Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey fizikte bitiyor, bir bakıyorum herşeyi meydanda afedersin elinde dondurma vs. yiyor ben 1 yıldır body yapıyorum fit gözükmek için, bu kaç kilo olmuş hala yeme derdinde, lafı geçince hastadır öyle konuşma diyorlar tamam diyorum da heryerde görüyorum artık herkez mi hasta neyse bende senin kafadayım bunlar yüzünden ama çok yakışanlarda var giymesini bilen hele desenini iyi seçen ^^ gerçekten çok sexy
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
En İyi Cevaplar
abi öyle bir iğreniyorum ki şu tayttan. geçen terminalde bir kzın üzerinde kuru kafalı tayt gördüm. nerdeyse kızı dövecektim. o derece kötü iğrenç ıykkk
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla, göz zevkimizi bozuyorlar farkında değiller
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yıliyi de pantolonla topuklu giyilince de aynı açıklık gözüküyo ayakta. o bu ikisinin birlikte kullanılmasından değil de, çoğunlukla ayakkabının modelinden kaynaklı.ikisinin de modeli tarzı tuhaf gerçi bunlarda, gitmişsin en çirkinlerini bulmuşsun :D
23 Yorumla
Soran+1 yılkime hitap edeceğime şaşırdım, kimiside bunlar iyi daha kötüleri var diyor, bir başkası bunlar çok güzel çıkmış diyor:P bir soru sorduk ne kadar farklı düşünceler çıktı kafam karıştı:D tayt dar olduğu için topukluyla ayakları kocaman gözüküyor, bence onun için çirkin duruyor:D
- +1 yıl
kotu da aynı şekilde dar tercih ettiğim için benim gözüme normal geldi :D
Soran+1 yıl:D spor ayakkabı, babet, çizme felan oluyor da topukluyla olmuyor, bana hiç normal gelmiyor:D
Ben de hiç beğenmiyorum . Topuklu ayakkabı gibi dişi bir aksesuarı , nasıl olurda 5tl lik penyelerin altına giyecek kadar zevksiz olunur anlamıyorum gerçekten . Çok basit ucuz bir görüntü .
13 Yorumla
Soran+1 yılsanki photoshopla başka bir yerden kesilmiş ayak değiştirilmiş gibi:D o ayağın o vücutta ne işi var:P
Soran+1 yıliğrenç görünüyor:P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
topluklu ve tayt bence tam tersi zayıf ve orta boylu bayanlarda gayet hos duruyor. Elit bir görünüme ulastırıyor.. he tabi bende geyikli tayta ve lady gaga tarzı topuklu ayakkabılarının birleşimini saçma buluyorum.. :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D tamam boyu uzun gösteriyor ama ayak olduğundan büyük gözüktüğü için hoş değil bence
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılkendine yakıştıran, fiziğine güvenen giyer, çok güzel olanlar da var.
hem yakışsa da yakışmasa da isteyen istediğini giysin canım :)
not: ben fiziğime güvenmediğim için giyemiyorum :) belki bir gün cesaret edip denerim.13 Yorumla- +1 yıl
kendine güven meselesi o zaman :)
Soran+1 yıltabi herkes istediğini giysin ama taytla topuklu giyince o ayaklar 44 numara gibi duruyor, neresi hoş yani:D
Evet haklısın bazı kişilerde kötü dürüyor fakat giyinmeyi bilen ve fiziği düzgün olanlara bence gayet hoş oluyo ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Bana göre hoş olan sizlere göre kötü yani hoş olmayabilir :)
21 Yorumla
Soran+1 yılee yani tamamen öznel olarak yazdım, kimisinin de hoşuna gidiyor olacak ki tercih ediliyor
+1 yılToplumda ki erkeklerin %65 i ileri düzeyde abaza olursa , o tip kızlarda kendilerine bakılınca mutlu olursa bu tarz saçmalıklar görmek normal.. edebiyle giyinen kızların üstüne güzellik tanımam öyle neg*tbaş belli olacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru:)
İkinci ve üçüncü linkler çok rüküş ama, birinci link gayet seksi durmuş bence.
Önemli olan kombine edebilmek...15 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum kadında ayak büyük olunca bence çirkin duruyor
Soran+1 yılyok yanlış anladın, tamam ama 37 numara ayak taytın altına topuklu giyince 44 numara gibi duruyor:D
Soran+1 yıltamam:D
taytin altina cornverse ayakabisi giyinir.
kot pantolonun altina tabuklu giyinir-
bence daha guzel duruyor13 Yorumla
Soran+1 yılevet, bence de, hiç oluyor mu taytla topuklu
O degil :D Memlekette ne moda aluyorsa zengın fakır herkezın üstünde :D Tayt sevmem Ne o ögle her tarafın meydanda. Topukluda Dügünden dügümne :d :D
11 Yorumla
Soran+1 yılikisi birlikte çok alakasız:D ama anlamıyorlar
tayt zaten giymem tarzı olmadıkca. ama ince zarif topuklular ile oluyor bence. kalın topuklu ve bantlı ayakkabılara yakısmıyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ince kalın olmuyor, ayak olduğundan 4-5 numara daha büyük görünüyor
Soran+1 yılplatformunu bilemem ama çirkin duruyor ilte:Pp
Elalemin derdi sizi mi durtuyor ya kim ne isterse yapsin giysin ciksin. Not: Ben o tayt severlerden degilim.
43 Yorumla
Soran+1 yılvalla dürtüyo, iki bakalım diyom ama o ayakları görünce kafayı başka tarafa çeviriyorum:D
Soran+1 yılherşeyin bir yakışanı var, topukluyla olmuyor işte:D
Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. valla ben bayılıyorm..sıyah tayt sıyah topuklu falan uyuyo...
22 Yorumla
Soran+1 yılbelki ikiside siyah olsa kurtarır ama topuklu da ayak gözüküyorsa hiç hoş değil bence:P
Boyum türk ortalamasının baya üstünde zaten topuklu giyince bacaklarımı kırarak yürümek zorunda kalıyorum , bacaklarım da zayıf tayt yakışmıyor zaten .
23 Yorumla- +1 yıl
1.78
Soran+1 yılne işin var senin bu soruda:P iksinide giymiyor muşsun:Pp
- +1 yıl
mavi tüpü baz aldım vay be :))
+1 yılPopo kısmını daha net göstermenin .. anabilimdalı oldu artık topuklu giymek..içine göstermelik giydiği tangasıda cabası bazılarının...
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılsokaklarda gördüklerim bunlardan 5 point daha kötü :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D yani bunlar bir de iyisi, gerisini siz düşünün:D
Onu bir de Kim Kardashiyan poposu ile giyenler var ki.. ...
Bildiğin arkaya reflektör koymak lazım... büyük ve geniş araç...14 Yorumla
Soran+1 yılehuheheh:D yalnız o şekilde sağ sol ritmi daha açılı oluyor:Pp
Soran+1 yılgözümde ikisini de canlandırdım bir fark yok:D ehuehhe:P
tayt giymiyorum öyle, cesaret edemedim... ama erkekler begeniyo saniyordum yani
29 Yorumla
Soran+1 yıltayta karşı değilim, isteyen istediğini giyer, ama topukluyla olmuyor, kocaayak gibi oluyorlar:D
Soran+1 yılya kime yakışacak:P annesinin ayakkabısını giymiş 5 yaşındaki çocuklar gibi oluyorlar:Pp
Soran+1 yıl:D 5 yaşındaki çocuk gibi değiller tabi de, ama iite ayakkabı başkasınınmış gibi duruyor demek istedim:P
Soran+1 yılhah işte:D
Yakışanda çok sexy duruyor kardeş resmen tahrik unsuru hatta bu yüzden ceza vermek lazım :)))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D haklsın direk suça teşebbüs:P
Fotoğraflarda classic ve spor kesim karışmış. Ondan kötü duruyor. Farklı tasarımların birleştirilmesi lazımdı kıyafet için de ; ayakkabı için de.
19 Yorumla
Soran+1 yıltasarımdan felan değil benim derdim ayaklarda, bu şekilde kocaman gözüküyor, nesi hoş şimdi
Soran+1 yılben dışarda gördüklerimden rahatsız olduğum için açtım bu konuyu zaten:D
Soran+1 yılankarada pazartesiden beri hava serin, mesai arasında kızılaya gidince görüyorum:D
Soran+1 yılbugün sıcaktı evet, ama önceki 4 gün serindi:D ee o ki biliyorsun ankarayı sen hiç mi görmedin, yoksa gıcıklığına bana mı denk geliyor:D
Soran+1 yılöğlen mcdonalds ya da hostada bişeyler yiyp işe dönüyorm, bulunduğum bir yer yok, kızılayın göbeği işte:D
+1 yılTayt olayını bende pek sevemedim, çok basit duruyor yahu..
Bir de leopar desenli giyen var. Aman Yarabbi intihar sebebi.12 Yorumla- +1 yıl
Ehehe eksileyen 2 kişi leopar sever sanırım :)
Arkadaşlar eleştiriye açık olun ben her şeye saygı duyan biriyimdir.
Soran+1 yılleopar desen sevenler ayaklanmış:Pp
Gizli Üye(30-35)+1 yıltayt sadece spor yaparken giymeyi tercih ediyorum ama dar paca kotlari topukluyla giyerim yani odami kotu :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ya bende :D
Soran+1 yıltaytta çok kötü de, dar paça kotta dikkat etmedim hiç:D
Giydikleri topıklular dandiktir kimisi bir giyiyo kalçada brliriyo insanın alttan alttan çalışası geliyo
21 Yorumla
Soran+1 yılehuhehe:D
+1 yıltayt giyen kızlar itici gelir bana =) topuklu iyidir ama çok uzun olmamak kaydıyla
11 Yorumla
Soran+1 yılikisini nirden giyince abuk subuk oluyor işte:pp
Ben görünce yadırgamadım hiç,sen söyleyene kadar gözüme çarpmamıştı :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D demek daha denk gelmemiş, bir de sokakta görsen bunları hayattan soğuma sebebi:Pp
Sadece taytla değil streç pantolonla da çok komik duruyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet:D dar pantolonlarla olmuyor da diyebiliriz:D
tayt giymeyi sevmem de yalnız bu koyduğun fotoğraflar cidden hoşmuş xd
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D kötünün iyilerini tercih edip koydum, neresi iyi bunların:Pp
tayt spor, topuklu ise klasik neyse yaa allah onları zevk duygusundan mahrum etmiş demekki :)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen, alakasız giyinmeye ne gerek var:D
+1 yılBen tayt giymem etek giyerim elbise giyerim pantolon giyerim.giyene karışmam ama tercih etmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılsorun tayt değil ki, isteyen giysin ama topukluyla giymesinler:D
- +1 yıl
Aynen öyle herkesin giydiğini de ben giyme
Gizli Üye(30-35)+1 yıllütfen siz erkekler artık bayanalrla alakalı giyim tarzı sorunları boşveriniz.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam, kusura bakma:D
+1 yılbence de kötü ama insanların zevklerıyle tipleriyle falan dalga geçmeyi bırakın artık
11 Yorumla
Soran+1 yılestağfurullah, ne kimsenin tipine ne de giyimine karşıyım, ama kocaayak gibi görünmenin ne mantığı ne güzelliği olabilir? iğrenç duruyo işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın.siyah çorap jartiyer siyah topuklu ayakkabı üstü deri siyah parlak pardesüler moda olsun artık.Kadınlar sapık gibi birden açacak gibi dolaşsınlar
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2032den yazdım
Soran+1 yıl:D olsun tabi, her çeşit lazım:D
Cevap sahibi+1 yıltamam ben filmime geri dönüyorum o zaman :DDD
Soran+1 yılehuheh:D iyi seyirler
Cevap sahibi+1 yıltenks by
+1 yılSon link harıcı dıgerlerı bence gayet sexy. Tabı herkes kendıne yakısanı gıymelı
10 YorumlaŞeylerinin arasına giriyor taytlar bildiğim dedemin içliği link
10 Yorumla2. ve 3. kötü 1 idare eder ben tayt giymiyorum benlik bir sorun yok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. fotograf fena degil ama digerleri cok kotuden daha kotu. Hos 1. fotografa da donup bakmam.
11 Yorumla
Soran+1 yıl37 numara ayakkabı 44 gibi duruyor, belki ayak feşistleri seviyordur ama bence koca ayak gibi duruyorlar:D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltayt sevmem tayt+topuklu hiç sevmem bence basit duruyor ama isteyen istediğini giyer tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. evet bazen kötü oluyor. zateen tayt bile sevmem
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D her zaman kötü bence
+1 yıleşortmanın altına topuklu giyene ne demeli?
12 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir şey demeden belediyeyi arıyorsun gelip zehirliyorlar:D
- +1 yıl
:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu verdiğin linktekilere yakışmış evet ama haklısın bende görüyorum bazılarına hiç yakışmıyor
11 Yorumla
Soran+1 yıleh işte linktekiler kötünün iyisiydi
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. İsteyen istediğini giysin..
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de, ama sanki ikisi birlikte gitmiyor,:D
Bence çookkk güzel :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sorduğumu unuttuydum nerden buldun bu soruyu:P
+1 yılbence çok güzel ne var bunda?
12 Yorumla
Soran+1 yılben mi görüyorum bir tek:D 37 numara ayaklar 44 numara gibi duruyor, nesi güzel?
+1 yılbakış açısı hem kimine yakışır
11 Yorumla
Soran+1 yılkime yakışır kocaman ayak allasen:D
bi de sıfır beden çıktı. bende ona ayar oluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D o da ayrı bir sorun
Gayet de iyi yakışıyor.
Sen zevksizsin hepsi bu.11 Yorumla
Soran+1 yılaslansın amca:D
+1 yılfiziği güzel olana bence çok yakışıyor :D
31 Yorumla
Soran+1 yılfiziği güzelde olsa ayak büyük göründükten sonra ne anladım o fizikten
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. güzele hersey yakışoyor
10 Yorumla
+1 yılDüğünlük ayakkabılar yüzünden.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D ee yani, sokakta o ayakkabılarla dolaşılır mı
+1 yılAllah belalarını vermiş :D
13 Yorumla- +1 yıl
İstediğim yere yorum yaparım seni ilgilendirmez
E taytın altına ne giycek ki başka
13 Yorumla
Soran+1 yılspor ayakkabı giysin babet giysin, 37 numara ayağı 44 gibi göstermenin ne alemi var:D
Soran+1 yılspor ayakkabı ya da çizme de olur:D
+1 yılmaksat göze çarpmak. güzel olduğundan değil
21 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılgeyikli tayta inat yaşasın çiçekli şort.
11 Yorumla
+1 yıloyhhşşş <3 diyorum ben
11 Yorumla
ılk lınkı begendım şahsen :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
gayet şık ve tarz bence...
20 Yorumla
+1 yıltayt altına ne giyecekki
11 Yorumla
Soran+1 yılspor ayakkabı ya da babet giydi, hatta çizme giysin ama topuklu giymesin:D
şimdi durduk yere libido tavan yaptı bak :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D sakin ol
Tayt sevmeyen biri olarak gerçekten çok kötü
21 Yorumla
Soran+1 yıltayt sevsende kötü:D
+1 yılBence gayet iyi oluyor hele bide uzun boyluysa :)
11 Yorumla
Soran+1 yılee belki boy uzun olursa ayağın büyüklüğü o kadar anormal durmaz
Kızlar çok güzel.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle de ayaklar kocaman duruyor:D
giydiğim tahta bağlı burdakiler çok güzel duruyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheres istediğini giyebilir yani
21 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama hoş değil bence
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi