Açılmak İstiyorum Kanka Diyor. Açılayım mı Açılmayayım MI?

Arkadaşlar psikolojik darlıklardayım.yaw okulda bir kız var 4 senedir aynı sınıftayız(lise).9.sınıfta çaprazımda oturuyordu ama ona pek o gözle bakmıyordum galiba hatırlamıyorum.10.sınıfta iki duvar kenarına itildik ve ayrı kaldım.etek de giydiği için her ona bakışımı galiba abazalıktandır diye anlıyordu.bana öyle geliyordu belki de.9.sınıfta çaprazımda oturan kız bana günaydın bile dememeye başladı.belki de uzak kalışımızdandı bilemiyorum.11.sınıfa aynı dershane sınıfına da düştük.ilk hafta gitmediğim için en ön sıra kalmıştı boş.bilirsiniz en ön sıralar pasif kalır(bence).kendimi kıza gösteremedim yine.12.sınıf ise çok güzel geçti.12.sınıfta tam yanıma oturdu (yanımdaki tekli sıralar).dershanede en arkaya oturdum.kendimi hiç kasmadım aklıma gelen en az komik bile olsa her şeyi söyledim derslerde.hem söylediklerimin hem yanımda oturmasından dolayı bir kaynaşma oldu.bu bizim mahalleye de taşınınca akşamları beraber gider olduk o beni bekledi ben onu.bana en iyi arkim,kankam diyordu bu yüzden açılamadım.ama hep beni gözucuyla takip ettiğini biliyordum ona çaktırmıyordum ama izlediğini biliyordum.sene sonu yıllıkta bana "insanları tanımadan onların hakkında yorum yapmamam gerektiğini öğrettin" tarzında bir cümle yazmıştı.çok kararsızım.kanka dediğinden dolayı açılsam ayıp mı ederim.elimde son bir fırsat var dersane mezun olan öğrencilere parti düzenleyecekmiş.eğer gelirse bir fırsatım olacaK.gelmezse zaten onu tekrar görmem çok zor.beni hep göz ucuyla takip eden kankama açılıyımmı açılmıyım mı ? lütfen yardım edin[X(][X(][X(][X(][X(]
Açılmak İstiyorum Kanka Diyor. Açılayım mı Açılmayayım MI?