Kız arkadaşımın kız kardeşine çok pis aşık oldum yardım edin...

Merhaba arkadaşlar.Anlatacağım biraz uzun olabilir baştan söyleyim çok uzun yazmışsın okumaktan yoruldum gözüm almıyor diyecekseniz hiç okumayın.Ben lise 2 deyim.Ve bu yıl okulda bir kızla tanıştım adı Eda ve ona teklif ettim kabul etti kızla 6 aydır çıkıyoruz.Ve kız beni çok seviyor bazen bana ben senden ayrılmıyacağım sensiz yaşayamam biz evlenecez değil mi felan diyor ben de evet diyorum yani bu kadar ciddiyiz.Edanın evini de öğrendim haliyle bazen mahallelerine gidiyorum ama baya uzak.Neyse.Şimdi kız arkadaşım bana kendinden 1 yaş küçük bir kız kardeşi olduğundan ve onun başka şehirde Anadolu Öğretmen lisesinde okuduğundan bahsetmişti tatiller de gelirmiş ama ben hiç görmedim tabi.Sonra kız arkadşaım mesaj attı nerdesin gel buluşalım kardeşim de geldi hemde onla da tanışmış olursun dedi.Kız arkadaşım çok temiz biri olduğu için aklına kötü bir yer gelmez yani.Neyse sonra ben de gittim yanına parkta oturuyorlardı.Ya bir baktım çok güzel çok tatlı çok sempatik bir kızdı ya.Adı da Tuğbaydı.Biraz konuştuk sesi de çok etkileyici.Tanışmak maksadıyla elini sıkarken bir hoş oldum ya çok etkilendim yani.Görür görmez aşık oldum kıza .5 gündür o kızı düşünüyorum sürekli hiç aklımdan çıkmıyor ,Eda onun ablası olmasa hiç aklıma bile gelmeyecek yani :D.Ona nasıl açılabilirim ya.Acaba Edayla buluşmadan önce ona Tuğbayı da yanında getir felan desem yanlız kaldığımız bir an yaratmaya çalışsam da ona sarılsam elini tutsam olur mu.Hoşlanırsa ne mutlu hoşlanmassa anlarsa da sen benim kız arkadaşımın kardeşisin kötü bir niyetim yok derim yani. :(.Ama ben ona çok feci aşık oldum ona duygularımı açıklamam lazım.Onu gördüğümden beri Edaya karşı olan duygularım bitti yani..Bu yüzden kız arkadaşımla devam etmem ona da acı verir ama beni çok seviyor Eda ayrılsam çok acı çeker çok üzülür yıkılır yani .Eğer onu bırakırsam ve de Tuğbaya duygularımı açıkladığımda da beni reddederse artık bir daha onları hiç göremem.Bu yüzden kız arkadaşıma belli etmeyeceğim bu durumu.Eğer Tuğbaya direkmen seni seviyorum felan dersem beni reddetme ihtimalini düşünemiyorum bile çünkü reddetmekle kalmaz ablasına söyler ve ablası benden ayrıldığında da bir daha hiç göremem Tuğbayı .Ya bana yardım edin lütfen Tuğba beni yaktı çünkü çok feci aşığım.

Kız arkadaşımın kız kardeşine çok pis aşık oldum yardım edin...