neden bu kadar çok bekliyorlar, mesela acelemiz yok diyorlar
kız naz yapabilirde, erkek seviyorsa kızı istemezmi hemen, ona kavuşmak istemezmi? 3 yıl beklermi
Bence olabilir :) Ben mesela çok fazla konuşcak konu bulamıyorum.Öyle eskisi gibi pek heyecanda yok.:D (yersen) İş güç zaten insanın üstüne çöküyor bir haftasonları var.Yüzyıl çıkmanın sözlü kalmanın alemi yok bence..nerde yaşasak (yobazsız rahat bir semt) eve ne alsak filan direkt bunları konuşmaya geçmek istiyorum :DD Hatta bir nikah gelinlik damatlık üstüne arkadaşlarla eğlence filan tamamdır.Ondan sonra para cukkalamaya oraya buraya tatile gitmeye haftasonları bir yerlere kaçmaya çalışarak ömrü bitirme taraftarıyım :D
ne yani cevabın nedir? sen rahatını düşünüyorsun
aşıksan diyorum ben
geyik yapıom.Bence evlenir; ya da bir yoklar du bir araba alalım filan der mesela :)) baktı kız bastırıo;evlenebilir yani değişir.Etrafımda öyle bir çift vardı :).13 yıl çıktılar.Sonra eleman araba alıp öyle mi evlensek filan diyodu.Kız Söz yaptı memleketinde aynısını senden de bekliyorum tarzı bişi yaptı.Bir sene sonra evlendiler.
onlar aşık değildir heralde
13 yıl çıkan adamla evlensen ne olur evlenmesen ne olur
öle deme hayat çok uzun.Evlenince de herşey mutlu son ile bitmiyor.Yıllarca aynı kişiyle ilişki kuruyosun
hadi be sende 13 yıllık flörtü savunma bari
4 yılı geçti 13 yıl
5 yıl daha evlenmeseler gebericekler zaten
puhah
Nişan bir sözdür bak seni alıcam aklına başına al benimsin demektir.. 2 taraf içinde.. nişanlılığın biraz uzun olması iyidir çünkü sevgiliyken umduğun insan evlendiğinde bambaşka olabiliyor, bu yüzden nişanlıyken süreyi uzatmak daha uzun bir evliliğide getirebilir.. ama herşeyin fazlası tabiki zarar
tanımak için nişanlanıyorsan zaten o mantık evliliğidir kanımca
bence 1 yıldan fazla nişanlılık sulanıyor artık
hadi topla 2 yıl etsin
4 5 yıl değil!
2 yıldan fazlasına bende karşıyım, ayrıca kalbine uyan mantığınada uyamaz mı ? sırf seviyorsun diye bambaşka bir insanla evlenip 3 ay sonra ayrılmak hatta ortada birde çocuk bırakmak daha mı iyidir ? doğru ve mantıklı olan insanı bulup sevmek çokmu zor ?
mantığı yok kardeşim
aşk varsa zaten düşünmez başka bir şey
kötü yoldan çıkmadıysa evlenirsin yani bir ayıbı yoksa
Sen bu kafayla evlen bir adamla sırf şekline şemaline aşık oldum diye, hiç karekteristik özelliklerine bakma, ondan sonra yıllar geçince sen bu sexi formundan düşünce o başka karılara gidincede boşan çocuklar ortada kalsın.. ben sustum sana kolay gele
nişanlılığım kısa sürüyor ama ilişkim cok uzun yıllar sürdü evet erkeğin elinde ama evlilik fikrini onun kafasına sokmak bunun artık gerektigini anlatmakta senin elinde.
ondan beklersen cok beklersin cünkü cogu erkek böyle
aşıksa böyle değil ama genelde böyleler çünkü aşık degiller
vallaha ben nişanlanalım diye yemiştim kafasını resmen benmde cok baskım oldu açıkçası ama nişan oldu smdde düğün olck arayı uzatmdkta nişana kdr bnd cok bekledm.
aşık olsa neden bekletsin
4 yıldır nişanlıyız
oooov bayadır bekliyomuşsunuz siz yaa :s vallaha iş varsa maddiyat düğüne ev düzmeye uygunsa askerlik tamamsa bence beklemenin mazereti olamaz
sence seviyormudur beni
ama 2 yıl sözlü 2 yıl nişanlı? uzunmu sence çok
mazeretiniz ne ? sevmiyordur demek tabiki de yanlıs çünkü sevmese bitirelim derdi yüzük atardınız.herseyiniz uygun dimişu anmaddiyat iş falan uzatma nedeni ne
ya acelemiz yok diyor
seviyorsa o zaman düşünmüyeyim
aşıksa madem
o zaman aşık olan adam hemen evlencek diye bir şey yok demekki
madem o benimle hemen evlenmiyor
Hayır sevgıyle alakası yok. sonucta evlılık yapacak bır magazadan bır sey almayacak kı kendını hazırlamalı maddı manevı. sevgıyı bu sekılde ölçemezsın tatlım. Sana rahat bır yasam hazırlayacak tabıkı zaman gerekli.
parası var
4 yıl beklermi? evlenmek için sence
işte hazır değilse aşık değildir zaten
5 yıldır flört ediyoruz
4yılıda nişanlı geçti
evet gönül eğlendirmiyor ama kör kütükde istemiyor galiba
ne var güncellemelerimde ben herkesi kastetmedim
sen en başta seni seviyor ama zaman gerekli demiştin bir kere artık yemem :)
Peki ya kararsızsa, kafam karışık diyorsa?
Cevap
5Cevap
biz 3.yılımızı bitirdik birlikte.biran önce evlenmek istiyor,bende öyle.çok seven erkek evlenmek ister ya.
3. yılınızı derken? madem boyna evlenmek istiyor 3 yıl sözlümüsünüz
biz 5 yıldır tanışıyoruz 4 yıldır nişanlıyız? sence cokmu uzun
ama siz sözlenmişsiniz bizim yoluna koymamız gereken durumlar vardı daha 5 aydır sözlüyüz.siz çok fazla uzatmışsınız nişanlılık süresini.biz 2 yıla evlenmeyi planlıyoruz.
ama sende 3 yıl dedin
ha 3 yıl ha 4 yıl fazla fark yok bence?
2 yılada evlenmeyi planlıyorsan etti sana 5 yıl
bence sizinkide uzun olacak
nişanlılık durumu farklı ama.söz ve nişan süresini uzatmak iyi değil.
2 yılda uzun kanımca ki 3 yılda tanısıyormusunuz
sende toplam beş yıl olucak işte
bizim bir sorunumuz yok evlenmemekten başka
sence seven adam hemen evlenirmi
seninki madem evlenmek istiyor neden o kadar bekliceniz
2yıl az değil cünkü
maddi sorunlarımız var bizim o yüzden keyfi değil yani.
tabi tabi hemen kıvır
he canım he
:)
Aşık olan erkek evlenmek ister, seven erkek tanıyıp emin olarak evlenmek isterki ilerde üzülmesin 2 taraf da..
sevgiyi doğuran aşktır aslında..
Hayır aşık olmadığın binlerce insanı sevebilirsin ama sevdiğin insanlardan sadece bazılarına hayatının bir döneminde aşık olursun, kimse bir kişiye 1 ömür aşığım diyemez aşk gelip geçer 1 ömür onu sever ve anar..
aşk kavuşuncaya kadardır, sonra sevgi alır yerini bence
ya bence nişanlısın, seviyorsan gerçekten evlenmek istersin
neden uzatıyorlar erkekler bu durumu
Sorumluluk kaldıramayan erkekler var bence sevmediğinden değil
ya durumu olan insan sevse neden evlenmesin ki
hiç katılmıyorum aşık olan insan evlenir, neden diye sorarsan seven kavuşmak hep onunla olmak ister
2 yıl sözlü 2 yıldır nişanlıyız ondan öncede flört ettik
bu arada seven adam sorumlulukta alır o sevgisinin azlığından geliyor kanımca
evlenmek ayrı bir olay sevip sevmemekle alakası yok
seven erkek kavuşmak için evlenmek ister
yani madem seven sevdiğini yanında ister
evlenince sadece sevgi ile veya maddi bir durumla bitmiyor iş eşinden evinden ailenden %100 sorumlu hale geliyorsun ayrıca bana sahip olmak istiyorsan evlenmemiz lazım devirleri çoktan geçildi
o dediğin mantık evliliği
biz aşk evliliğinden bahsediyoruz
bana sahip olmadan evlenmek derken neyi kastediyorsun, evlenmeden birlikte oluyorlarsa o adam zaten mecburiyetten alır
Uzun sure nisanlilik iyi degil hemen biter
hemen bitmedi 5 yıl dır sürüyor
4 yıl nişanlıyız
ama aşık olan adam hemen alırmı sence
yoksa beklermi uzun süre evlenmek için
kararsız derken? 2 yıldır sözlüyüz 2 yıldır nişanlı
istemiyorum demiyor ama uzun degilmi 4 yıl?
hepsi toplasan 5 yıl?
aşık olan insan hemen almak istemezmi bir kızı?
nişanlıyız nasıl olsa benim diye rahatmı içi acaba
ne kadar nişanlı durur sence aşık adam
yada tanısıtktan ne zaman sonra evlenir
pardon ama o son yaptığım güncelleme neyin nesi, sen bir soru soruyorsun bızde kendimizce cevap verdik , kimsenin işi gücü yok senle sevgilinin aşkınımı kıskanacak , hem banane aranızdaki aşktan , yaptığın güncellemeden sonra hiç yazmam artık. İyilikte yaramıyor, ne kıskançsın sen yaa
hayır bazı kızlar kıskanıyorlar
benimle sevmese birlikte olmazdı zaten
evlenmiyen sevmiyor diyorlar
sevmese benimle olmaz
Seven erkek hiçbişeyi uzatmadan evlenmek ister.
senin gibi düşünüyorum
evlenmeyi çoçuk oyuncağımı sanıyosunuz siz,evlenmek sadece seks mi yani :(
Biz 2 ay oldu tanışalı şuanda hemen evlenmek istiyor eline işini almış düzenini kurmuş yaşıda gelmiş bu kadar da acele de iyi değil ama 4 yıl da çok uzun bence elin de işi parası varsa okulu falan yoksa bence beklemek saçma
düzenini daha kuramamıştır
ne düzeni? mesela
acelen ne bekle 5-10 yıl
boyna güncelleme be güzelim
allah belanı versin
ne utanmaz bir insansın sen
bela okuyorsun terbiyesiz
allah asıl sana versin, sözün seni bulsun diliyorum
yeter artık bıktım güncellemelerinden
sen bunun için bela okudun ya allah dönüp dolaştırıp başına giterir
terbiyesiz
çok sinirlendirdin bizene sizden ne haliniz varsa görün her boku anlatınca ne oldu bir şey mi oldu
terbiyesiz insan, burası soru sorma yeri, madem sanane defol git o zaman, ne işin var burda
salakmısın sen
soru cevaplamaya geliyoz sorunu adam gibi sor biz yardımcı olmak için cevap verdik sende abarttın
neyi abarttın ukala
ben sorumu gayet doğal bir şekilde sordum, bela okuyan terbiyesizlik eden sensin
abarttın diyene bak sanane
hadi bacım iyi akşamlar bela içinde kusura bakma biraz ileri gittim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar