Bana hayatımda biri var diye yalan söylüyor. Artık bunaldım, ne yapmalıyım?

arkadaşlar çok seviyorum ve bu kişiyle 2007 yılında tanıştım. bana ilgisi varken birden yok oldu hep adı konulmayan bir şey yaşandı. ben görüşmek için can attım heyecanladım ağladım sızladım yıprandım.

aslında o kadar uzatmaya gerek yok az çok anlıyorsunuzdur. ve bu kişi artık hep benden kaçma peşinde. ve yine bu kaçma peşinde tavırları varken bile görüşürdük yanımda huzurlu olduğunu söylerdi. uzaklaşınca olmadığını. ben de hep o zaman hep yanımda ol derdim :))) biz böyleyken şöyleyken birlikte olduk onunla. ama bir daha öyle bir şey olmadı. şimdi de bu yüzden dolayı moral vermek için ara sıra yanımda oluyor. sevdiğim için mi yoksa bir olayı ondan başka kimseyle paylaşamayacağımı bildiğim için mi bilmiorum ama yanındayken evet iyi oluyorum ve bu sık olmuyor.

bana hayatımda biri var diye yalan söylüyor. umurumda olmasına rağmen beni ilgilendirmediğini ve beni sadece arkadaş olarak görmesini istediğimi söylüyorum. çünkü ondan bir şey beklersem kendisini mecbur hissedip uzaklaşacak. bu şekil yanımda bile olmasını sağlamak zor iken ben ne yapmayalım hiç bi fikrim yok. ilk defa burda paylaşıyorum bu konuyu.
Güncellemeler
+1 yıl
sanırım anlatamadım ben bu çocukla birlikte oldum hemde benim ısrarlarım sayesinde olan bişey değil bu. ve her görüşmemizde iki sevgili gibi olup ama adı konulmayan bişeydi bu
Bana hayatımda biri var diye yalan söylüyor. Artık bunaldım, ne yapmalıyım?