ben yolda yürürken tüm kızlar bana bakıyor inceliyor ve de erkeklerin gözlerinin bana kaydığını görüyorum ama laf atan pek yok duymadım yani neden kızlar sürekli bana bakıyor yüzüme vücut hatlarıma kıyafetime hepsi bakıyor yolda yürürken bakımlı kızım açık da giyinmem ama kıvrımlara sahip bir kızım yüzümde güzeldir sizce sebebi ne kızların da bakmasının.
Cevabın nedir?
Bakımlıyım vücut hatlarım kıvrımlarım iyi güzelim ama neden bana bakıyorlar yaaaaa çirkinlere baksınlar. Birde tersten bakalım olaya. Ya arkadaşlar ben bakımlıyım güzelim kıvrımlı vücudum var ama kimse bana bakmıyor neden yaaaaa ?
Derdinizi bir anlasak neyse kadınlar bir birine kısknaçlığından bakar. Erkekler ise çoğu hedef gözetmeksizin tüm kızlara bakar neden sorun ettin ki kendine ?08 Yorumla
Soran+1 yılsanırım yaa yiyecek gibi bakıyo kızlar erkekler de bakıyor ama laf atan yok yani göz ucuyla bakıyolar
Soran+1 yılerkek arkdşm var kimseye bakmam kızlarn bakma sebebni merak ettm erkekler beni ilgilndrmz ki saol :D
Soran+1 yılyaa görnce kafamı öne eğiyorum utanyrm kızlarn bana baktığını göryrm :D
Soran+1 yılahaha aynen o dediğindenim :Dsaol yorumlar için
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi giyinimli ve bakımlı olduğun için kıskanıyorlar ve/veya örnek alıyorlardır.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet olablr :D
- +1 yıl
Ben olsam, bu cevaba artı verirdim.
Soran+1 yılbak verdim artıyı :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılrica ederm :D
Resim yoksa bilemeyiz ya çirkinsindir ya guzelsindir ya çirkinsindir ama iyi giyiniyorsun ya çirkinsindir kotu giyiniyorsundur ya güzelsin iyi giyiniyorsun ya da güzelsin çirkin giyiniyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi yüzümde vücut hatlarmda çok güzeldir dışardakilerin dediğine göre beyz tenliyim bide güzel de giyinirim öyle takıp takıştırmam ama bakımlymdır.
+1 yılgiyimin hoştur ya da dediğin gibi kıvrımlı hatlarn dikkatini çekmiştir herkesin :) kafana takmana gerek yok laf atılmadıgı surece
11 Yorumla
Soran+1 yılyok kafam yerde gidyorum artk laf atana pek rastlamadım ama dönüp dönüp bakan çok oluyo kızlardan da erkeklerden de
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılbende de o sorun var ya yolda yürürken tip tip bakıyolar bana daha çok erkekler ve küçük kız çocukları bakıyor
yolda rahat yürüyemez oldum onlar yüzünden yürürken kasılıyor vücudum bu yüzden06 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
ailemle paylaşıyom bu sorunumu. onlar da .onlar sana bakmıyor sen onları öyle bakıyor görüyosun diyolar :)) inanmıyolar bana
Soran+1 yılbenim erkek ve kız arkadşlrmda farknda ama bunun yalnz değilm yani :D
- +1 yıl
evet kesinlikle yalnız değilsin
ama sanırsam bizden başka da böyle biri yok :))
Soran+1 yılolmaz mı dolu var sana öyle geliyor :D
- +1 yıl
yok ya
gerçi seni tanımadan kimse yok diyodum
hoooooopp sen çıkıverdin :D :D :D
evet olabilir biraz daha beklersek bir 10 kişi bulabiliriz :D .D :D
+1 yılSana yolda denk gelsem, kesin bakmam. Hatta moralin bozulur, yemin ederim sana bakmayışımı 1 hafta unutamazsın. Bakmadıklarım unutamıyormus da biraz.
00 Yorumla
+1 yılkıvrımlı vücudunu ve güzel yüzünü kıskanıyorlar panpa.
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekler o kadar bakmıyo gerçkten şaşıp kalıyorum erkek arkadaşım da çok rahatsz bu durumdan o da anlamıyo neden baktıklarını kızlar yani şaşırıyo.
- +1 yıl
benim eski sevgilim de mükemmel kıvrımları olan güzel ve beyaz tenli bir kızdı. bol giyinirdi hep ona rağmen senin gibi herkes keserdi kendisini. bana göre hava hoş, benim yanımda sonuçta.
Soran+1 yılbende beyaz tenli bir kızım ve kıvrımlıyım yani bol giyince de bakıyorlar aynen dediğin gibi.
- +1 yıl
eğer kıvrımlıysan kıvrımlarını ortaya seren şeyler giydiğinde herkes tarafından ilgi odağı olursun. örneğin askılı bir bluz ve kot pantolon. bunda çok şaşırılacak bir durum yok bence. kızlar kendilerinden daha güzel olduklarını bildikleri kızlara çok bakarlar.
+1 yılkızlar bizzat birbirlerini inceler zaten benden güzel mi diye :D sgvdjgdsdf
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olablr bunu düşünmemiştim :D
- +1 yıl
özellklede giyim konusunda :D benden güzel giyinmş mi diye kızlar diğer kızları yiyip bitiriyolar zaten erkekler her halükarda bakıo kızlara onları salla :D
Soran+1 yılerkekler önemli değil zaten banane onlardn erkek arkdşm var deli gibi de seviyorum kızlar erkek arkdşmlyken kız arkdşlrmlyken bile bakıyolar onları merakla sordum canım saol sallamıyorum artk bende :D
- +1 yıl
sallama sallama bırak incelesn kıskançlar acdhsadf
Soran+1 yılhee bıraktm walla :D
+1 yılsoguk yüzlüsündür belkide ya da erkeklere hoş gelmiyosun diyecemde türkiye şartlarında kesin bakarlar yani sana öyle geliyodur .!
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır çıkık elmacık kemiklerim var ve güleryüzlüyüm hiç soğuk durmuyorum
- +1 yıl
o zaman sana öyle geliyordur güzelim.. anladım ben sen biraz daha heyecan ve varlıgını oldugun yerde belli etmek ben burdayım demek istiyosun belkide olgunlaştıgın için erkeklerin seni gözleriyle yemesini istiyosundur :)
Soran+1 yılyaa erkekler değil kızlar daha çok bakıyor erkek arkadaşım var o bile farketti bunu yani anlatabldmmi erkeklerden banane onlar da bakıyor ama süzüp geçiyor laf atma yok :D
- +1 yıl
Kızların daha çok ilgisini çekiyosun demekki ne bileyim giyiminle yapınla karakterinle..
Soran+1 yılolblr :D
+1 yılya güzel oldugu için ya da kötü giyindigi için ya da çok açık giyindigi için mini etek seksi kıyafetler giydigi için ya da senin güzellini kıskanıyorlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılbi kot bir babet ve bir askılı bluz giyiorum her zamn etek giymem pantolon giyerm hep topkluda çok giymem düşün işte :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunun hem erkek hemde kızlara olduğunu yazmışsın hem erkek hemde kız nasıl olunur ki ya erkeksindir ya da kız :) şaka şaka :) kıskanıyolardır ondan bakıyolardır. erkekler hayal kuruyodur,
birde ben bakabilirmiyim noluuuur :))08 Yorumla
Soran+1 yılerkekler laf atmıyor bakıp geçiyorlar bazende gülümseyerek aralarnda birşey konuluyrlr o neden sizce kızlar direk aşırı bakıyorlar yaa
Cevap sahibi+1 yılkızlar ya kıskanıyodur ya lez dir ya da üzerindeki elbiseye bakıp modayı takip ediyordur yazdıklarımın dışında bir olasılık olduğunu düşünmüyorum. Erkekler dediğim gibi seni çok beğeniyodur hayal ediyodur istiyodur ama tabi ki laf atmaya çekinip korkuyolardır burası türkiye laf atma yüzünden mahallenin namusunu koruyan ve tanımadığınız bir esnaf ya da kazma sizi öldürmeye teşebbüs edebilir :) ama işte neden baktıklarına kesin bir teşhis koymak için seni bir defa görmem gerekli ekle beni :) please
Cevap sahibi+1 yılNe güzel gülüyosun :)
Soran+1 yılhee öyle gülerim saol:D
Cevap sahibi+1 yılBuraya kadarmış demek :(
youtube.com/watch?v=nOhvaVk6W7w
youtube.com/watch?v=gaInQaAqOVY
Soran+1 yılahaha iyiymiş şarkı iyi akşamlar :D
Cevap sahibi+1 yılSize de hanımefendi :)
+1 yılkadınlarda kıskanclık güdüleri bir hayli fazla olduğundan ötürü diye düşünüyorum.Kendi cinslerine hava atma üstün olma çabası coktur.Onçün
03 Yorumla
Soran+1 yılsanırım başka birşey bulamıyorum çok rahatsız oluyorum dönüp beş kız birden mal mal bakıyo düşün yani.
