Kızı elimden kaçırdım mı? Bilmiyorum.

Herşey bir gün otobüsteysen bir kızın bana bakmasını farketmem ile başladı. Kızla otobüste karşılaştığımızda çoğu zaman gözgöze geldik. Önceleri tesadüf müdür bilmem. Benim bindiğim otobüse binerdi. Ayakta bile giderdi. Sonraları sırf ayakta kalmamak için boş otobüs beklemeye başladı. Neyse aramızdaki elektriklenme şöyle oldu. Sadece bakışmaktan ibaret. Sanırım benimde olan ilgimi zamanla farketti. Ama bir zaman sonra ben ona bakarken sanki ilgilenmiyormuş gibi davrandı. Benim bakmadığım zamanlarda da kaçamak bana bakıyordu. Otobüsün camından farkediliyordu. Aylarca devam etti bu bakışmalar. Bir ara yanında sevgilisiyle geldi ama 1-2 defa sonra o da yok oldu. Hatta bir iki defa benimle konuşmak için laf etti bişeyler sordu ama ben yüz vermedim. Salak gibi. Yanına oturmayı çok istedim ama hep doluydu. Sabah akşam beraberdik otobüste ama ben çekingenim konuşamadım. O da konuşmadı. Bazen yanı boşalırdı. Ters bişey der diye oturamadım. Diğer taraftaki boş yere oturdum. Offf lardı hep. Ve bir gün yanı boşaldı. Bende telefonla ilgileniyordum. Bir anda gözgöze geldik offf dedi. Ondan sonra gittim yanına oturdum. Sürekli dışarıya bakıyordu. Telefonunun kılıfıyla oynuyordu. Sohbet açacaktım neyse dedim. Belki de rahatsız oldu offf çekti dedim. Son durağa geldiğimizde bana doğru döndü. Bende kalktım. Birde baktım otobüsün kapısında arkamda duruyor. Bir kez daha offf çekti. Ve ondan sonrada bir daha göremedim kızı :((
Kızı elimden kaçırdım mı? Bilmiyorum.