Sevgilim benden 9 yaş büyük ve evlenmek istiyor ne yapmalıyım?

Selam arkadaslar

ben 19 yaşındayım erkek arkadaşımda 28 yaşında.beni çok sevdiğini söylüyor aileside biliyomuş hatta onun kuzeni abileride söyledi bana seni çok seviyo evlenmek istiyor diye.ama ben hala emin olamıyorum gerçi.Ama gercekten benim için yaptıgı çok sey var başlarda ben onu istemiyodum abisiyle falan kavga etti bu yüzden kaç kere ben onu seviyorum diye cevremizdeki herkez söylüyo bana sevdiğini.hatta ben ona bagırdıgım zaman arkadaslarının yanına gidip ağlamış benım yanımdada agladı ben ondan ayrılmak istedigim zaman senin sevgine inanmıyorum dediğimde de hemen kendine zarar vermeye kalkıyo. Neyse benımle evlenmek istiyo ama ben okulum bitince diyorum okulumun bitmesine 2 yıl var.evlendikten sonra okursun ailemde sana destek çıkar benım ailem seni yalnız bırakmaz diyo hem 2 yıl sonra vazgecersen beni bırakırsan diye korkuyorum diyo hatta gecenlerde abisiyle dövüştüler benim için bütün kuzenleride vardı hatta abisi demiş sen kafayımı yedin o kız için kendine gel artık gözün bişeyi görmez oldu falan diye beni görmek için hergün işten çıkınca yemek yemeden çok uzak yerden geliyo ben ona hakaret ettiğimde laf söylediğimde durduk yere kapris yaptığımda hiç bişey demiyo haklısın diyo sadecde ve hemen gözleri doluyo ama kürt oldugu içinde benim ailem biraz soguk bakıyo bide onun abisinin ayakkabcı dükkanı var onlar ailece ayakkabıcı oda abiisnin dükkanında abisine yardım ediyo para almadan çalışıyo abisi nişanlı evlencek diye ama 1 2 ay içinde kendine iş bulcakmış bizim geleceğimiz icin sizce ben ne yapayım beni gercekten seviyomu evleneyımmi ?
Sevgilim benden 9 yaş büyük ve evlenmek istiyor ne yapmalıyım?