please yardiiim :( ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şirin cilveli nasıl olunur ? eşimi mutlu etmek bana hep aşık kalsın istiyorum :(
Cevabın nedir?
Ya cilveden ziyade onu tahrik edici hareketler yap.. mesela... Ona durup dururken iç çamaşırı almak istediğini ve o ne isterse onu alıp bu akşam giyeceğinizi söyle.. Hatta mağazada onun seçtiği iç çamaşırlarını denerken ona da kabinden gösterip fikrini sor.. akaşm evde sevişme kıvamına gelince giysilerini çıkartırken yavaş hareketlerle bunu yapman onu çıldırtacaktır. İç çamaşırlarını kıyafetleriniz üzerinizdeyken çıkarmaya çalış.., ardından gömleğinin düğmelerini çok yavaş hamlelerle birer birer aç. İşe devam edin..
Mutfakta yemek yaparken ondan yardım iste.. elinin yağını ona yalatarak.. işe başlarsın.. sonra eve akşam geldiğinde kapıda seksi , transparan giysilerle karşıla... hoş geldin diyip dudağından öp ve acık devam et.. :)43 Yorumla
+1 yılDürüst ol, olduğun gibi ol güleryüzlü ol herşeye muhalefet olma o seni anlayışla karşıladığı gibi sende onu anlayışla karşıla bütün cilve bunlar başka birşey yapmana gerek yo pardon birde cinsel yönden isteklerini başım ağrıyor kıçım ağrıyor uykum geldi gibi bahanelerle öteleme... Bak bu cümleleri herkez kullanmaz sevildiğini bil
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)) iyiyimiş bunlar ben de varda..özelin dışında normal hayatımızdada böyle sevimli olmak isityorum yapmacık olur yaa amaaan napiim ben buyum :)
- +1 yıl
Olduğun gibi olman bütün cilvelerin başodır.
cilve kadının dişiliğini kulanarak şımarıp erkeğe hissettirdiği tatlı duygular diye kısa bir özet yapabilirim ama cilve her kadında olan bir yetenek değil diyim her kadın cilveli olamaz yapmaya çalışıncada komik hale düşebilir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsanırım ben de yok..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün evlenirsem ben de oduncakis olacağım, Allah yardım etsin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Bakımlı ol, İççamaşırların ellerine ve ayaklarına pedukür, yaptır, evde kaliteli ince çorap ve jartiyer giy kalçalarını gösteren mini etekler giy diıaşarıda nasıl sexy giyiniyorsun onun 5 katı fazla bak kendine ve en önemlisi yatakda itiraz etme hiçbirşeye ve sınırsızca yaşa o zaman bak neler oluyor diyim ben sana
02 Yorumla
Soran+1 yılsınırsızca derken ?
Sevdiği renkte işte nasıl desem sexy şeyleri giy. Gelince öyle 1-2 görün yeter dahada karıştırma. cilve de şöyle yaparsın tv izliyorsa git yanına otur mesela koluna falan gir bir iki öp yanagından sonra hınzır bir gülüş yap gerisi gelir şampiyon
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm deneyeyim ..teşekkür :)
Çok fazla cilve yapıp şımartmana gerek yok.sadece biraz bakımlı ol..ona karşı anlayışlı ol ve dırdır edip canını sıkma. birde arasıra sevgiyle yüzüne bakarak gülümsersen,sana tekrar tekrar aşık olacaktır.
00 YorumlaAkşam işten geldi kapıda öperek karsıla sım sıkı sarıl, duşa göndersen sende girsen hoş olur.güzel bir aşk filmi al kucağına uzan birilite izle...
olmadık yerde öp .13 Yorumla
Soran+1 yılhımmm :)
+1 yılbugün çok güzelsin dediği zaman sana he yani önceden güzel değildim diyip onu zor durumda bırakarak gayet iyi cilveli olabilirsin :D
00 Yorumla
+1 yılMesela bugün eşin eve geldiğinde güzel bir makyaj yapıp, mini eteğini giyip hiç beklemediği bir anda kucağına oturup boynuna sarılabilirsin. Bu çok hoşuna gidecektir eşinin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmaya çalışıpta beceremeyip komik olmakta var işin ucunda uğraşma o yüzden.Akşam giy seksi bir gecelik yap saçını makyajını sarıl en fazla bırak cilveyi :)
20 Yorumlaboyle biseyi burada sormak evli bir kadina yakisiyormu hic? millete fantazi kurdurtuyosun. kocanla ne yasayacaksan aranda. git internetten arastir yani burda niye soruyosun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüslen püslen giyin kuşan tut elinden götür odaya. bu kadar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılama cilve sadece yatak odasıyla sınırlı değil ki :(
Cevap sahibi+1 yılsexy ol sende cilve yapamıyorsan. cilve içten gelir zaten şimdi nasıl anlatabilirim ki. bir bakışla bile olur
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Seviyorsan içinden geldiği gibi davran yeter ona :)
02 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim evette bu onun için yeterlimidir gerçekten de
Cinsel videolar ve filmler izlemeni tavsiye ederim. Neler yapıyorlar, nasıl yapıyorla öğrenebilirsin.
01 YorumlaKadınlar yazsın bizde öğrenelim başka soranlara öğreniriz :D
00 Yorumlaeşini mutlu etmenin formülü dışarda hanımefendi x mutfakta aşıçı x yatakta p*rnstar gibi :)
00 Yorumlainan bilsek tüm kızlara öğretiriz de fıtrattan gelen birşey anlatılmıyor ki :///
00 Yorumla
+1 yılnasıl ewlendin ya cilve yapmayı bilemiyorsan :)
22 Yorumla
Soran+1 yıl:) cidden çok iyi değilim bu konuda yaş kaç hala odunum
- +1 yıl
keşke ewli olsam da yapsam ya :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynayla prova yap derim...giyinmeyi öğren..ve sesli provalar yap
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide prova olarak ne yapıcam :)
Kişiliğinizde yoksa bu biraz zor olur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılEyvah Eyvah ;) panpa onu zamanla öğrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyse zaten aşıktır be ablam :)
20 YorumlaNıçh senden olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılneden yaaaa :(
göster ama elletme
02 Yorumla
Soran+1 yılevliyim yahuuu kocam yanii :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCilvesiz Seni :)
00 Yorumla
+1 yılgonul neler ıstıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem