Çok aşıktık,ilk aşkımızdı ayrıldık 1 yıl oldu ben unutamadım,o unutmuş mudur? Yardım lazım:(

Kızın ilk aşkıydım.Benden bir yaş küçük,lisede başlamıştık.Kızı tanımanız gerekir,ama dünyanın en iyi,zeki ve güçlü insanlarından bir tanesi.Beraber çok şey yaşadık 1 yıl çıktık,ve sabah akşam beraberdik.Ailelerimiz biliyordu,hani herşey çok güzeldi.En büyük kavgamız,kim daha çok aşık sorusunun yanıtıydı.Herkes imreniyordu.Herşeyden önemlisi bir birimize çok güveniyorduk.Fedakarlık çok fazla yapıyorduk.Ben üniversiteye geçtim.1 ay sonra bir kaç üzücü olay yaşadık.Kavga sayılmazdı fakat,yakın olmadığımız için kolay çözemiyorduk.Çabuk etkilenen ama kendi içinde yaşayan bir kızdı.Üzüldüğünü fark ediyordum.Ders çalışamıyordu.Kaldı ki çok başarılı birsiydi.Onun ders çalışmasını engellememek,üniversite sınavına hazırlanma senesini mafetmemek için ayrıldım.Ara verelim dedim durup dururken.Aradan 7 ay geçti,ne başkası oldu hayatımda ne de onun hayatında.Kendimi başkası ile de hayal etmedim hiç.Fakat sorun şu,hiç konuşmadık.Bir tek doğum gününde.Ama onun çevresi onu kötü etkilemiş,hakkımda türlü hikayaler uydurmuşlar.Üniversite onu bozdu vs. diye.Ben şimdi sınavı bitsin diye bekliyorum.10 gün kaldı.Ama artık güçlü olmaya,onu görüp yanına gidememeye gücüm kalmadı.En yakın arkadaşları bana diyor,seni sevmiyor artık unut diyor.Ama biz çok farklıydık diyorum.Kendi kendime.Çünkü öyleydik.Lütfen yardım edin ihtimal var mıdır:( Hatalı olduğumu kabul ediyorum.
Çok aşıktık,ilk aşkımızdı ayrıldık 1 yıl oldu ben unutamadım,o unutmuş mudur? Yardım lazım:(