Biri sürekli bana bakıyor. Lütfen yardım edin kafayı yicemm!!

Biri sürekli bana bakıyor. hatta bigün 4 kız arkadaşımla bir yerde oturuyoduk ve o geldi sadece bana lokum uzattı. hiç konuşmadan sadece önümde durdu ve uzattı. almadım ben de. sonra facebookta ekledim onu o da bir iki defa konuşma bahanesi buldu.sonra bir gün bu beni hiç umursamadı hatta yüzüme baktı şöyle hıh der gibi arkasını döndü öyle oturdu.sonra bana bakmamaya başladı hatta ona hiç bişey yapmadığım halde otobüs durağına ben gidince o ordan kaçıyodu. sonra tekrardan baktı bikaç kez ben de en son telefonla aradım bunu konuşmak için bir yere çağırdım tamam gelirim dedi ama gelmedi. bir kere ben kantinde otururken geldi tam arka sandalyeme oturdu yayıldı gıcıklık yapar gibi aramızda çok az bir mesafe vardı.artık bakmıyo ve böyle sanki bakmamak için özel bir çaba harcıyo gibi. mesela karşı durakta beklerken,gelen otobüse 3 dakika aralıksız bakmıştır :D otobüsün icadından yeni haberi olmasından şüphe ettim :D böyle telefonuyla oynuyo falan beni görünce. kızlarla çok çabuk samimiyet kurabilen bir tip.kıskandırmaya çalışıyo gibi. beni görünce telefonla konuşuyo birden :D kendinden uzak tutmak için yapıyo dicem ama zaten ben onunla hayatta konuşmam ki. ne yapmaya çalışmış olabilir
Biri sürekli bana bakıyor. Lütfen yardım edin kafayı yicemm!!