- +1 yıl
bi erkek olarak bazen bende farkediyorum.Bi mekanda yanımdaki kıza aval aval bakıp güzel olduğunu farkederlerse bana bakmaya başlıyolar.İlginç yaklaşım tabi
+1 yılSorunun içinde cevap var.
11 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım yanımdayken bile kzıalr aşırı bakıyor o da diyor kızlar neden bu kadar bakıyor hiç bilemiyorum bende diyorum.
BEnce sana bakmıyorlar sen öyle hissediyorsn aynı durm bendede var :D
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır erkek arkadaşımda farkında kızların aşırı baktığının
Soran+1 yılolablr güzel kızlara bakarlar diyosn yani
Soran+1 yılaynen kızlara süslenen biriym dedğin gibi :D
Soran+1 yılgösteremem ki saol yorumlar için :D
Aynısı bendede oluyor yürürken sanırım ahap paham bir havamız yok ama dikkat çekiyoruz..
01 Yorumla
+1 yılDiğer kızlarında dikkatini çekebildiğine göre çok güzel bir kız olmalısın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyani şimdi övmeyim kendimi de baya baya güzelim öyle derler yani.
nasıl giyindiğini bilmem lazım cevaplamadan önce :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyukarda dediğim gibi bakımlıyım ama kezban gibi değilim takıp takıştırmam açıkda giyinmem öyle yani
+1 yılgüzele bakmak sevaptır
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBİlmiyorum,ama güzelsen kesin sana bakarım ben,isterse yanımda kraliçe elizabet olsun :)
024 Yorumla
Soran+1 yılyaa sevgilin daha güzelse genede bakarmısın güzel olana sevgilin ondan güzelse bile bakarsanda neden bakarsın sevgilin daha güzel
Cevap sahibi+1 yılGüzel olanın hakkını vereceksin illa ki adı üstünde ''Güzel'' yani diğer kezbanlardan bir farkı var.Yakışıklı değil yani.anlatabiliyor muyum?
Soran+1 yıldiyorum ki sevgilin daha güzelse seviyorsan da gene mi bakarsn sevgilinden daha güzel kız da güzel ama sevgilin kadar değil
Cevap sahibi+1 yılTabi şöyle küçük bir bakışın kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum :)
Sakın başlama''Peki sevgilin bir erkeğe baksa nasıl olurdu vs.'' türünden laflara
Soran+1 yılhayır ama yanndaki daha güzel neden bakarsn asıl sebep ne sevgilin daha güzel ona neden bakıyorsun güzel oda tamam ama sevgilin daha güzel:D
Soran+1 yılbir de sevgilini seviyorsan aşıksan çok da güzelse genede ondan daha az güzel bir kıza bakarmısın yaa :D
Cevap sahibi+1 yılPAPAZ Hergün Pilav Yer mi? Sen Söyle :)
Soran+1 yılaşıksan kız arkadaşın ondan daha güzelsede yemez mi bide tüm erkekler böyle değil mi yaa ama genede sevgilini seversn çok güzeldir o ayrı ama diger ondan daha az güzel kızlarada bakarsnız dimi sevsen bile yani sevgilini:D
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi benim düşüncem bu...
Eğer gerçekten güzelsen alımlı ve bakımlıysan,yanımda bırak sevgilimi,Adriana Lima olsa yine şansı yok...
Birazda huy meselesi anlıcan. :)
Her erkek böyle değildir tabi kide genelleme yapmamalısın...
Soran+1 yılgerçktn çok güzelim ben erkek arkdşmda beni çok sevdiğini söyülyor ama arada benden daha az güzel olan kızlara bile şöyle bir göz attığı oluyor bende sevmiyor beni diye düşünüyorum =(
Cevap sahibi+1 yılPaPaZın Pilav Yemiyomuş demek ki =D
Soran+1 yılama beni seviyoer bunu hissediyorum 6 yıldır çıkıyoruz ama çaktrmıy bazen bakıyor göz ucuyla oda sürekli bakan biri değil aldatmıyor da göz çapkını yani
Cevap sahibi+1 yılPeki sorması bana düşmez ama ilişkin hakkında ne düşünüyosun geleceği var mı?
Çünki ben gerçekten uzun ilişkilerden sıkılan biriyimdir benim için 6 sene çok çok uzun bir zaman onun için soruyorum yani...
Soran+1 yılyani evliliği düşünyoruz annesiylede tanıştım aşk insanıyım ben uzun ilşki benim için var kısa yapamıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende uzun ilişkileri yapamam kısa olsun isterim.İnş sonu dilediğin gibi olur.
Ama şunu itiraf etmeliyim konuşmalarına bakarsam kesinlikle ''KEZBAN'' olmadığını anladım.Yaşına göre gayet güzel iletişimin var cevaplarında hiçbir şekilde küçümseme ve kırıcılık sezmedim...
Onun için 5 yıldız veriyorum...
Unutma bir bayanın etkili kozlarından biride konuşmasıdır.
Sadece tavsiye,belki lazım olur...)))
Soran+1 yılinş.herkesin kendi yaşam tarzı özel hayat dediğin şey bu olmalı başkasının fikirlerini de kabullenceksin gidip de sen niye kısa ilşki yapamazsn diye sana soramam yani öyle değil mi konuşma çok önemli doğru bencede peki evlilğe nasıl bakıyorsun buda benim haddim değil ama sormak istedim ömür boyu kısa ilşkimi yaşıcaksın evlilik istemiyormusun teşekkürrlr bu arada sende cevapladığın için sorularımı saol.:d
Cevap sahibi+1 yılEvlilik hakkında pek bir tahmin yapamıyorum maalesef,Hani kısmetten öte yol olmaz derler ya,aynı o misal.Bu bahsettiğim tavırlarımı ergenliğime veriyorum şimdilik.Eğer bu huyum devam ederse ileriye dönük pskolojik destek almayı düşünebilirim.Tek isteğim bu huyumdan kurtulmak...
Senin bu konudaki düşüncelerin nedir?Yani benim yerimde sen olsan nasıl bir tavır sergilerdin.Nasıl bir düşünce içerisinde olurdun?
Soran+1 yılşimdi dediğim gibi ben aşk insanıyım sevdiğimi yıllarca seviyorum ayrılsa bile benden unutamıyorum yıllarımı alıyor tek hayalim sevdiğim birilye evlenp ona sadık bir ömür mutlu huzurlu aşkla yaşamak ama bende çok üzlüyorum aşkda bu kadar sahiplenmek de iyi değil aslında sen yaralanıyorsun nasip benmki de hayırlısı hakkımızda ne diyelim=)
Cevap sahibi+1 yılHakkımızda hayırlısı dediğin gibi.Mesela birşeyi özellikle merak ediyorum affına sığınarak soruyorum.İlişkinde ters giden bişeyler oluyosa,beklemediğin ummadığın şekilde ilerliyosa ya da aklına yatmayan şeyler oluyosa,Mesele nin çözüm yolu iletişime kapanmışsa ne yaparsın?
Ben zarar gördüğüm için sanırım kısa tutuyorum.Senin dediğin gibi yıllar var ortada sonuçta..
Sadakat,Sevgi,Mutluluk bence çok kutsal duygular.İnsanın zarar görmemesi gereken yerleri diye düşünüyoru.Sence? Sanrm baya uzadı :)
Soran+1 yılyaa çok zarar gördüğümüz oldu kavgalar neler çok oluyo ama yılmıypruz ya o ya ben ilk adımı atıp barııyoruz bide sevgi olmasa bu kadr yıl süreceğini düşünmezdim bakalım nolcak sonrası önemli asıl evlilik kolay değil benimde kafamda bazı sorular oluyo göz ucuyla kızlara bakınca beni sevmiyor mu falan diye de düşünmüyor değilim arada sırada ama erkeğin doğasnda vardır diye de aldatmadığı için bişy de demiyorum sürekli yapmıyor b unu ama benim yanında olmadığım zamanlar neler yapıyor onu bilemiyorm
Cevap sahibi+1 yılAnladım,keyifli bir düşünce paylaşımı yaptık bence.''Birimizden biri ilk adımı atıyo'' sanırım sihirli kelime,bunu uygulamaya çalışacam belkide eksik yanım bu bilemiyorum.Ben memnum oldum bu diyalogdan,umarım hayat isteklerine yelken açar,gönlünde yediverenler yaşam bulur,sağlıcakla kalman dileğiyle,İyi geceler... :) :) :)
Soran+1 yılteşekkür ederim bende keyif aldım yorumlardan konuşmalardn anlayış en önemlisi dediğim gibi sende inş.hep mutlu olman dileğiyle,hayatındaki istediklerine kavuşman dileğiyle sende hep sağlıcakla kal kendine iyi bak iyi geceler...=)
Cevap sahibi+1 yılHee bu arada,tekrar konuşmak,fikir paylaşımı yapmak,düşüncelerini dile getirmek vs. istersen buradan bana ulaşabilirsin.Ben bu sitede yeniyim ve vaktimin büyük bir kısmı müsait oluyor.Hakkımda ki dilek ve temennilerin için teşekkr ederim...
İyi geceler...
Soran+1 yılsende aynen bişiy olursa burdan yazabilirsin konuşurz ben teşekkür ederim senin iyi dileklerin için çok saol iyi geceler...=)
+1 yılçok kibirlisin ya ondandır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolablr :D
Söylemissin iste nedenini.
04 Yorumla
Soran+1 yılcanımm o kadr da demeyim ayıp olur yaa saol teveccühün ama olablr ben bile bazen güzel kız görnce bakarm güzel derm güzel se ama bazı kızlar demiyor içinden kıskanyr doğru :D
+1 yılÇünkü güzel bayansın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürrlr :D
kızlarda heralde keşif içi n bakıydur egolu
08 Yorumla
Soran+1 yılegodan değil gerçktn soruyorum erkek arkadaşım bile farketti düşün kızların bakışlarını .
Soran+1 yılteşekkürrlr sende :D
Soran+1 yılbakarlar bakarlar banada kızlar çok bakıyor erkeklerle çok işim olmadğı için bilemeiyorum hep erkek arkdmşla gezdgm için :D
Soran+1 yılokuma o zamn herkes övüyo kenedeni övmeyen mi var ben haksız yere övmüyorum :D
Ya kalçaların ya da göğüslerin çok iyidir
08 Yorumla
Soran+1 yılikiside süper yüzümde öyle kızlar neden bakar ki buna.
Soran+1 yılaynen öyleyim
Soran+1 yılgösterck değilim heralde
Soran+1 yılasla tabiki de saol yorumlar için iyi günler :D
+1 yılresim göndersen söyleye biliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılgönderemem kızlar bir kıza neden bakar sence onu söyle :D
+1 yılkıskanıyolar seni :D
010 Yorumla
Soran+1 yılsanırım yaa yiyecek gibi bakıyo kızlar erkekler de bakıyor ama laf atan yok yani göz ucuyla bakıyolar
- +1 yıl
en çirkin kızın bile peşinde gezen 10 tane adam var o yüzden milletin sana bakmasını abartma bence :) yazın abartılı olmuş kusura bakma ama adriana lima gibi tanıtmışsın kendini :) dünyada kıvrımı olan tek güzel sen değilsin şekerim :)
Soran+1 yılyaa abartmadm :D tabiki de ben değilim erkeklerden bahsetmyrm ki ben kızlar neden bu kadar bakıyo diyorum ego tatmni değil sebebini merak edyrm da ondan yoksa banane güzel kızlardan ben güzel olsam ne olmasam ne :D
- +1 yıl
farklı farklı nedenleri var sana sayayım ben insan uzmanıyımdır. 1. yanındaki erkeğin sana baktığını farkeder o da bakar kime bakıyo diye hele sende ufakdan baktıysan saçını başını yolmak için iyice dikkat eder. 2. Bazıları eşcinsel olabilir gözleri sende olabilir :))) 3.Millet rasgele kafasını çevirmiştir seni görmüştür Sende Herkes sana bakıyo zannediyorsundur :)
Soran+1 yıl:D:D:Dgüldüm ahaha olablr
- +1 yıl
başkada bir alternatif kalmıyo kızlar seni kaçırmak için ya da yemek için bakcak halleri yok ya :D
Soran+1 yıldoğru yaa beyaz tenliyim falan ya ondan da bakıyo olablrlr :D
- +1 yıl
o zaman bir resmini link at bakalım dediklerin doğrumu değilmi diye bir kontrol edelim :)
Soran+1 yılhayır fotoğrfmı gösterck olsam gizli dormazdm dimi haydi iyi iftarlar :D
- +1 yıl
sanki fotunu yiyicez :PPP iyi iftarlar sanada
+1 yılBiz nereden bilelim yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana öyle gelmiştir :)) rahat ol
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır erkek arkadaşımda farkında kızların aşırı baktığının
Cevap sahibi+1 yıloğlana bakıyorlardır :D
Soran+1 yılhayır bana benmkine bakanın gebertrm:D
Cevap sahibi+1 yılhe he :D
Soran+1 yılaşırı kıskancm cidden kızlardn sevgilime bakan olursa döverim orda hiç acımam :D
Cevap sahibi+1 yıloğlan seni yemiş sana bakıyorlar diye :D onunda gözü dışarda demek bencesen kendini döv :d
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası