Çok utangaç birisiyim. Bu yüzden şimdiye kadar kimseyle çıkmadım. Çıktığım kişinin bu halimden sıkılıcağını düşünüyorum.
Sizce erkekler utangaç biriyle çıkmak ister mi?
Sizce erkekler utangaç biriyle çıkmak ister mi?
Valla utangaçlıkda çekici gelir. Bulmaca gibi çözmeye çalışır erkek seni. Parça parça birleştirir. Zevklidir...
Ha tabi bazı erkeklerin amacı parça parça birleştirmek değil, bütünü cinsel isteklerle parçalamaktır ki o gayedekiler tabi ki çıkmak istemez.Zaten kanaatim uzak dursun öyleleri. Erkeklerinde adını çıkartıyorlar.
erkekler utangaç biriyle çıkmak ister tabi, bu sorun olmaz ama anladığım kadarıyla hoşlandığını belli edemiyosun erkekler de korkuyor doğal olarak. yani ilişkiye başladıktan sonra sorun olmaz rahat ol ama bu gidişle ilişkiye nasıl başlayacaksın orası sorun işte.
Ya bende bir, yel çıkamıyorum
başlarda utangaç olman normal çünkü çok yakın bir samimiyet var güzel olur ama ilerleyen dönemlerde hala utangaç olursa sevgili olmaktan çıkıyor iş arkadaş gibi oluyorsun o zaman çıkılmaz ayrılınır.
Sahsen ben memnun olurdum. Ama sürekli o şekilde kalmazsın herhalde. Çıktığın kişiye alıştığında en azından onun yanında rahat olabilmen gerekir zamanla.
Dayanır hiç şüphen olmasın.
Rica ederim. Eğer katlanamazsa sen bana söyle. Burada bir arkadaş var ona iletiriz, mahalledeki arkadaşlarını toplayıp hep beraber dövmeye gelirler onu :)))))
Tamam caymayız :))
Teşekkür ederim ama benden sana bir tavsiye; en iyi cevabı bu kadar erken seçersen gelecek bazı cevapları alamazsın. Biraz beklemek gerekli. Bazı üyeler -ki buna ben de dahilim- en iyi cevabı seçilmiş sorulara v-cevap vermemeyi tercih ederler. Çünkü kullanıcının aradığı cevabı bulduğu düşünülür. :)))
Sağol.
Rica ederim.
Cevap
8Cevap
himm dusunelim... bir yere gittik konusmuyor, arkadaslarla disari ciktik konusmuyor, evdeyiz bos bos bakiyor... yok ya cok utangac cekilmez ki birak sevgiliyi arkadas olarak cekilmez ne o oyle saksi cicegi gibi bak yuzune dur.
duzgun bir erkek karsına cikarsa seni rahatlatır, iyi hissetmeni saglar, atarsın utangaclıgını
ben öyle pek konuşan bi tip olmadığım için çenesi düşükleri tercih ederim genelde :). zıt kutup olayı. ama bi çok erkek sessiz utangaç kızları beğenir. kapalı kutuda ne var merak ederler
Kızların utangaç olması erkeklerde daha iyi bir etki oluşturur. Utangaç bir kızla çıkmak güzeldir.
isterler heralde. hoşlandıktan sonra neden olmasın.
ben cenesi dusuk biri oldugum icin konusmaktan cekinen utangac biriyle pek yapamazdim herhalde diye dusunuyorum. ancak sevenler vardir elbet
Valla lise sondaydı sanırım. Birkaç kız arkadaş, Erdem, senle konuşunca erkek arkadaşlarımız neden çok konuştuğumuzdan şikayet ediyor anlıyoruz, meğer biz çok kötü birşey yapıyoruz demişlerdi. :)
Konuşkanlık iyidir ya. Sessiz atın çiftesi sert olurmuş. İçimiz dışımız bir sanırım. Ondan öyle çok konuşmayı seviyoruz. İçimizde duygu saklamadığımızdan, duyguları aktarmayı sevdiğimizden... Eee insanlar da konuşa konuşa, hayvan değiliz ya! :D
erkek kızdan hoşlanıyorsa neden olmasın.
İstemezler mi hiç? Deli olurlar sana..
Aynı senin gibi bastırılan duyguları olan kızlar, erkeklere çok çekici gelir. Yalnız bu çekicilik ikiye ayrılır;
- Naif ve utangaç olduğundan, sevimli gelirsin. İyi niyet gösterip evlenmek bile isteyebilirler..
- Naif ve utangaç olduğundan, cinsellik anlamında çok çok çekici bir şeysin sen. Bastırılmış duyguların sebebiyle yenilecek bir yemek gibisin. Çünkü cinselliklerini önüne gelene açmış kadınlar, yatakta tatsız olurlar.. Bu yüzden erkeklere çekici gelirsin.
Bu ikisini ayırt et sadece..
niye istemesin ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?