Nasıl bir çıkma teklifi yapsam unutulmaz olur? Güzel bir teklif önerisi olan var mı? :)

[Bir önerisi olmayıp yazmak için yazan şahsıma ve bahsettiğim kişiye hakaret içeren küçük gören yazılar yazacaksanız hiç yazmayın.]

Konuştuğum bi kız arkadaşım var.hani gaaaayet iyi konuşuyoruz.(bu arada genelde lezbiyenleri cinsel ihtiyaçtan dolayı bu yola başvurduklarını ya da sadece kızlarla cinsellikten beraber olduğumuzu düşünen kişiler var biliyorum.bizimkisi öyle değil tamamen aşkla bağlanmak.).

sürekli gözlerine bakmak istediğim birisini.onunda bana karşı olan duygularını biliyorum.ki itiraf ettik birbirimize.hala çok güzel konuşuyoruz.Yalnız ona nasıl bir teklifte bulunsam karar veremedim hala.etkileyici olmasını istiyorum.

nasıl bir teklif yapmsam unutulmaz olur? perşembe günü buluştuğumuzda teklif etmeyi düşünüyorumda.o benim için çok değerli laylaylom biri değil çok değer veriyorum ona.o yüzden teklifin hasını yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
dün demet demet kırmızı güller ve kafkasın kestane şekerinide aldım herşey tamamdı dışarda buluşmuştuk ama heycandan ben onu görünce unuttum herşeyi teklif edemedim dün bu yüzden.başka şeylerden konuştuk kadıköyde oturduk sonra yürüdük ettik bostancıya gittik onların eve.ailesi iyi insanlardı.sonra ailesi çıktı yalnız kaldık.ikimizide bi utangaçlık almıştı yemek yedik.benim için kendi elleriyle yapmış çk sevindm.muhabbet ettik uzandık film izledik dışarı çıktık gezdik sonrada ayrılık vakti geldi
Nasıl bir çıkma teklifi yapsam unutulmaz olur? Güzel bir teklif önerisi olan var mı? :)