Kız artık yolunu değiştirir oldu, gidip 'Tamam artık rahatsız etmeyeceğim seni' desem mi?

bi kıza aşık oldum sonra gittim anlattım onada daha yakından tanımak istiyorum seni falan filan sonra pazaresi günü gördüm sabah tı beni görünce yolunu değiştirdi, ben zannettim ki herhalde o tarafta işi falan var .. en son bu sabah yine gördüm yine yolunu değiştirdi bende ara sokaktan gidip nereye çıktığına bakayım dedim bi arka sokaktan işe gidiyor.. hani yolu benim kouşmamdan bu kadar rahatsız olacağını bileydim vallahi konuşmazdım ..

şimdi gidip tamam rahatsız etmiycem seni yolunu değiştirmene gerek yok mu desem?
Güncellemeler
+1 yıl
evet yaptım, facebook tan mesajı attım aşağıdaki ablanın dedği gibi "bu kadar rahatsız olacağını tahmin edemedim üzgünüm,senin benden kaçıpta yollarını uzatmanın anlamı yok,ben seni görünce zaten görmemezliğe gelir,yönümü başka tarafa çeviririm, bir daha karşılaşmamak için buradan mesaj attım " gibi bişeyler yazdım ama gel sor bana pişmanmıyım hemde nasıl pişmanım keşke atmayaydım mesajı off bi anlık sinirle yaptım pişmanım geri dönüşü yok dimi artık yapmayaydım iyiydi.. seviyom ben onu
Kız artık yolunu değiştirir oldu, gidip 'Tamam artık rahatsız etmeyeceğim seni' desem mi?