Erkeklerrr cevabınızı bekliyorumm...
Bir kız Bir erkekten hoşlanıyor..Bir kız bir erkeğe nasıl ilanı aşk eder...
Bir kız Bir erkekten hoşlanıyor..Bir kız bir erkeğe nasıl ilanı aşk eder...
O kadar çok seviyorsan güzel bir ortamda içindekileri dök gitsin :) ama en iyisi yavaş bir şekilde hareketlerinle belli ederek yaklaşmak.
o kısmı atlattık
Erkekten erkeğe fark vardır. Öküzcansa "O ne biçim kız la erkeğe çıkma teklifi ediyor." da diyebilir. Ama mertcansa "Ne kadar da cesur, sevdiği insana rahatça açılabiliyor " da diyebilir. Şimdi sen ilk önce mercan mı öküzcan mı ona bir bak. Sonra yeniden değerlendirelim olur mu?
mertcan
Mantığını konuşturduğunu varsayalım ve mertcan üzerinden yolumuza devam edelim. Mesela "Senden hoşlanıyorum, seni daha fazla tanımak istiyorum, ne dersin?" bence güzel bir başlangıç olabilir.
olabilirr.
Öküzcansa?
Cevap
16Cevap
Seviyosan git konuş.Ya şu tabularınızı yıkın artık.Sadece erkek tekllif gösterecek diye birşey yok.Kadın erkek eşit derken iyi.Neden hep erkeklerden bekleniyor?
sadece ondan hoşlandığını belli et onunla daha fazla zaman geçirmeye çalış avm lerde gezmeler açılma konusunda bulunmaz nimet gezin tozun sonra sinemaya girin orda sen onun tut elini onada tutacak bir şey ver ahada oldu bitti işte
Yakalayacaksın belinden, kendine doğru çekip gözlerine bakacaksın.Daha sonra sırtını duvara yaslayarak ilanı aşk edeceksin.(Kızlarda işe yarıyordu erkekelrde yarar mı bilmiyorum!)
ortamınız nasıl? görüşüyormusunuz iş okul vs
aradaki samimiyet nedir duruma göre değişir.
çocukla samimi olan bir kız arkdasına söyle
Biz ikimizi sadece bir kez gördük , ama ben aşik oldum o beni tanımıyor ama instadan takipciyim
Ona yazsam ,, senden hoşlanıyorum “ garip mi olur
Yardım lütfen
Erkek etsin kız ederse basit görür bu kız herkese ediyodur diyee
ne alaka, belki cesaretinden dolayı hayranlık kazanacak
Aşkını ilan etme bence :/ Ondan hoşlandığını söyle.
sana çok değer veriyom senle beraber olmak istiyorum, nefesin olayım yafruuum de
Beyni olmamasi lazim. Once beyni var mi yok mu bunu ogren.
Ya erkekler döktürmüşsünüz ama ben kıza nası açılcam utanıom 😥
Yıl 2013 ve hala böle sorular sorulaniliyo.. Enteresan :s
seni seviyorum de
tüm mesaj anlaşılır
hoşlanınca aşıkmı olunuyor:)
senden hoşlanıyorum de git
ilani ask edemez belli ettirir
Direkt söylesin.
bırak o sana etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?