O atmıyor atıncada samimi içten hani soğuk davranmıyor saatlerce konuşuyoruz ama o atmıyor neden ?
Sen atmaya devam et
Bırak atma birdaha
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senden bekliyordur. Sen atınca uzun konuşması bu anlama gelir. Biz kızlar daha yeni tanıdığımız birine hemen yüz vermeyiz sonra havaya girmesin falan diye. Veya ondan sıkılmanı istemiyordur. Ama sen attığında seninle uzun uzun konuşuyorsa senden bekliyordur. Çok sık atma. o atmıyorsa bazı zamanlar sende atma. Mesela arada geç falan at.
bu türk kızları ne kadar nazlı ya
Oldu canım. Kız durmadan mesaj atarsa dönüp bakmıyorsunuz bile amaan deyip sallıyorsunuz bu kız bana hasta havalarına giriyorsunuz. Kız mesaj atmayınca da nazlı oluyor. Az bile yapıyoruz.
rus hatunları böyle dğeil iste
Rus hatunlarla takıl o zaman? :D niye kız bana mesaj atmıyor diye burda tribe giriyosun madem? :D
neyse tamam iyi geceler
çünkü o mesaj atarsa üstünlüğün sana geçiceğini düşünüyo seninle ilgileniyo ama üstün taraf kendisi olmak istiyo klasik :D
ne fark edicekki ha o ha ben böyle seyleri niye takıyorki kzılar
evet kosmak hosuma gidiyor :D
tuzağa düşme kardeşim.. aynısını sen de yap.. 1 hafta sonra kız arkadasın aynı başlıgı buraya açmazsa bişey bilmiyorum..
hala eskisi gibi devam ederse ayrıl o kızdan hayır gelmez..
Cevap
3Cevap
Kızlar hep böyle ya. İlk mesajı illa erkek atacak :s
Sevgilime göre de tam tersi. Ben atmasam umrunda olmam.
flört döneminde yalnız tanısalı 1 ay oldu normalmı
Normal evet.
Erkek milletine en büyük kötülüğü mecnun ile Ferhat yapmıştır zaten. Boş yere çıtayı yükselmişler
Tıpık nazlı kız modelı işte
peki flört döneminde normal değilmi ben atarsam sıkılmaz
Aklı sıra hevesli görünümü vermemek için atmıyo
mesajı senden beklıyor
Sen atmaya devam et çok normal.
sende atma
Bırak atma birdaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar