Tayt mı Mini Etek mi ?

Önümüzdeki hafta bir ay için Antalya'da olacağım, deniz vs. geçireceğim. Havalar şimdiden istanbulda bile çok sıcak.

Üst için askılı tişörtler ayarladım.

Birkaç tane de straples elbise aldım geceler için.

Alt için sizce mini etek mi tayt mı daha uygun (gündelik kullanıma) ?

Kot taytlar aldım link ve link ancak yeterli değil, birkaç birşey daha almam lazım, sizce tayt mı mini etek mi ?

(Bu arada hafif balık etli, yaklaşık 90-75-95 civarı ölçülerim ve 160 gibi -biraz kısa) boyum var.
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız biraz iddialı olmak istiyorum.

hem istanbuldan uzaklaşıyorum, kimseler tanımaz beni orda :)

Antalya yeni bir ortam :) Biraz eğlenmek istiyorum.

Etek pileli olur zaten, okulda giydiğim gibi düz diz üstü etek olmaz, tayt ise ince rahat ve dar (likralı) birşey olabilir :)))
Güncellemeler
+1 yıl
Mini Etekle Kalçam Biraz Fazla Büyük görünüyor, tayt'la da biraz çocuğumsu görünüyorum :)))

GeceKulübüne giderken dar beyaz gömlek ve dar mini etek kombin edicem ancak gün içerisinde karar veremedim. Hem dikkat çekmek istiyorum hemde kötü kadın gibi görünmeyim :)

Genelde turistlerin olduğu bir otelin havuzuna giricem, onun içinde bunu aldım link bunu aldım :)

otele giderken (ben pansiyonda kalıcam) giyinecem eteği.
Güncellemeler
+1 yıl
1 yıl hanım hanımcık duruyor, evle okul arası çalışıyorum, 10 gün için de olsa dağıtmak lazım, zaten kimsecikler tanımaz, bu fırsatı kaçırmayacam, muhtemelen hem tayt hem de mini etek giyicem, platform taban ayakkabılarla yabancıların ağırlıklı olduğu otel havuzlarına giricem :)
Tayt mı Mini Etek mi ?