Erkeklerin hepsi bana çok çekicisin der, hepsi diyo :(( sizce güzel anlamına gelen mi yoksa seksilik bakımındanmı?
Cevabın nedir?
çekici güzel farklı bir bayan güzel olabilr porselen gibi yüzü vardır al biblo gibi koy kenara bak dur ama bazı bayanlar güzel değildir ama giyinişi bakışı al benilidir çekici denir. çekicilik her zaman seksilikle alaakalıda değilidr
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, bak ben çok güzelim, ve çekiciyim, tanıyan herkes çekici der, ama yolda giderken erkekler sadece mal mal bakıolar, bide yaşımdan büyük adamlar yaşıtım çocuklar az bakıo :(((
- +1 yıl
sende onlara bakıyorsun baktıklarını görüyorsun mu peki? eğer durum bömyleyse sen bakıyorsun diyede bakmaya devam ediyorlardır banada kızlar bakıyor ama bende onlara bakıyorum bakınca bu onunla lakalıdır onlar sana baktıklarında bakma ve rahatsız olma yani göreni görmezlikten gel en iyisi bu :
Soran+1 yılhaklısın da, işte yaşımdan byük adamlar bakıo canımı sıkan bu :D
Soran+1 yıleheeh ama bana bakanlar keşke öyle olsa ya, adam yiycek gibi bakıo, yani kısaca yaşım 18 ama 18 yaşında felan bakan yok hiç bakmıolar
En İyi Cevaplar
+1 yılsexs te fenna giderin var demişler öyle olsa çok güzelsin derler di :D
019 Yorumla
Soran+1 yıl, şöyle desem, ben hem çok çekici, hemde çok güzel bir kızım, kimse çirkin diyemez o kadar güzelim, sizi anlayabiliyorum, ama bazı erkekler ise konuşmasından bakışından çekicilik olur güzel anlamına gelmez dior, buna ne diyebilirsiniz acaba?
- +1 yıl
çirkin olan biri de çekici olabilir :D nasıl fiziği ve mimikleri ile . ama sen güzel olduğuna inanıyorsan ; hem güzel hem çekiciymişin demek ki :D
90 kilo olan bir kız dünya güzeli de olsa çekici olamaz .>)
Soran+1 yılevet, sence ii mi yani çekicilik ve güzellik bir arada ? bazen erkeklere bakıom yanında tipsiz kızlarla gezioLar bana bakan yok :D
- +1 yıl
evet ama sen risklisin :D -------> DANGER :>)
Soran+1 yılNASIL YANİ :d
- +1 yıl
seni yanım da gezdirirsem başım bela ya girer demek yani :D
Soran+1 yılNeden girerki,yani, bakmıolar zaten 30 yaş üstü adamlar bıyıklı tipler peşimde yaş 18 , yaşıtım bakmıo :D yolda giderken aksakkallı dedeyle göz göze gelioz o dereece :DD
- +1 yıl
hadi canım ne diyonnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaa :D :D
Soran+1 yılYOK BİŞİ DİOZZ :s
Soran+1 yılyok bişi ya :D
- +1 yıl
:D sanki senin kıymetin mi bilinmiyo nedir :D
Soran+1 yılnasıl bilinmiyor ya :D tipsiz miyim
- +1 yıl
huuuuuu çok sinirlisin sen sankim ya :D bende tam bu kadar güzelsen biz niye tanışmadık ki dicektim ama tırs tım :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa buldum acaba sen sinirlisin diye mi yaklaşamıyolar sana :D
Soran+1 yılTANIMADIĞIM KİŞİLER BENİM SİNİRLİ OLDUĞUMU BİLEMEZLERKİ :))
- +1 yıl
belki uyuz gibi bakıyosundur :D anlıyodurlar sinir li olduğunu :D neyse soru neydi heh :D çekici kız güzel kız denklemi :>) konuşmalarımız dan anlıyoz ki
sen hem güzel hem de çekicisin .>) kendine cici bak iyi günler .
Soran+1 yılsizinde sohbett hoş sohbet :D :D, :DSizede ii günler , teşekkürler zaman ayırdığınız için .
- +1 yıl
:D demin den beri muhabbet ediyo iyi güzel de sonun da nasıl siz oldum ya :D halbu ki benim siz denmesine alerjim var kaşınıyorum sonra :D lütfen siz deme .>)
Soran+1 yılalerji yapar sonra , peki sen dicem :D
- +1 yıl
Aferin na na :D
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yılÇekicilik de seksilik ön planda ama güzellikde var demektir.Güzellik geridedir ama yok değildir.Anlatabildim mi ? Hem seksi hem güzel kız çok azdır.2 si önplanda olmaz çoğunlukla.
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, şöyle desem, ben hem çok çekici, hemde çok güzel bir kızım, kimse çirkin diyemez o kadar güzelim, sizi anlayabiliyorum, ama bazı erkekler ise konuşmasından bakışından çekicilik olur güzel anlamına gelmez dior, buna ne diyebilirsiniz acaba?
- +1 yıl
Konuşmalar,bakış gibi hareketlerde seksiliği kullanmak olur.Seksi kızda az çok güzellik olur zaten.Ama bazı kızlar vardır ki seksi diyemezsin bebek kadar güzel dersin.İşte o durum seksilikden uzaktır ama seksilik az da olsa onda vardır.Bakış olmasa da seksi olur yani.Bu vücut hatlarıyla ve yüz tipiyle alakalı bir durumdur.Güzellikte ten rengi,vücut hattı ve yüzüyle alakalı durumdur bana göre.Anlatılmaz görünce anlaşılır :P :D
Soran+1 yılÇOKKK TEŞEKKÜRLER :)
- +1 yıl
Birde beğensen yorumu :)
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılçekici kız genellikle güzeldir ama istisnalarda var
02 Yorumla
Soran+1 yılNE GİBİ İSTİSNA?
- +1 yıl
popülerdir çirkindir güzelliğinden başka farklı bir özelliğini kullanıyordur
çekicilik bakmak anlamındadır! içine bakamıcaklarına göre giyimine sexyliğine bakıyolşar
04 Yorumla
Soran+1 yılYANİ SEKSİ ANLAMINDAMI
Soran+1 yılAMA NEDEN Kİ, GÜZEL KIZLAR ANLAMINA GELMİO YANİ :// HAYIR BEN ÖYLE BİR KIZ DEĞİLİM EMİN OLABİLİRSİN..
her önüne gelen bunu deme cesaretini gösteriyorsa, ki öyleymiş, sanırım seksilik bakımından.
014 Yorumla
Soran+1 yılSANIRIM İŞTE SİZE SORUORUM
Soran+1 yılBen bir şey demiyorum ki, çok çekicisin diye gören söylüyor napcam :(
Soran+1 yılİyide ben öyle bişi dmedim ki, ben zaten ciddi biriyim .. Sadec erkekler çok güzelsin dieceğine sürekli çok çekçisin der , haklısın teşekkürler
Soran+1 yılevet haklısınız, :(( zaten yaşıtım çocuklar bakmıo bana, koca koca adamlar 25 yaş üstü adamlar bakıo :((
Soran+1 yıl18 :D
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın :D, ya bakmıolar zaten 30 yaş üstü adamlar bıyıklı tipler peşimde yaş 18 , yaşıtım bakmıo :D yolda giderken aksakkallı dedeyle göz göze gelioz o dereece :D :D
Soran+1 yılEvet tarzım biraz farklı,yani Haklsın makyaj yapıorum ama çokta sık değil, ama yaşıma göre süslü giyinen biriyim , HER NEYSE TEŞEKKÜRLER :d
+1 yılGelmez.Çünkü güzellik ve çekicilik farklı şeylerdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYANİ NASIL , ÇEKİCİLİK NEDİR? GÜZELLİK ANLAMINA GELMEZMİ
- +1 yıl
Güzelliği biliyorsunuz zaten,çekicilik ise cinsel cazibedir.Yani dışardan bakan insanda cinsel etki oluşturabilmekle alakalıdır. Güzel olmayan bir bayan,buna karşın çekici olabilir
+1 yılsiz karizmatik erkegi nasıl görüyorsanız bizde çekici kızları öyle görüyoruz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbak şimdi oldu, yani karizmatik kız anlamınd he :D
- +1 yıl
karizmatik erkek tüm ışıkları üzerine çeker aynı şekilde çekici kızda tüm ışıkları üzerine çekmesini bilir :D
+1 yılsexi kız anlamına gelir yoksa çok güzel kız denir zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜRLER, YANİ KISACA ÇOK ÇEKİCİ KIZ , ÇOK GÜZEL Mİ OLUR? BAZI ERKEKLER BAKIŞ ENDAM DURUŞ DİYOR? KESİN BİR ANLAMI YOKMU?
- +1 yıl
çekici kız demek bu kızla yatağa girmek istiyorum demek güzel kız demek bu kıza aşığım demek
Soran+1 yıl.(( ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ, TANIDIĞIM HERKES BANA ÇOK ÇEKİCİ VE ÇOK GÜZELSİN DER, ÇEKİCİ DEMESİNLER OZMN YAAA :((((((((((
- +1 yıl
hayır canim çekici olmazsan sadece güzel olursan da olmaz emin ol sen sıkılırsın busefer seni her türlü karşılayabilecek bir erkek olmalı yoksa sadece aşk da sıkıyo emin ol sen aşık oluyorsun malı başkası götürüyo o hesap
Soran+1 yılhmm haklısın, :)
- +1 yıl
offf ben hep haklıyım :)
bunu genelde erkekler soyluyorsa sayet hepsının nıyet bellı sex amaclı soyluyolar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. seksilik bakımındandır
01 Yorumla
Soran+1 yılHMM :)
Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Sen nasil anliyorsan o anlama geliyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılBENDE BİLMİOM
+1 yılaslında çirkinsin seni motive etmeye çalışıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHAYIR ÇİRKİN DĞEİLİM, KİMSE ÖYLE DİYEMEZ BANA, SADECE ÇOK ÇEKİCİSİN KELİMESİNİ KULLANIRLAR BNA..
- +1 yıl
tamam üzülme çok çekicisin tamam
+1 yılgüzelliğin cazibesi çekicilik oluyor...
16 Yorumla
Soran+1 yılYANİ GÜZLE ANLAMINA GELİRMİ
- +1 yıl
elbette güzel olmayan kız ne kadar çekici olabilir güzelliğin çekiciliği oluyor...
Soran+1 yılBazı erkekler ise seksilik bakımından, olduğunu söylüyor bna nediyeceksin?
- +1 yıl
bakış açısı farklı olabilir güzellik farklı bir olay seksilik farklı bir olay seksilik söylenince insanın aklına fiziksel özellikler gelir ama güzellik yüz güzelliği insanın aklına ilk gelen bakış açısı kimi insanın hangi pencereden baktığı nefis penceresinden bakan fiziksel özelliklerini görür kalp sevgi gözü ile bakan yüzüne güzelliğine vurulur "dünya gözü ile bakan yüzü gönül gözü ile bakan özü görür" insanın sireti suretine akseder kalp güzelliği insanın yüzüne yansır?
Soran+1 yılHaklısın zaten sorun etmiorum güzelim ama tüm erkekler çekicisin diyince sorun yaptım
- +1 yıl
gönül muhabbetinin tadına doyum olmaz seven kişi kalbini sevsin ötekileri boş ve anlamsız her insanın bir tercihi olur fiziksel özellikler için ilanı aşkta bulunan bir erkeğin hevesi kaçtımı yarı yolda bırakır ama gönül muhabbeti için ilanı aşkta bulunan erkek pazara kadar değil mezara kadar sever ve yarine yar olur günümüzde insanlar nefisleri için evleniyor ve en fazla 3 ay sonra boşanıyor ne evliliğin bir tadı oluyor ne aşkın çünkü beslenen duyguların özünde nefis bulunuyor nefis doyumsuz?
Resmini göster bizde bakalım
04 Yorumla
Soran+1 yılOLMAZ KOYAMAM MALASEF :/
Soran+1 yılzaten yorumlamana gerek yok, sadece bana çekici olan kızlar güzel anlamına gelir mi onu söylemenizi istiorum?
sexylik bakımından diyolardır
03 Yorumla
Soran+1 yılHAKLISIN, AMA BAZI KİŞİLER İSE GÜLÜŞÜNDEN BAKIŞINDAN DİYOR, KESİN BİR ANLAMI YOKMU ÇEKİCİ KIZIN?
Soran+1 yılEVET, ÇOK GÜZELİM, KİMSE BANA ÇİRKİN DİYEMEZ, ONU SÖYLİYEYİM, HER GÖREN ÇOK ÇEKİCİSİN VE ÇOK TATLISIN DERLER, BEN SADECE ÇEKCİLİK VE GÜZELLİK ARASINDAKİ FARKI VE ÇEKİCİLİK NEDİR MERAK ETTİM, SİZLERE SORUORUM
Nasıl anlamadım ki. güzellik konusundamı
06 Yorumla
Soran+1 yılçok çekici kız güzel anlamına gelirmi
Soran+1 yılteşekkür ederim, şöyle desem, ben hem çok çekici, hemde çok güzel bir kızım, kimse çirkin diyemez o kadar güzelim, ÖNÜME GELEN HER ERKEK TANIDIĞIM DAHİ, ÇEKİCİSİNN DERLER HATTA ÇOK ÇEKİCİ DERLER.. bilmiom artık ne anlama gelio :D, bazılarıda bakışından kalp güzeliiğinden diyor?
Soran+1 yılTEŞEKKÜRLER :))
güzellik ve çekicilik ayrı şeylerdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNASIL AYRI ŞEYLER, ÇEKİCİ KIZ NEDİR OZAMAN? GÜEL ANLAMINA GELMEZMİ
+1 yılSeksapelini kastediyorlardır.
06 Yorumla
Soran+1 yılO NE
- +1 yıl
işte yazmışsın ya seksilik bakımından.
Soran+1 yılbazı erkekler bakış ve kalp güzelliğinden çekicilik dior?
- +1 yıl
olabilir. o da bir olasılık. algıyla alakalı. herkeste farklı bir yansıman vardır. görmeden bendeki algını söyleyemem.
Soran+1 yılhm haklsıın
- +1 yıl
evet en edepli haliyle bu kadar yorum yapabilirim.
hayır o anlama gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNE ANLAMA GELİR
Nasıl anladıgımıza baglı.
10 YorumlaBence cekici olan coğu kisi guzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılERKEKLERE GÖRE ÖYLE DEĞİL AMA :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece Sana Demezler.
04 Yorumla
Soran+1 yılBANA DİYORLARMI DİORUM MALA BAK YAA, GENEL ERKEKLER DİYO DİORUM ACABA GÜZEL ANLAMINA GELİOMU
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz.
Ayşen Gruda Kılıklı.
Soran+1 yılalay ediosun o kadınla, sen terbiyesizsin. ..
Cevap sahibi+1 yılHer Neyse.
ne yönden ceekici ?
03 Yorumla
Soran+1 yılİŞTE BİLMİYORUM SİZE SORUYORUM, TİPİMDEN GALİBA BENİ GÖREN ÇOK ÇEKİCİSİN DİYO, ÇOK GÜZELSİN DİO
Soran+1 yılişte ya sölesen erkek değilmisin yani bilirsin :D
+1 yılseksilikkkkkkkkkk
03 Yorumla
Soran+1 yılBAZILARI BAKIŞ , DURUŞ ENDAM DİYOR, KESİN BİR ANLAMI VARMI SENCE? ,
- +1 yıl
duruş ve gözler bitiriyor
Soran+1 yılhaklısın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksiliktir o
03 Yorumla
Soran+1 yılTAMAM
Cevap sahibi+1 yılgidiyorum o zaman ben :D
Soran+1 yıl:d SAĞOL CEVAP İÇİN, AMA BAZI ERKEKLER BAKIŞ FELAN DİO, GÜZELLİK DEĞİL DİO ?
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım