Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı.en son gayet güzel konuştuk telefonu kapattık sonraki gün mesaj attım babası ve annesini fizik tedaviye götürüyordu işte okulu uzadı falan ama hep yanında olmaya çalışıyorum bende.Mesaj attım cevap yok aradım cevap yok meşgulede almıyor.Sonra kötü bir şey var sandım aradıkça aradım tonlarca mesaj ve cevapsz arama.Sonraki gün yapamadım ablasını aradım nasıl iymisin falan diye en azından ondan değilse bile ablasından haber alıyım annesi babasına mı bişey oldu dedim.bana bir döndü 50 defa dedim üst üste mesaj atma arama yeter artık bana ulaşamayınca çevremdekileri aramaktan vazgeç kaç kere bu son dedin bıktım artık defol git yok artık barışmak neler neler bir sürü şey söyledi.zar zor ikna ettim özür diledim bak dedim konuşmayalım de kendime geleyim de ama ayrılalım deme dedim ve tamam bir süre kendi halime bırak dedi yaklaşık 1 hafta oldu konuşmuyorum.yarın doğum günü hediyesini önceden göndermiştim.3 günde bir iyi misin yazdım cevap yok bundan sonra sizce neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
gece doğum günü sizce arasam mı cevap vermezse bir daha hiç bir şekilde yazmıyacağım ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer