Aşırı doz ilaç aldım

merhaba. Anlatacaklarım 4 gün önce yaşandı. Annemle tartışmıştım. Çok üzüldüm, benden nefret ettiği i düşündüm. Ve saat akşam 7'de bir sürü ilaç içtim. 3 tane kas gevşetici, 1 kutu depresan 16 tane uyku hapı. Son olarak sevgilimle konuşmak istedim. Ona mesaj attığım sırada uyumuşum. Saat 10 civarı annem anlatıyor. Odamdan çıkmışım dudaklarım mosmor, rengim solgun, etrafta aptal aptal geziniyormuşum. Kıyafetlerimi çıkarıp, yere oturmuşum. Ben bazı sahneler hatırlıyorum, annem bana kendine gel diyordu. Tokat atıyordu uyanmam için. İlaç kutularını gösterip kaç tane içtin diyordu. Ne yaptığımdan haberim yok. Kendimi kaybetmişim banyoya gidip çöp kutusunu açıp kapatmışım, yerde sürünmüşüm. Hala anlamıyorum bunları nasıl yaptım. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Kıyafetlerimi nasıl çıkardım bilmiyorum.sonra kendimi hastanenin acilinde hatırlıyorum, hemşireler burnumdan boru sokmaya çalışıyorlar iteliyorum. Çırpınıyorum. Sonrası yok.uyandığımda yoğun bakımdaydım 2gün uyumuşum. Koma yani. Doktor anneme felç kalabilir hatt ölebilir demiş. Benim anlamadığım nasıl olurda o kadar ilaçtan sonra ayaklanır yürürüm ? Anneme cevap verdiğimi hatırlıyorum. Annem kendine gel dedikçe ben kendimdeyim diyorum. Kaç tame içtin dedikçe bilmiyorum diyorum. Kıyafetlerimi çıkartmışım. Bildiğiniz soyunmuşum. Ve bütün evi gezmişim. Bunun bana açıklamasını yapın ne olur
Aşırı doz ilaç aldım