düsünün deli gibi sevdigim deger verdigim aadamdan tiksindim
onu hatirladikca sadece midem bulaniyor
yani beni aldatsa bu kadar koymazdi.
nerden buluyosunuz bu tip adamlari yaa, bu ne ya, gene bitanesi evlenecegi kizdanmi karisindanmi beni arkadan tak seyle becer, ister. biri tükürür, ama sizdede kabahat var. böyle sapik insanlar kesin daha once saka bile olsa pot kirmistir. sizde belki kaale almadiniz, sonra büyle olur..
Hahahaha. Ulan ben 7 senelik kız arkadaşımın yanında osuramıyorum, millet birbirinin ağzına sıçıyor. Nasıl iştir bu anlamadım.
İğrenç ya biri bana böyle bir şey yapsa ayrılmayı geç yemek yiyemem bir daha.
Adama bak ya bir de denedim diyor..
Sende onun ağzına sıç, eğer tiksinmezse seviyordur buda benim testim de :/
Cevap
29Cevap
Ben pisliklerle çıkmam der bas git telefonunu kapat bir süre ya da cevap verme mesajlarına aramalarını kendi kendine kaybolur pisliğe bak sen tes etmek için ağzımamı mıçacan deseydin oha yani.
Haklisin aynen pislikle cikilmaz deyip terk etmek
cidden pislik birde utanmadan kahkalarla gülmesi yokmuydu
böyle hayvanlar yüzünden işte kızlar bizi sevmiyor ya da pirinç tarlasında iğne arar gibi herşeye temkinli yaklaşıyor bırak defolsun gitsin nasıl yaparsın falan bayağı bir tersle aklı başına gelsin geçmiş olsun ...
bu ülkede bir tane akıllı genç yokmu yaa,sevgilisinin ağzına test için tüküreni geçtim o insandan nasıl ayrılacağını düşünen lerde var,güzelim neyi düşünüyosun,bu adam sana tasmamı taktı,kilidi ondamı?
Bu kadar rahatsiz olduysan silah zoruyla tutmuyor ya ayril bitsin nasil ayrilcam derken ne demek istedigini anlamadim.Soyleyeceksin bitecek .Ama bu kadar uzun sure boyunca miden bulandiysa sende de takinti var
Amk saçmasapan p*rnoları seyredip seyredip sokağa çıkıyorlar. Vur götüne tekmeyi. rezil et salağı.
tamam tukurur anlarım da balgam atmak da neyın nesı madem sevdıgını anlayacakmıs ordan ozaman sende onun azına bı sıc tıksınmesse sevıyordur :)) tobe tobe
ayrıl direk ben okuyamadım bile yuhh diyorum.. geçmiş olsun :(
Ayrılmak kolayda, bu yaşadığın tüm hayatın boyunca peşinde olacak. Kiminle öpüşürsen öpüş aklına gelecek. Sevgilin tam bir hayvanmış. Birde gerekçe sunuyor gerizekalı.
beni deneme aptallığında bulunduğun için boş ol boş ol boş ol de
yalnız ben de iğrendim şu an :/
Oldu bizde s.çalım kontrol edelim seviyor mu sevmiyor mu bakalım.. Tövbe Tövbe. Bırak bırak ya insan sevdiğine bunu yapar mı gönder gitsin
kafasını senin işediğin klozete sokmasını iste, beni seviyrsan benden tiksinmessin ozaman devam edebiliriz de..)
sevgi ne zamandan beri böyle iğrenç bir şekilde test edilir olmuş okurken ağzım açık kaldı bu nasıl mantıksızlıktır hiç açıklama yapmadan gitsen yeri yani
içindeki ruhsal çökğüntüyü en iyisi sen bilirsin bu kadar sinir bozucu durum karşısında bırakmak en iyisi tabi
tiksinmezsem onu cok sevdigimi anlayacakmis öyle dedi
bunun psikolojide bir adı olmalı. iyiki sadece tükürmüş bu defalık! Kaç oradan kaç
Isedigin bardagi kafasindan asagi dok seviyorsa bir sey demez
sende yüzüne tükürseydin tokadı basıp gitseydin oradan..
Hahahaha ne gerizekalı adamlar var ya... kızın ağzının içine balgamlı tükürmüş ŞAKA GİBİİ!
Bunu bana bir kız yapsa yeminle tokadı yapıştırırım ve küfür ederim...
Ayrılmadan önce bişey yapman lazım :D
Kakanı kaba koy ve buluştuğunda yüzüne üstüne başına at.. Seni testettim boka ne kadar dayanıklıymışsın diye de.. Bidaha da görüşme.
Biri onun kızkardeşine yapsa neler yapar pust çıkmış tam asla affetme ayrıl olerde basına cok iş getirir o gel yat benimle der yoksa sevdiğine inanmam der daha neler der asla afetme ayrıl ..
İğrenç direk ayrıl hiç dinleme bile.Bu nedir ya :/Balgam lı bide böhhgggg
sen neden opusuyorsun agzina tukurecek kadr kendinden gecmssn bir de allah cezani vermesin turk kzlarinin namusu kalmis yerlerde cocuga gelince nasil kabul etmiyor ayrildik de bitti cevap verme hic birseyine
ashbasjkdfbjakhsbfkasd mk sıçsaymış da klsdjnflasjdnsdkjbfjksahb ahahahahah geçmiş olsun tatlım düşünmemeye çalış :/
Vay mk okuzu bu nasi bir igrencliktr bacim mecbur deglsnya bu hayvana tlfnlarna cevap vrme bisure sora birakir zaten
pampa bu ne ya, lan bu nasil bir beni seviyomu testi`? iyiki kakami ye falan dememis..lavuk!
Valla benimde midem bulandı böyle testmi olur ama kusura bakma
İyi ağzına sıçmamış dua et nasıl bir sevgi testidir allahım ))))))
Nasıl ayrılacağım diye bişey mi kalmış ayrıldım de okadar yani.
ıyy iğrenççç, ben olsam onun balgamına kendi balgamımıda katar suratına tükürürdüm :)
Al sevgilini psikoloğa götür :D
sende büyüğünü bir tabağa koy ve yersen beni sevdiğini anlarım de bakalım ne olacak:D
Amanın :S ne içiyonuz siz ya
miğde bulandirici cidden senin adna üzüldüm ne kadar tiksinç...
o hayvandan hemen kurtul bence...
Hahahha koptum ya ne adamlar var hhahaha
dahaaa nelerrrr rezil herif yaa
ığğğğ 1 dakika bile dayanamam la ben ığğ :S
ay kusacağım
ben sürekli kusuyorum :(((
nasıl ya :D
gerçek mi bu?
teste bak Allah sizi kahretmesin :D
İğrenç :\
bu gerçekmi yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?