Mesela bir cafede ya da konserde bir kızdan hoşlandım.
Peki yanına gidip nasıl telefon numarasını alırım, ya da kendi numaramı nasıl verebilirim...
Peki yanına gidip nasıl telefon numarasını alırım, ya da kendi numaramı nasıl verebilirim...
Kızlar açık sözlü erkeklerden etkilenir sadece kızlar değil genel olarak bütün insanlar etkilenir lafı ne kdar az dolandırırsan o kadar etkileyici olursun ve bu senin kararlılığını gösterir.Gidip tanışabilirmiyiz de evet derse kendini tanıt kızla sohbet et muhabbeti ilerlettiğne saatine bak ve k.bakma ama benm gitmem gerekiyor teşekkür ederim sohbet için de biraz durakla ve numarasını iste verir ya da vermez bu onun kararı ama bu deneme başarısız olduğu için denemektende vazgeçme.
Ohoo sen daha emeklemeden koşmak istiyorsun birader. O işler zor işlerdir.
Ayrıca bir kıza telefon numaranı verirsen seni asla aramaz.
Onun telefonunu alırsan da ''alıcı pişmanlıgına'' takılmaman gerekli. Nedir alıcı pişmanlıgı ?
Kız sana bir anlık numarasını verir, sen oradan direkt ayrılırsın ve kız ''ulan keşke vermeyeydik ya ayıp olmasın diye verdim'' diye düşünürse sıçtın.
de ki mesaj hakkın var mı acil ev arkadaşıma mesaj atmam lazım evde çaydanlığı ocakta bıraktık ev yanacak versin kendi numarana meşaz at :D aşkta ve savaşta hile makbuldür :P
ya kendin gidip söyleyeceksin ya da bir tane arabulucu bulcan
Cevap
10Cevap
Araya sakın arabulucu katma bir bahane bul al sen iste
aslında gidip direk söylemek en iyisi ben seni çok beğendim telefon numaranı verirsen daha sonraları da konuşabiliriz gibi bişey olabilir
En.ideali kagida yazip gondermek..oda opmadi..telefonuzu kullanabilirmiyim yalaniyla. Kendi telefonuna cagri at
işte kartvizit denilen şeyyi bu yüzden seviyorum :P
30 tl ye kartvizit basılıyorlar 1000 tane matbaalarda
çocuk musun arkadaşım git konuş
Saçmalık çocukça,, seni basit değersiz biri olarak gösterir,, ucuz basit onla bunla takılan bir kız ya da kadın arar...
Telefonunu sesize al telefonumu bulamiyor um beni arar misin de :)
Yanına gidip diyceksinki seni çok beğendim bana telefon numaranı ver
:D o kadar basit mi ? deneyelim mi ne dersin:D
Deneyin deneyin :P
Bi arkadaş yoluyla :D
Kızlar beni arasın lutfen
05550650925
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar