Tatilimin son iki günündeyim ve herşey harika gidiyor :):)) Herkese teşekkür Ederim
Bu akşam ne giysem?
Tatilimin son iki günündeyim ve herşey harika gidiyor :):)) Herkese teşekkür Ederim
Bunlar ne yahu.
Maviye benzer bir şey giyersen eğer 3 tane dekolte o kadar göz yorarsın ki.
2. linke gelince basmaya benziyor şimdi yeni basmalar çıktıya hafif parlak kumaştan. Yapma etme giyilmez bunlar dar giy tamam kısa giy düz giy bence daha çekici olursun.
İlk izlenim önemli diyorsan eğer sakın ama sakın giyme bunları.
link
link Bence bunlar çok daha iyi.
Bunlar bence de harika :))
istanbla dönüşte alıcam bunları (özellikle siyahı)
istenilen neticeye vavrması güzel
Saks Mavisi Elbise fazla mini..
Sahil Elbiseleri olan daha iyi gibi ama bence mini şort ve bol tişört giy. ayrıca altına bikinini giy ki yüzmeye gidip ilişkiyi ileriye taşıyabliirsiniz. yazlık yerdesin rahat ol böyle elbiseler giyip ciddiyeti tetiklersin ve karşı taraf bazı konularda açılmakta zorlanabilir. :)
mavi yaşlı gösterir evet.
Eğer birinci link teki gibi bir fiziğin varsa elbiseyi tercih etmende fayda var :) Mavili daha seksi duruyor :) Amaç belli :) Ne giydiğinin pek fazla önemi yok yani ;) Rahat ol su akar yolunu bulur...
Fiziğim iyidir, balık etli ancak göbeksiz saılabilecek biriyim.
Cevap
31Cevap
1.linkdeki mavi güzel..ögle git sonrası odan da biter :D emin ol :D
:)))
sende allah tan istiyosun belli :D tatil kum güneş :D insan ın canı mı çekiyor nedir? :D :D
istenen neticeden kastın ne?yatak odası mı? duygusla bir ilşişkiye mi başladın?
Duygusal değil, zaten tatil aşkı diyelim...
Ayrıca size çok teşekkür borçluyum. Gayet beğenilen bir fikir verdiniz...
rica ederim..çogunlugun dedıgını yapmıssın zaten..artı tercih yine senindi..digerinide giyebilirdin sonuçta..kendine tesekkur et :D sevindim bu arada kısa da olsa yaz aşkları başkadır..tadını çıkar..
Çok önemli değil ne giyineceğin. Zaten bir çocukla buluşacakmışsın. O yaşta bir çocuk ne anlar giyimden falan. O senin ne giydiğinle değil, ne giymediğinle ilgilenecektir zaten. O yüzden boşver takma kafana. Sende ona ablalık yapar ve anlatırsın neden böyle giyindiğini falan.
Bence çocuğun psikolojisiyle oynama hanım abla. Yaşından başından utan be. Amını götünü açıp çocuğu azdırıp eline ne geçecek? Yaşıtlarınla takıl, sübyancılık yapma!
Teessüf ederim.
Genç erkeklerden hoşlanıyorum.
oda benden hoşlanır umarım.
mavi elbise çok seksi, güzel ama. sen bilirsin.. diğer elbise bence yaramaz. o elbiseyi taşıyacak ten rengi çok önemli. uyum sağlarım diyorsan, yine sen bilirsin.
Beyaz tenliyim, resimdeki bayana benziyorum biraz ten rengi olarak.
kendinden ufak 22 yaşında biri için giyinmene gerek yok çador giysen o seni gene çıplak görür. Onunda amacı belli seninde. Naasılsa gece yatakta bitecek. Kasmaya gerek yok. Reklam yapma bence.
1 kişiye mi bağlı kaldın?
sen bu kafayla gitmeye devam ettigin surece giyinik olmana gerek olmadıgını dusunuyorum...
:)) +
istediğimde bu zaten, öyle giyinmeliyim ki güzelliğimi kapatmasın aksine daha güzel iddialı yapsın.
Sana Bu Gider :) link
Bu çok güzel, uygun ortam olursa giyicem :)))
Sen ne giyersen giy guzel bı gece gecırıcegınden emındır bence :)
Bence birşey giyme zaten tatildesin rahat ol ve onu azdır ;))
Ya sen nasıl olsa bu cocuga vermeyecekmisin bu gece. Ne kasıyorsun ki ? Rahat ol. Altına tanganı giy git iste. Sahilde baslarsın ufaktan yiyismeye, sonra sabaha kadar pompa. Takma kafana bu kadar :)
Bunlar çok basit duruyor..
Bana ne ise sanki.
Her neyse daha edepli bir şeyler giy, ilk izlenim mühim diyorsun madem.
2.side renksel olarak
seni yaşı gösterir
siyah var mı?
ya beyaZ?
bu kadar açık kıyafeti zorlaman
seni ucuz gösteriyor!
Birinci link açılmadı 2.linkteki elbise güzel ama profil resmin sana aitse bol dekolte olacağı hatta frikik verme ihtimalinde yüksek olacağı kesin göğüs bölgesinden:))) ama güzel bir kıyafet
ne olursa olsun kolay çıkabilen kıyafetler
erkeklerin ortak fikridir!
mavi olan daha güzel amaca uygun gibi görünüyor :))) yalnız eğer bacakalrın güzel değilse hiç zorlama şansını
Bacaklaırm gayet güzeldir :) iftihar ediyorum :)
Yalnzıca biraz kısayım.
seni daha kısa göstermez mi bu
bence yemekhanede değilde odada görüşün giyinmenede gerek kalmayabilir istediğin oymuş.
birinci linkteki olabilir. ama onunda götürebilir seni iştahını açarsın.
2. elbise güzel bence.. çocuk karşında baya zorlancak sanırım :D
ikinci elbisenin sırt dekoltesi filan yok ancak genç gösterir :)))
istediğimde bu zaten, zorlansın, aklı gitsin biraz :)))
Bence de :)))
1.ci elbiseyi giymekle iyi yapmışsın ikincisi hoş gelmedi bana :)
beni dinlememişsin, :((( diğeride çok yakışırdı sana ;)
allah bela versin başka birşey demiyorum sana pislik
mavi elbise çok hoş
çoçuğun gözünü kör eder sende
istediyini alırsınnn
12 diye küçümseme öyle giyinirsen 12 nin altında kalabilirsin :D
Sade ve Doğal olmalısın :)
aynen.
İkinci linkteki teyze olup gitmeyin de...
Teyze mi :)))
Bende böyle görünmesinden korkuyorum, daha gencim, otuzlarımdayım henüz.
Yani rezalet görünüyor da kendisi o açıdan dedim... Ve bende otuzlarımın en başındayım "teyze" kısmı lafın gelişi...
Hayırlı olsun :)
Kendinden 10 yaş küçük?Naptın ya?Neyse bence bunlar çok abartı mini böyle yapma itici olur
bence mavi baya iddalı :D onu deneyebılirsin _?
Maviyi bende çok sevdim ama acaba yaşlı mı gösterir.
Var aslında ama yanımda değil :(
yice kararsız kaldım, yoksa renkli olanı giyip altına brezilya bikinisi giyip yemek yerken çok kalabalık diyip sahile mi gitsem.
Etkilemek zaten amaç, bari sahilde daha ok imkan bulurum.
bikiniyle git en iyisi.
:)))
Dustan cikip havlu bağlayıp git bence..
teyzecim cuval giy sen
iddialı olsun diyorsan saks mavisi :)
mavi olan on numara
Bende maviyi çok sevdim ancak acaba yaşlı mı gösterir :(((
saks mavi iyiymiş
Evet bende çok sveiyorum ancak acaba daha canlı renklerde mi birşey lsa diye düşündüm.
Neticede genç birisi :) Beni canlı renklerle görse daha mı iyi olur :)
giyinme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar