Sevgilim şifresini vermiyor ama istiyor!

Arkadaşlar kız arkadaşımla 8 aylık bir ilişkimiz var . Benden sürekli twitter ve facebook şifremi istiyor . Ben ondan istediğimde ise zaten sadece sen ve bir kaç arkadaşımla konuşuyorum ne gerek var . Kızsal şeyler yazıyoruz bilmene gerek yok falan diyo . Ama ben şifremi hala istiyo musun ? dediğimde evet versene falan diyo . Mesela geçenlerde birlikte Göksel konserine gittik ( sevgilim çok büyük hayranıdır) konserden sonra mutluluğun etkisiyle sabah sana şifremi veririm dedim . Tabii bir kaç olay oldu vermeyi unuttum . Dün sinemada filmi beklerken benim telefonumdan twitter hesabına girdi ve mesajları gösterdi ama bir kız arkadaşıyla konuştuklarını okutmadı yalvardı okuma görmemen gereken şeyler var diye . Bende zorlamadım tamam dedim sonra ilgisiz olmaya başladım ona karşı . O da dayanamadı tamam çıkarken söylerim ne yazdığımı dedi tamam dedim . Ağda ile ilgili bir şey yazmıştım dedi . Sonra sen bana şifreni verecektin geçen dedi bende sen ne zaman verirsen bende o zaman veririm dedim yok dedi cart dedi curt dedi vermedi bende vermedim tabii . 1 saat kadar trip attı bende konuşmadım öylece yürüdük sonra onu durağa bıraktım yanağından öpüp görüşürüz dedim evime gittim . (( normalde evine kadar giderdim zaten ramazanda hiç görüşemiycez )) dün akşam 7den beri de görüşmüyoruz .. Sizce neden böyle yapıyorr ? Bu arada keylogger kullanarak alıcam şifresini kaçarı göçeri yok bu işin ... /// Bana mı güvenmiyor ? Sürekli şifreyi verirsem mesajları okursun diyo acaba o şifremi alınca ne yapacak ? Durum mu paylaşacak tweet mi atacak ? hey Allahım ya
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önceden bir defa facebook şifremi vermiştim . Tüm mesajları sildikten sonra :) Arkadaşlarımı da uyardım küfür etmeyin sevgilim girebiliyo diye . Bakıyodum mesajları okuyodu çevrımdışı olup dolanıyodu hesapta ama ben istediğim zaman yok özel yok şu yok bu yok ağda .. Zaten bilmediğim şey yok neredeysee kızlar hakkında hem ailedeki kız sayısı hem sosyal ortam falan bişekilde öğreniliyorr sanırım bunlar bahanesii
Güncellemeler
+1 yıl
İlk şifreyi istediğimdee gülerek bakarızz demişti . Acaba geçiştirmek için mi demiş olabilir yoksa bu fikre sıcak baktığı için mi ? 1 ay kadar öncede zamanı gelince veririm diyodu ama o zaman bir türlü gelmiyorrr
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR UZUN Bİ KAVGADAN SONRA TÜM HESAP ŞİFRELERİMİ VERDİM VE AL KONTROL ET DEDİM . SONRA O DA KENDİ HESABINI VERDİ VE SENDE ET DEDİ . BENDE BEN GİRMEYECEĞİM HESABINA İSTERSEN DEĞİŞTİR DEDİM . YOK DEDİ BÖYLE KALACAK FALAN DEDİ TAMAM DEDİM . SONUÇ OLARAK ŞİFRELERİ TAKAS ETTİK :) HERKESE TEŞEKKÜR EDERİMM
Sevgilim şifresini vermiyor ama istiyor!