Batıl inançlara inanır mısınız ? ? Ne gibi batıl inançlar mesela ?
Evet
Hayır
Kısmen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesela kara kedi gibi şeylere inanmam çok saçma gelir ama bir şey fark ettim. Benim başıma gelen bir çok kötü hadise hep perşembe günleri oluyor, eskiden çok fazla alkol içerdim, hep kafam iyi olsun derdim ve perşembe, cuma fark etmeden sürekli içerdim. O zamanlar başıma bin bir türlü olay geldi ve hepsi perşembe günüydü, o yüzden özellikle perşembe günleri boy abdestim olsa bile yeniden abdest alıp, Ayetel Kürsi filan okuyarak güne başlıyorum zaten çok şükür alkolü filanda bıraktım şimdi perşembe düşüncesi hafifledi.
popo cebimde at nalı tavşan ayağı türbe ipliği uğur bilekliği şans zodyakı taşıyorum <3 aşırı derecede inanaırım
Birşey kırılınca nazar çıkması, merdiven altlarının uğursuz olduğu, gece vakti lavaboya girmenin iyi olmadığı, akşam saatleri tenha yerlerde 3 harflilerin dolaştığı, çişin üstüne basmanın kötü olduğu, gece aynaya bakmanın ve sakız çiğnemenin uygun olmadığı , nazar boncuğunun daha çok nazar çekeceği gibi şeylere inanırım. Batıl inanç çoğu :)
batıl inançların bilinç altımızın uyduruklugu olduguna inanırım :)
mesela önümüzden karakedi geçtigi zaman kötü bişey yaşayacagımıza şartlarsak kendimizi ve ona tamamen inanırsak günümüz gerçekten berbat geçer
önemli olan inanmaktır zaten.
Cevap
21Cevap
inanırım ve bazen Amaaan sende derim ve kesin başıma bir iş gelir...
4 gün önce pazar yoluna arabamla girmemeliydim, uğursuzluk olacaktı, girdim, park ettim, yumurta aıp çıktım ki arabaya sütmüş biri, kaçmış :(
Burçlar da batıl inanca giriyosa en cok inandıgım sey bu:) Ayrıca eskiden karakediden korkardım sımdı korkmuyorum ama bırının ustumden gecince kısa kalacagıma hala inanıyorum malesef:(
hamilelikte saçını kestirme, çocugun ömrünü kısaltırsın.
ne kadar saçma aptalca bir laf. inanmam bende..
karanlıkta yürürken arkamdan birisi beni çekecekmiş hissine inanıyorum..tüm ışıklar kapanmayagörsün:)
adı üstünde batıl yani uydurmaca bişey kendi ağzımızla söylüyoruz bunun farkında olupta neden inanıyımki
Nazara kesinlikle inanırım ne zaman biri bana güzel şeyler desin,habire baksın vs mutlaka başıma bişey geliyor çaydanlık falan dökülüyor.
Başı batıl ile başlayan şeyler inandırı değildir.İnanmam.
Birde ters terlik ayakkabı gördümmü hemen düzeltirim Cinlerden korktugum ıcın ters dennice aklıma ilk onlar geliyor -.-
eskiden okula giderken eğer şansıma eski bir otobus gelirse günüm kötü geçer diye inanırdım..
CENABET OLUNCA KESİNLİKLE GUNÜN KÖTÜ GEÇİYOR YA :DDDDD
Alayına inanıyorum,
Hatta kapı eşiğinde çok oturduğum için bekar kaldım ben :((
Batıl dediğin şeylere inanıyorsam zaten onları batıl olarak görmediğim anlamına gelir bu :s
Asla inanmam. Ne din, ne bilimin kabul ettiğini ben niçin kabul edeyim.
İnanmam ama ne olu ne olmaz diye onlara uygun davranırım. :D
inanmadığım halde hep aklımda olan tek batıl inanç kara çarşamba olayı
İananmamda Keşke Bir tane Örnek versen iyi olurdu ya
Bir seyi ters giyince isin ters gidermis falan, INANIYORUM
Terlik ayakkabıyı ters görünce değiştirme huyum var. Bıçagı da tükürerek veririm. Bu kadar :)
tükürme olayını bırak bence
sanane be
şeytanın kulağına kurşun hiç batıl inancım yok fdbgvfnhgn
B
her kötüğün bir bedeli olduğuna inanıyorum.mesela ablamın küperlerini kullanıp zamanla zulalıyorum sonra bir şekilde ben de kullanamıyorum
hayır batıl inancım yoktur
yok ama salı gün de yeni işe başlamam sadece
Batıl dediğim bir şeye niye inanayım mk
hayır diyenlrın alayı yalancı :)
inanmam .
inanmam sende inanma bence
Cenabet dışarı çıkmak mesela :D
kısmen tamda inanmam kafayı bozucak kadar değil
Hayır neden inanayım...
Misal nazara karsi kic kasima :/
ben direk kendim batıl inancım beaa
İnanmıyorum