Merhaba arkadaşlar. Sorum çok net. 'X' yazmaya bir şey bulamadım öyle yazdım.
Cevabın nedir?
+1 yılÇünkü;
Efendi erkekler kıza uzaktan bakıp tanışmak için bir tesadüf beklerlerken o x erkek çoktan kızla sevişmiş olur.
Efendi erkek yine efendi olması nedeni ile ondan bundan posta yer, x erkek bir şekilde hayata daha sıkı tutunur, bu nedenle kız efendi değil iş yapabileni tercih eder.
Efendi erkek bazı konularda tecrübesiz olarak görülür, eğer kız tecrübeli ise zaten tecrübeli birisini isteyecektir. Tecrübesiz ise de yine tecrübeli birisini ister ki ikisi de öyle kalmasın.
Efendi adam açtır. Sonradan bozulma ihtimali vardır. Ama x erkek evlilik isteyecek noktaya gelmişse artık evcilleştirilebilir. Doymuş olduğu için gözü daha az dışarıdadır...
bunun gibi bir sürü şey sayılabilir. Ama esas mesele efendi (dürüst veya iyi kalpli de denebilir) adamların daha çekindgen olması bence. Atı alan üsküdarı geçiyor genelde.25 Yorumla- +1 yıl
Çekingen olduğumu itiraf ediyorum ama diğer yazdıklarına katılmıyorum. X erkek evlenince ihanet etme olasılığı çok yüksek, doymuş falan da değil, gözü doymaz.
- +1 yıl
farklı farklı maddeler onlar. illa hepsi olacak diye bir şey yok. mesele genelde o çekingenlik oluyor. reddedilmekten korkmayıp, yüzsüzlüğü ele aldığın zaman sıkıntı olmayacaktır. sen şimdi 1 kız seni reddetti diye karalar bağlıyorsun ya o x adamlar senden çok daha fazla reddediliyor merak etme. ama sen 1 kızdan posta yiyince kenara çekiliyorsun. onlar ise bir başkasına devam ediyor. ta ki kabul edenler çıkana kadar
- +1 yıl
Reddedildiğimi kim söyledi
- +1 yıl
reddedilmemişsen sıkıntı yok biraderim :)
- +1 yıl
+1 "aptalsarisin" yukarıdaki yorumlarını ve cevabını okudum harika analiz etmişsin katılıyorum
En İyi Cevaplar
aslında zıt karekterler birbirlerini bulur demek daha doğru, aynı şekilde dürüst iyi kalpli dediğin erkeklerde cadaloz bir kıza denk geliyorlar genelde. 2 dominant fazla anlaşamazlar sürekli didişirler demekki 2 zıt karekter birbirlerini tamamlaması için varlar hayatta böle işte
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle, teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi kalpli dürüst erkekler kızları rahatsız etmemek için fazla pesinde kosmazlar meydan da o X dedigin erkeklere kalır kızlar özellikle secmez yani onlar gelir kız da saf temiz kalpliyse eger cabuk kanar inanır ve üzülen hep kendi olur..
411 Yorumla- +1 yıl
Peki çekingen biri olmak suç mu
Cevap sahibi+1 yıldegil tabi ki ama kız ark edinmek istiyorsan bunu biraz aşman lazım cünkü dedigim gibi meydan o X lere kalıyor sen geri planda kalırsan eger..
- +1 yıl
Peki sence x-ler iyi, yoksa diğerleri
Cevap sahibi+1 yılben zaten cekingen oldugum için cekingen erkek istemem ama X lerin ne özelligi var duruma göre degisir tercih edip etmemek iyi X varsa olur :) yoksa da saglık olsun sevgilisiz ölmedik ya..
- +1 yıl
X dediğimde ne sanfın acaba
Cevap sahibi+1 yılbilmem biraz daha sımarık kendini begenmiş serseri tipler ya da uzaktan öyle görünenler olabilir cekingen degilse biraz havalı olurlar genelde..iyisi cıkar mı bilmem tabi vardır ya Allahtan ümidi kesmemek lazım :)
- +1 yıl
Tamam, teşekkür ederim
- +1 yıl
+1 katılıyorum
- +1 yıl
ben inanmıyorum buna , kaç defa güzel kızlara teklif ettim ama benden daha yakışıklılara yavşadılar hep
Cevap sahibi+1 yılsen niye güzel kızlara teklif ettin sen tercih yaparsın da onlar yapamaz mı kim bilir daha cirkin kızlar da niye bana teklif etmedi güzel kızlara gidiyor demiştir senin için neyse umarım onlara kızıp eksiyi sen vermemissindir bana benim sucum ne ben mi dedim kızlara yakısıklılara gidin diye..
