En yakın arkadaşımın bana eski sevgilimle ihaneti

Arkadaşlar bu benim hayatımın en büyük kazığı sanırım. Benim bir senelik sevgilim vardı bunla her ayrıldığımızda bu geri ağlaya ağlaya dönerdi bana. en son ayrıldık yalvardım ben bu sefer dönmedi o soğudum senden bitti duygularım dedi defalarca. acı çeksemde anlamıştım duyguları bitebilirdi. Benim 11 yıllık en yakın arkadaşım varrdı bide. çok küsüp barışırdık ama ayrılamazdık 11 yıl az mı? destek olurduk herbişeyde birbirimize. sevgilimde bu kızın hareketlerinden kişiliğinden hiç hoşlanmazdı arada derdi hatta hiç hoş bir kız değil diye. bende bu kızla küstüğüm zamanlar (aralarda) sevgilimnde onun ortamına girmesini istemezdm haliyle o da girmezdi. Derken ayrıldk işte. bu kız bana destek oldu baya. sonra dönemce geziye gittik ve bunların ikisi bir sıkı fıkı oldular anlatamam yıkıldım resmen. şimdi de eski sevgilim buna kör kütük aşık eminim buna ona şiir falan yazıyor hatta. kızda yüz veriyor. bu arada da kızla kavga ettik sebeplerde buda vardı başka bikaç şeyde. sildiik birbirimizi. şimdi dediğim gibi çıkma yolunda ileriyolar. Size soruyorum: acı çektim çok fena oldum sizce onlar mutlu olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
bu site benim moral bulabildiğim sayılı şeylerden biri :) hepinize çok teşekkür ediyorum :)
En yakın arkadaşımın bana eski sevgilimle ihaneti