Eski sevgilimin kuzeniyle sevgili olabilir miyim?

UZUN YAZDIM AMA LÜTFEN OKUYUN YARDIMA İHTİYACIM VAR!

Eski sevgilimle birbirimizi çok seviyoduk aşıktık.Benim kötü davranışlarım yüzünden yürümedi ve ayrıldık. Kafasının güzel olduğu bir günde beni boynuzlamış,bunu kuzeni ben trafik kazası geçirdiğimde hala onun için ağlıyorken söyledi, değmez onun için üzülmene dayanamıyorum artık dedi.İyi günümde kötü günümde hep yanımdaydı.Kuzeniyle tanıdıktık. Ama 6-7 ay gibi bir süredir yakın olduk ve ruh ikizi değil tamamen aynı ruhuz sanki.Biz ayrılalı tam 23 gün oldu.Onun gerçek yüzünü gördüm. Ve biz kuzeniyle ilerlettik. Bana aşık oldu çocuk istemeden. Ben aşık olamadım çünkü erkeklere olan inancımı ve güvenimi gerçekten yitirdim.

Kuzenini herkesten herşeyden çok seviyorum.Eski sevgilimi sevmiyorum, nefret ediyorum ama hala aşığım. Bana aşık olduğunu bugün söyledi. Bir cevap veremedim. Öyle mükemmel bir insan ki ben de seviyorum onu. Ama bir gün olur da ayrılıp alakamı tamamen bitirmek istediğim biri değil. Ve eski sevgilim, ailesi ne düşünür gayet bariz. Ama çocuk kuzenini karşısına aldı. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk bana gerçekten eski sevgilimden daha fazla seviyor fazla aşık... Birlikte olmamız uygun olmaz belki ama ben onu seviyorum. Üzmek istemiyorum. Eski sevgilim arada aklıma geliyor içim sızlayarak pis p**evenk boynuzu takmış diyorum.
Eski sevgilimin kuzeniyle sevgili olabilir miyim?