Ben yakın zamanda nişanlanacağım. Ve korkuyorum. Doğru kişi olmadığına dair tereddütlerim var. Ama seviyorumda. Ne yapacağım bilmiyorum.
Evli olan arkadaşlar sizde böyle bir şey yaşadınız mı?
Evli olan arkadaşlar sizde böyle bir şey yaşadınız mı?
Kendini farkedip son anda evliliği durdurmak...
Kişi; kendini, isteklerini, beğendiklerini, sevdiklerini, en önemlisi de ruhunu tanımadan asla bir yola girmemeli. Sonunda üzülmesi çok olası..
Her geçen gün değişiyoruz, bir şeyler öğreniyor ve hayatımızda farklı kararlar alıyoruz. Hiçbir şeyin garantisi yok.
Doğal olarak böyle bir koşulda da garantisi olmayan şeyler için ani karar vermek saçmalık olur. Iyi düşünün.
Evlilik arefesinde ya da evli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yinede teşekkür ederim.
Tecrübe; yalnızca yaşanılanlardan sonra edinilen bilgi değildir. Aynı zamanda şahit olmak ve olayları uzaktan görmekte bunun için yeterli bir sebeptir.
Düğüne birkaç hafta kala korkmuştum :) Ailemin yaşadığı yerden başka bir şehre gidiyordum kafamda sürekli ya işler yolunda gitmezse ya bu adam tanıdığım gibi çıkmazsa taa oralarda tek başıma napıcam diye etrafımdaki insanları delirtmiştim:))
Çok şükür korkularımın hepsi yersiz çıktı eşime daha çok güvenmeliydim diye kızıyorum kendime şimdi.
Çok gerçekci ve faydalı bir yorum teşekkür ederim.
Seviyorsan güveniyorsan anlaşa biliyorsan sorun olmaz, herkez korkar bundan, idare etmeyi sabretmeyi öğrenmen lazım kadın milleti çok ince fikirlidir, dinlemeyi ve onu anlamayı öğrenmen lazım, bir çok şey vardır dikkat edilecek aşk sevgi saygı varsa diğerleri konuşarak ta hal ede bilirsiniz
yaşadım ve kestirip attım. gerçek yüzünü sonradan gördüm
aman diyim, tereddütün varsa bekle, nişanı ya da düğünü biraz ertele, hayati kararlar bunlar
Ama bu dönemde direk kestirip atılmıyor, insan ya yanlış düşünüyorsam, ya ben problemli düşünüyorsam ya da herkes böyleyse abartıyorsam diye düşünmeden edemiyor. Sanırım tüm kadınlarda tuhaflık var. Hiçbirşey güllü gülistanlık olmuyor.
Cevap
2Cevap
evlenirken bakılacak en son şey sevgi ve aşk bence. bana kalırsa sıralaması şöyle olmalı
1- ten uyumu
2- maddiyat
3- saygı
4- sadakat
sonrasına istediğinizi koyabilirsiniz.
Maddiyat ama ne kadar maddiyat mesela
doğru insan olmadığını dsunuyosan ne nişanıı sevgı bıter sonra ne yapıcaksın bir ömürr boşanmaktansa smdı ayrılman daha iyi olur bnce yda ertelemen
Evlilik arefesinde ya da evli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yinede teşekkür ederim.
doğru kişi olup olmaması senin elinde.unutma üzüm üzüme baka baka kararır.
Evlilik çok ciddi bir şey emin değilsen bu yolda ilerleme sonradan çok pişman olursun
beraber 2 3 seneyi devireceksin çok sık eleyip ince dokuyacaksın ama buna rağmen yanılmalar da olabilir
en iyisi hakkımda hayırlısı ise olsun yoksa aşkından kişnesen bile olmaz de
Lan manyak Nisan evresine gelmisin dogru kisimi acaba diyorsun vazgecte kizin abileri topuguna 2 tane siksin:D:D
neden doğru kişi olmadığını düşünüyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar