Kaslı erkek modası mı slim fit modası mı?

Kimse üstüne alınmasında, kas yapanlar, daracık tişörtlerini veya askılı atlet gibi tişörtlerini giyip burnu havada sokaklarda, caddelerde kas şov yapıyor :) Bir de tipe baksan "kooden indim şeeere" tipi. Altta demode bir kot, suratta aşırı özgüvenin verdiği yılışmışlık ifadesi itici oluyor. Mütevazi, beyefendi olsalar ve kas şov yapmasalar şansları var. Bir de ne giyse, "kooden indim şeeere" imajını yokedemiyorlar. Gözler sağda solda fıldır fıldır. "Gelin kızlar! Atlayın kucağıma havasında." olunca tabiii kızlar... Sonra hayret ediyorlar. Allaaa Allaaa! kası da yaptım, niye kızlar üstümü başımı parçalamıyor, üstüme atlamıyorlar diye. Aslında, öyle olması lazım.

Abi, kızlar değişti. Belki, Türkiye geriden takip ediyor ama. İngiltere'de, Fransa'da erkeklerde zayıflık moda akımının bir parçası olmaya başladı son 10-15 yıldır. Ultra slim pantolonlar, ceketler ve gömlekler vs moda olmaya başladı. Şimdi fit ama zayıf olmak (slim fit) oralarda bir trend. Türkiye'ye hafiften daha yeni yeni bu moda akımı gelmeye başladı. Örnekleri aşağıdaki linklerde. Şimdi uzun boylu, belki biraz geniş omuzlu ama muhakkak incecik belli olman gerekiyor bunları giyebilmen için :) Bir gram yağın olmayacak. Batılı kızlar bu tarzlara hasta şimdi:

link

link

link

link

link

Fakat, Türkiye modayı çok geriden takip ettiği için daha zamanı var. Daha fazla erkek zayıf ama fit olmaya çalışıyor. İlgililerin bilgisine sunulur. İlla da şişecem diye çok uğraşmayın yani.

Kaslı erkek modası mı slim fit modası mı?