- +1 yıl
haklısın pardon :D
iyileri cok az o yuzden. bulamamislardir :)))
216 Yorumla- +1 yıl
Biz onları tapanda onlar bizden qaçır. Ya da bizi de diger oğlanlara benzedirler. Spasiba :)
- +1 yıl
Woawwwww :D Marry with me :)
- +1 yıl
Deymezzz :)
- +1 yıl
Tehmine, senin suallarını gören kimi men cavab yazıram.
- +1 yıl
beni google'da arasanız bulamazsınız kızlar :)
- +1 yıl
Şad oldum :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
+1 yılİyi kalpli dürüst birinden hoşlanıyorum ama bir şarkı vardı hani sevmek için sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş bazı şeyler olmayınca olmuyo işte genç kasma :D
14 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeyler derken...
- +1 yıl
Ben seviyorum ya hani karşı taraf sevemeyince olmuyo. Yani yanlış tercihlerden sınıfta kaldım :D
- +1 yıl
Geçersin sınıfını :D
- +1 yıl
Çok çalışıyorum hayırlısı :D
+1 yılo tip erkeklerden hoşlanan kızlar da "x" olduğundan. gerçekten sevilmeye değer kızlar kendileri gibi olanlardan hoşlanır.
22 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılKimin ne olduğu üzerinde yazmıyor ki. Sen dürüst, efendi diye başlarsın neler çıkar neler...Başıma geldi oradan biliyorum. En ben şöyleyimcilerden tırsıyorum artık.
12 Yorumla- +1 yıl
Neler mesela :/
- +1 yıl
Çok'u unutmuşum. Kelime yutuyorum la. Neyse.
Bedenen olmasa da, psikolojik olarak epey zarar gördüm. Bir erkeğin ne dolaplar çevirebileceğine kendi gözlerimle şahidim. O dolaplar bana kalsın. Dıttt dedim soruna.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu soruyu tersine de sorabiliriz bence neden erkekler temiz kalbli kizlarin degerini bilmiyorda x kizlara deger veriyor? dünyanin kanunu böyle galiba hep karsina senin zittin cikar
11 Yorumla- +1 yıl
Tamamen haklısın
+1 yılKızlar piç tiplerle çıkıp aşık olduklarıyla evlenirler. Pek büyütülecek bir mesele değil :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle :)
+1 yılvalla ben x leri çok itici buluyorum. çünkü şerefsiz oluyorlar ve ilgi alanıma giremezler.
13 Yorumla- +1 yıl
Ohh rahatladım, senin gibi kızların olması çok iyi, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
evlenebilceğim adamı aramak varken ne diye beş para etmez karakteri olanlarla zaman harcayayım ki. züppeler.
- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılKendileri de dürüst olmadiklari için, müstehaklarını buluyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru, teşekkür ederim
+1 yılsöyle düşün erkeklerin yüzde 80 boyle böyle tipler sıradandır kadınlar duygularına göre hareket eder duygularda genelde akustik(yani sırandan olmayanlardan hoşlanır mesela her dedigini tamam diyen yerine kendi düşüncesini söyleyebilen gibi
15 Yorumla- +1 yıl
Peki neden iyi erkeklere 'senin gibi erkeklerin bu devrde hala kalması ne güzel' diyorlar.
- +1 yıl
kadının sana ilgisi senin çevrendeki kızlarla ilgilidir senin ne kadar çok aktif arkadaşın varsa asıl kız sana o kadar ilgi duyar bunun gibi alabilir
- +1 yıl
Aktiflik var ama çekingenim yani hoşlansam da açılma korkusu var
- +1 yıl
olay su risk her zaman ilk ters ister yanı asla duygularını direk söyleme ilgilendigini belli et ama gidip onu sevdigini söyleme bir yerlere git uygun anda hareketini yap bence temas çünkü duygular o zaman tam anlamıyla falıyete geciyor yanı girek söz kullanma x ler böyle kazanır
- +1 yıl
Hmm tamam, teşekkür ederim
+1 yılher kız iyi kalpli ve dürüst birinden hoşlanır...
23 Yorumla- +1 yıl
her kız degil :)
- +1 yıl
tamam yalnızca ben :D
- +1 yıl
Katılıyorum, her kız değil
Maşllah 2.soru :D sorma ya gönül bu ota da .. da :D
11 Yorumla- +1 yıl
:D
Bu durum için bir çok manidar atasözü var. Bizim pek de bir şey dememize gerek yok ;)
11 Yorumla- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılhayat bu seveni sikerler sikeni severler yapacak bişey yok
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKardeşim haklısın bu böyle ama ben x olmayı beceremedim hiç. Var biz bilinen olalım
14 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle olmaktan gayet memnunum kardeşim, kötü alışkanlığım yok, sen de böyle devam et. Cevapların birinde iyi insanların kızları memnun etmediği yazılmış, adam gerizekalı ya. Nasıl yani, biz sex falan anlamaz mıyız? Kızları sevemez miyiz. Tövbe tövbe
- +1 yıl
Her şeyin farkında olduğumuzu bilmiyorlar
- +1 yıl
Ya öyle. Kendilerini daha üstün buluyorlar ama hiç kimse diöerinden üstün değil. Aramızda tek fark var. Bizler kıza değer veririz, onlar vermez, istediklerini aldıktan sonra kızdan soğurlar
- +1 yıl
+1
+1 yılçünkü mülayim erkekler kızları sıkıyor eğlendıremıyor cok sıradanlar bayıyoarl :D
x ler öylemi :D hem eğlendiriyo hem neler neler sımdı soylemım .d213 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san. Mülayimlik başka, çekingenlik başka. :D
- +1 yıl
valla gerçekler her zaman konuşur :)
- +1 yıl
Ne şimdi, sen yalnız x erkeklerin mi o dediğin şeyleri yaptığını düşünüyorsun? Yanılıyprsun kardeşim :D
- +1 yıl
biz halktan gelen sesin sözcüsüyüz :D
- +1 yıl
Neyseee :) Allah herkesi senden benden iyi tanıyor :D kimin nekadar, romantik, max performanslı olduğunu senden daha iyi biliyor :)
- +1 yıl
haha .) öyle moruk da gerçekleri gör :D
- +1 yıl
Neyse...
- +1 yıl
makara muhabbet pek taka
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
şaka takılıyorum dıyorum
- +1 yıl
Takılmaya başkasını bulamadım mı kardeşim
- +1 yıl
tamam sakin
- +1 yıl
Sinirli değilim zaten, neyse, cevabın için teşekkür ederim :)
+1 yılAdam kategorisine girmeyenlerden uzak durunda X Y Z farketmez =)
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim.
Parası çok olan " Popi " dedikleri i*ne tayfa o X :D
11 Yorumla- +1 yıl
Evet :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi kalpli ve dürüst birinden hoşlanıyorum 3 yıldır cıkıyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sevindim :) mutlu olun :)
Cevap sahibi+1 yılamin
Gizli Üye(36-45)+1 yılCunku cogu tipe bakiyor ve yakisikli erkekler de yaramaz oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı iyi erkek yok mu yani?
Cevap sahibi+1 yılBulunmasi az
- +1 yıl
Kötüler mi yakışıklı?
Cevap sahibi+1 yılHepsi degil istisnalar var
+1 yılbiraz ayrıntıya girsen..
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Ben gireyim mi?
+1 yılkalp kimi secerse ... bilmem anlatabildim mi (:
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım :(
Kanayan yara kabuk bağlamaz da ondan :P
14 Yorumla- +1 yıl
Açıklar mısın
- +1 yıl
Peki yanlız cezbeden ve kanatmayan birisi olsa istemez miydiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayırlısı be gülüm
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı :)
her kız için geçerli değil bu
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, genelleme yapmafım zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılserseri erkek 934*946 adım öndedir :))
12 Yorumla- +1 yıl
Peki siz neden serserilere kanıyorsunuz
- +1 yıl
bak doğrular konsuyor D
+1 yılKıstas meselesi.
27 Yorumla- +1 yıl
O ne acaba :/
- +1 yıl
"banamısordun" diyeceklerimi dillendirmiş önce, bana gerek bırakmadı. :)
- +1 yıl
Ama, yanlış seçmek de bir olasılık. :(
Hem akıl, hem de gönül gözümüzü açık tutmak dileği ile... - +1 yıl
Bir şey sorucam. Sence kızları kullanan, eğlendiren, sık sık sevgili değiştiren x erkekler mi iyi, yoksa iyi kalpli, dürüst, saygılı, sadakatli, asla aldatmayan, kafına değer veren, onuen az kendisi gibi seven, onu mutlu eden, eğlendiren, onu herşeyde memnun eden erkek mi iyi
- +1 yıl
Telafi :)))
Birinci erkeği, asıl karakterini göremediğim için seçmiş olma ihtimalim var. Hem bu yanlışı görememem için, hem de ikinci erkeği fark edememem için aklımı da kalbimi de kapamış olmam lazım. Bu iyi değil. Ama ben de "x" bir bayansam, zaten ikinci erkeği hak etmiyorum.
Sence, dediğin için fikrimi söylemek isterim. Ben ikinci erkeğe layık biri olmaya çalışıyorum. Büyük dileğim bu... - +1 yıl
İnşallah dileğin kabul olur :)
- +1 yıl
İnşallah. Dilekler karşılıklı.
x= şeytan tüylü
22 Yorumla- +1 yıl
Tam isabet :)
- +1 yıl
bu kızları bende anlamadım :)
X ne?
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için en kötü sözler neyse o işte
ya da alfa erkekleri. genelde öyle söyleniyor
00 Yorumla
+1 yılsoruna 5 yıldız :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden kızlar iyi kalpli dürüst erkeklerden değil de 'x' erkeklerden hoşlanıyor :(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım