle
Cevap
14Cevap
canımm.. ben de tezgahtarlık yaptım. insan ister istemez fingirdiyo :D sana özel değil o :D
Yine erkek konusu kanmayın kızım kanmayın ağına düşürecek istediğini alacak ve bırakacak ! Ah bu erkekler olum bu kadar kötü olmayın sonra bizde arada kaynıyoruz.
Oooo 7 aydır birbirinize açılmadıysanız bir cacık olmaz.
Boşver hoşlanıyorsa gelir sen pas verme. Ama daha çok işlerin arasında zamanı zevkli geçirmek için bir meşgale olarak görüyor olabilir.
akıllara hakan pekerin ''camdan cama ooo'' şarkısı geliyor ister istemez adam emekli olacak elini çabuk tut göremezsin bir daha
Senden hoşlansaydı bunu açıklardı sadece göz zevki.
7 ay olmus ve sen bunu anlayamamissan daha ne denir ki ?
o markette calışan her kıza bakıyordur. nedense bunu bile üzerine alır millet ilginc
bakışmak hosuna gidiyodr bir kere göz kırpsan sazan gibi atlar şüphen olmasn :D
ne beğeni ne hoşlantı. sadece gözüne kestirmiş seni
hem hoşlanıyordur hemi de beğeniyordur. katmerli bakışlardır. yalnız 7 aydır bir hareket bereket olmaması şaşırtıcı.
evet. aslında böyle bütün parçaları birleştirmek gerek mevzuyu anlamak için. sen de ona bir şeyler hissediyorsun anlaşılan.
çok zaman olmuş bakışalı . biri bana senin baktığın gibi baksa ve bu durum dikkatimi çekse hem konşurum ... 7 ay çok büyük zaman kaybı .
7 aydır hobi olarak bakmaz herhalde :)
Bence marketten birşey çalçanmı diye bakıyor :D
beğeni ve hoşlantı zaten aynı şey değil mi
7 Aydır bakışıyor musunuz?
müneccim değiliz esasında
bence sadece beğeni gözüne kestirmiş
İkiside olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar