Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olup olmamak senin kontrolünde olan bir şey değil, o hissi yanlış bulup yok etmek de öyle. İnsanlar genelde suçlamaya, kınamaya, yargılamaya çok açıklar. Kendileri yapınca anlayış ve af beklerler ama başkası yapınca yerin dibine vurur lanetlerler, kendilerini de mükemmel tanımlarlar. Başkalarının laflarına aldırma, bu senin hayatın.
Sevgilinin kardeşine karşı hissettiğinin beğeni, hoşlanma, hayranlık veya tutku mu yoksa aşk mı iyice düşünüp hislerini irdeleyip emin ol. Sevgiline karşı olan hislerini de öyle... Sonradan pişman olacağın bir hamle yapmak istemezsin. İkisi kardeş unutma. Kardeşlik kan bağı aile kavramları güçlüdür ve aşktan öteye geçebilir. İkisinin arasına girersen suçlu sen olabilirsin ve buradakiler gibi suçlayıcı baskı altında kalabilirsin. Sonuçları, olasılıkları düşün, neyi kaldırıp kaldıramayacağını. Sonra da senin için uygun, seni mutlu edecek bir karara var. İyice irdeledikten sonra yine sevgilinin kardeşine karşı koyamıyorsan ve sonuçları kaldırabileceğine inanıyorsan, kalbinin sesini dinle.12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim size çok saolun
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil. Kendine göre yaşa.
En İyi Cevaplar
+1 yılYazık ne diyim ama tek suclu kadın değil bu konuda erkeklerde kardeş kardeşe nasıl yapıyor bunu her ne kdr dümende olsa bunlar karılarınıda değişir arada
00 Yorumla
Çevremde sevgilisinin kız kardeşine sarkan erkek yok..
Çevremde sevgilisinin erkek kardeşine sarkan kızlarda yok...
Sizinkisi aşk değilde çıkar ilişkisi gibi.. Hani sen onunla gezeyim tozayım, iki vereyim havasında oda onu iki gezdireyim gece çakayım havasında..
Kardeşe gelince senle mesajlaşıyormuş ya...
Oda tamamen çakma peşinde.. Potansiyelini keşfetmiş olsa gerek..
Kuzey güney denen diziyi hiç izlemedim.00 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma olduğunu kendin yazdın zaten. Sevgilimin kardeşi... yanlş, wrooooong
manyak mısın ya... çocuk çaptkn mesajlaşyoruz diyorsun. bunun anlamı ne bilyor mujsun. kapcak snei gizliden alıcak istediğini, kabacası vurcak bir kaç defa sonra ikiside isktri çekcek sana, ahmak00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aylar önce tanıştığım adam bekar olduğunu söyledi evli olduğunu yakalayınca da 5 yıllık evliyiz çocuğum olmuyor dedi sonra 20 yaşında kızı çıktı. Her cümlesinde bir yalan vardı. Birgün soyadını sorduğumda onu bile yalan söyledi. Aylardır onun aşkıdan devamlı gözyaşı döktüm. Onu unutamadım bırakamadım bıraktım o beni bırakmadı ihmaller değersiz hissettirmeler daha neler neler. Onu unutmak için başkalarını hatta eskileri hayatıma sokmak istedim ama haz vermedi. Beni şimdi ayıplaya bilirsiniz. Ama içimde ki acıyı dindirecekse yapacağım şey umrumda değil. Dün aniden hiç görmediğim ama adını bildiğim kardeşi geldi aklıma. Netten aradım birkaç fotoğrafını buldum. Onun canını en çok kardeşiyle olmam yakar bence. Ama şimdi değil. Önümüzdeki sene. Çünkü intikam soğuk yenir ve bende çok sabırlıyım. Bana yaşattığı acının kat be kat fazlasını eşine yaşatmış defalarca aldatmış ve bunu marifet gibi anlatmıştı. O fazlasını haketti bence. Yapacaklarım belki benim canımı da yakacak ama o genç kızların duygularıyla bu şekilde oynanmıyacağını anlamalı. Ben sapsız üzümüm istediğimle beraber olabilirim. Ama onun bekarım diye yalan söyleyip beni ya da başkasını kendine bağlama hakkı yok. Not:Kardeşini düşünmeye başladığımdan beri sanki aşk acım azaldı. Umarım böyle devam eder. Çünkü çok canım yandı.
01 Yorumla- +1 yıl
Emin ol onun cani yanmaz cunku böyle adamlar deger vermiyor deger vermedigi icin de bir duygu hissettirmiyor yani sen onu kardesiyle uzecegini saniyorsun ama olan sana olur çünkü ayni seyleri ben yasadim. Yapacaksan da kardesi senin onunla iliskin oldugunu bilmemeli. Ben zamaninda pot kirmistim instada 2sini eklemistim ve o da abimi nerden taniyorsun demisti suphelendi anladi abisiyle aramda bisey oldugunu ve yalan oldu intikam olayi
Iyi guzelde eger kardesiyle ayrilip onla cikarsan kuzey guney gibi olmaz onlar kardes seni kullanir ve sonunda bırakır cunku onllar kardeş sen sadece onlar icin bir zevk aleti olursun ona göre hatta kardesine demiştir senin bu sevgilin motor bana iş koyuyor grup yapalım mı diye
Türk kardeşler boyle yapar20 Yorumla
+1 yılLaaan bir ssus artık yeter be. 2 kelıme sey yazdım suraya bin pişman ettın eksi puanda verdin şimdi bidaha verıceksın. Haram zıkkım olsun. Çocugun kardesıde haram zıkkım olsun. O sevgılınının kardesınınde adamlıgına sokıyım ben emı beter olun sktr oln gıdın lan yeter amk ya
22 Yorumla- +1 yıl
:) Hakketti ama
Herkes bu kıza suç buluyorda çocuğun kardeşi daha karaktersiz neden karşılık veriyor abisinin sevgilisine...! Kuzey Güneyi izlerken kimsenin sesi çıkmıyordu bu nasıl ahlak diye.? Sevgilinden ayrıl ve sonra kardeşiyle takıl hem kalleşlik yapmamış olursun hemde istediğini alırsın ama şunu bil o çocuk geri dönecektir burda kalmaz seni kullanır sonra çekip gider eğer dediğimi yapmazsan sen boynuz takmış olursun buda senin nasıl biri olduğunu gösterir...!
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen kuzey guneye laf yok ama bana gelınce
Soran+1 yılakp zihniyetinden farksız
Soran+1 yılKINAMAK MUSLUMANLIĞA AYKIRIDIR VE KINAYANLARIN BASINA ELBET AYNI GELECEKTIR DIYE AYTE VARDIR.VE BU YAZDIGIM HADISE KUZEY GUNEYDI GERCEK OLSA BAS TEKME,FİLM OLSA AHH KIYAMAM.İŞTE İNSANLAR BU KADAR BASIT DUSUNCELI
Bende aynı durumdayım tek fark şu abisiyle sevgili degildim sadece ufak bir kaçamak yaptık ama tam anlamiyla birlikt E olmadık sadece arada arar konuşurum ve şuanda kardeşine aşığım ikimizde bu durumu abisine nasıl aciklayacaz bilmiyoruz. senin son durumun ne
30 YorumlaMuhtemelen sevgilinede aşıktın sen kardeşi gelmeden önce. Kardeşi geldi kardeşine aşık oldun sonra amca oğlu gelir ona aşık olursun. Kardeşlerin arasınıda açamıcaksın o senle mesajlaşan kardeş durumu kardeşine özetlicek ve sen Dimyat'a prince giderken evdeki bulgurdanda olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBenm bir arkasim var cok capkin ama tipsiz genelde caktigi kizlara abiside cakiyo abisi cok yakisikli. Onlar aralarinda seni konusuyolar merak etme 1-2 posta vurduktan sonra*i cekerler. Kasar degilim diyosan 2 sini de birak arkana bakma yoksa yalan olursun
00 Yorumlagörerek aşık olmak ve yanında sevgili sıfatıyla birisi varken veya taşırken mi demeliyim
ne kadar kolaymış
böyle bir hayatım olsaydı çok dertsiz tasasız olurdum sanıyorum, bence sen de hiç yorma kafanı20 Yorumlao kadar kısa sürede aşk olmaz,hoşlanmışsındır
belki sevgilinde bulamadığın bir şeyi onda buldun?sen bilirsin işte ama sevgilinden ayrılman gerek..ister kardeşi ile konuş,ister konuşma..sahte sevgi ile kandırılmış insan durumuna düşmemeli10 Yorumla
+1 yıliki kardeşi birbirine düşüreceksin diyen saf kızlar ahh ahh canlarım benim
bu tip kızları erkekler sıkıldıkça paslarlar birbirlerine
küçük kardeş güzel bir göğüs kontrolü yapmış, işini görüp voleyi basar00 Yorumla
+1 yılO kizi bos yere sucluyorsunuz sanki bilerek ya da isteyerek asik olmus. Gonul bu birden fazla kisiyi sewebiliyo bazen ewet erkegin kardesinde hata olabilir mesj atmamasi gerekir ama belki oda bilmeden ona asik olduysa yapmayin arkadaslar elestirmeyin bu suç deqiL!!!
10 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl sen ona ulaşamayacağın için aşık olduğunu sanıyorsun çünkü senin için imkansızlarda ; sevgilinin kardeşi olduğundan... normalde görsen umursamazsın bile belki... aklını başına al..
10 Yorumlayapma böyle aptalca bişey ,senin kızlık zarın duruyomu bilmiyorum ama alnının zarı delinmiş belli amk bir başka günde başka birini görür aşık olur onlada olursun sen yolun belli senin cizmişsin ama inan acıyorum sana yazık ...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bu kadar edepsiz olma ya. Aşık olmuşmuş çocuğu tanımıyorsun bile ne aşkından bahsediyorsun? Bi görüşte mi aşık oldun, ne yani? Utan kendinden.. Beter ol.
00 Yorumlaohh birine bakıp diğeriyle birlikte olmak çok zevkli bende bu durumu yaşadım çok heyecan verici abi gelince bakışlar konuşmalar değişir sonra tekrar kardeşe sarkmaya devam :D
10 YorumlaBu bayana kaşar veya kötü laf edenler kadar alçak insan yok. kendi çokmu isterdi aşık olmak? isteyerek mi oldu ? Kalbine söz mu geçirir insan ? düşmeyin bu kadar küçülmeyin kaşarmış orspuymuş ayıp
00 Yorumla
+1 yılEtik değil lakin büyük konuşmamak gerek insanız nefsimize hakim olamadığımız durumlar ne yazık ki var.
Ama senin yanlışın sevgilinden henüz ayrılmamışken kardeşi ile mesajlaşıyor olman sayın soran..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. ya sen 2 kardeşi kullanır atarsın ya da 2 kardeş seni kullanır atar kesinlikle bu 2 sinden biri olucak ama inşAllah 2 kardeş seni kullanır atar çünki hakettiğin bu kusura bakma
07 Yorumla- +1 yıl
@girlofire once senle sonra ablanla veya kiz kardesinle beraber olsam adam olurum dime ama
- +1 yıl
- +1 yıl
@girlofire amin insallah ben bu gune kadar hic bir kizin canini yakmadim seviyorum diyip gidip kardesine sulanmadim hersey yasadigini yasasin ayni igrencliklerle karsilassin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen tam bir kaşarsın. zilli.. daha napcaksın yapcanı yapmışsın zaten... kardeşide maşallah kardeşinin manitasına asılıvermiş. işte tamda senin layığın şerefsiz aile 3 lüsü..
10 Yorumla
+1 yılKendine gel lütfen. Yanlış bir şey yapma. Bazen vicdanlı ve dürüst olmak aşktan çok daha önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de birini seviyordum.adamla aramızda bişi olmadı.ona ulaşmak için facede kardeşini ekledim.bu daha çirkin.ama aşık oldum.çok çok seviyorum.beni görmeye gelecek.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyalnız şunu diyeyim.kardeşiyle aranda bişiy olamaz.kendi de istemez.
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle
Madem erkek arkadasına asık değilsin kardeşini görünce aşık oldun ne demeye cocukla cıkıyorsun YOKSA SEN CİDDEN KAŞARMISIN ? BENCE EVET hakiki kaşarsın :D ikisinede vergitsin yakışır
00 Yorumlaaşk değil hayranlıktir o ,geçer merak etme.Ama olgunlasincaya kadar bu durumlar devam eder yazık sana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. Kuzey Güney'i izlemiyorum. Hiç de izlemedim. Orada da böyle bir bok olduysa onlara da karşıyım o zaman. Ayrım yok. Doğru tek.
00 YorumlaSana kaşar diyenler bu işin uzmanı olmuş herhalde anadan babadan geçme herhalde aralarında var böyle iş profesyonel olmuşlar. Direk açıkca anlat abisine adam olsa adam gibi cevap verir :)
00 Yorumla
+1 yılKuzey Güneyi alkışladığımızı nereden çıkardın izlemedim bile o diziyi bu ciddi kişilik zaafiyeti sen kendini topla aklı başında işler yap sevgiliinin kardeşine aşık olmak hiç ama hiç hoş değil
00 YorumlaKusura bakma ama daha Ask'in ne oldugundan haberin bile yok herseye ask diyorsunuz...
Ask degil hoslantidir senin hisslerin...
ve cok yanlis yapiyorsun kendini kontrol et...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan sen ne yavşak bir kızsın nasıl yan gözle bakabiliyorsun amacın ne lan senin çocuk duysa bunları yıkılır senin gibi kızlara düzleyip gitmek istiyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. Etik mi sence bu ? Bunun cevabını ver. Evet diyorsan zaten diyecek birşey yok.
00 Yorumlaçocuk çapkın diyosun sonu hayır alamet değil gibime geliyo ama sen kalbinin sesini dinle kısıtlama kendini :)
00 Yorumlakuzey güney diyorlar ya hahahahahahahh
şu olayı normal bulacak kadar düştünüz mü be ? kuzey güneyi örnek veriyorlar hahtqhtahrw00 Yorumla
+1 yılizleyen yok lan o filmi gelip burda söle böle deme! dikkat edersen o hayal ürünü yazıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılevet kocasını bırakıp kardesıne kacan ınsanlarda hayal urunu,kocası olunca kardesıyle evlendırmekte hayal urunu pardon
- +1 yıl
yav he he senin gibi geniş değilim pardon
+1 yılSırf yazmak için üye oldum aynısını bende yaşadım ve hep yasiyodum daha öncesinde ilginç bı şekilde başıma gelirdi takı evlenene kadar inan ki sen ciddiyetini gösterirsen oda sana asiksa evlenirsin
00 Yorumlafacede paylasılmıs bu. gördügüm gibi direk kız bu dedim kız cıktn. 5 para etmezsin kanını s..
00 YorumlaSenin gibilerden iğreniyorum uzak dur kardeşlerin arasını açma.
00 Yorumlaiğrençsin ya iğrenç. abi kardeş kullanıp atsalar seni. sana yakışan budur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvay amk guncellemeninde seninde. ya bir s*ktir git, kime veriyorsan ver. manyak ettin burda milleti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlardan böyle itiraflar duyunca nefret ediyorum artık kızlardan .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgönül bu işte. seni anlayabiliyorum. kırmadan incitmeden halledin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen dizi film izlemeye devam et. gerçek hayatla filmleri birbirine karıştırma...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. İki kardeşi bir birine düşüreceksin
21 Yorumla
+1 yılİkisinden de uzak dur!
00 YorumlaBaşımıza daşlar yağacak abowwww :D
00 Yorumlamidemi bulandırıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılkuzey guney ızlıyosun ama
Soran+1 yılerkekler yapınca delıkanlı kızlar yapınca kasar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılikisine de ver gitsin.
20 Yorumlaruhu patlak ne kadar cok insan var yahu
10 Yorumla
+1 yılböyle kızları amuda kaldırıp neyse sölemiyim ben.
11 Yorumla- +1 yıl
o adı üstünde film ergenmisin sen
Kardeşlerin arasını açacaksın o olacak en son.
00 Yorumla
+1 yılKendini en yüksek bir yerden aşağıya atmalısın. :)
00 Yorumla
+1 yılo adı üstünde dizi ergenmisin sen
01 Yorumla- +1 yıl
erkekler böyle yapsa gavat,p**evenk,şerefsiz denmedik laf kalmaz
Sonuç ne?
00 Yorumla
+1 yılVer Gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ay Götüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbedenini bilmem ama ruhun tam bir fahişe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞıp Sevdi.
10 Yorumla Saçmalama.
00 Yorumlagrup yap o zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılkardeş payı gerek..
00 Yorumla malsın sen
10 Yorumlaiğrençsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaha Kuzey Güney
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem