Beni kandırdı, çaresizim. Ne yapmalıyım?

Sorunum yine erkek arkadaşımla ilgili. Bugün çok mutluluyduk günün sonunda sinemaya gittik. Sinemada telefonuyla uğraştı bir ara ne yapıyorsun dediğimde öyle canım ya dedi telefonu cebine koydu. Telefonunu istedim bir ara verdi neden kapalı bu telefon dediğimde öyle ya sinemadayız ya dedi açtım ben eğer açarsan beni silmiş olursun güvenmediğini gösterirsin güven ya nama biraz diye bana kızdı. Ama ben açtım telefonu bir cevapsız arama vardı kim bu dedim bilmiyorum dedi daha sonra iş yerinden arkadaş olabilir dedi sonra baktığımda o numaradan mesaj gelmiş olduğunu gördüm ama mesaj silinmiş. Telefonuna baktığı sırada bri aramış. Ben bu kim yalancı diye üsteleyince aşkım anlatıcam ama dinle ne olur sakin ol dedi. Bugün çokmutluydun suratın düşer aramız bozulur diye sana yalan söyledim dedi. İş yerindeki kız aramış televizyon mu ne alacaklarmış erkek arkadaşımdan onu evlerine götürmesini istiyormuş mesajda da onu yazmış isteyen kız kendinden büyük be ben dha önce iş yerine gittim. Boynunda ismim yazıyor erkek arkadaşımın beni çok sevdiğine eminim hatta son parasıyla bana hediye almaya kalktı. Bende onu öok seviyorum ama hep bu yalan konusunda kavga ediyoruz. Hep bana sen üzülme diye söyledim diyor. Yapma dememe rağmen.Sinemadan çıktık beni evime bıraktı sarıldı hayatımdaki kimseyi snin gibi sevmicem diye ben sinemada ağladım o da ağladı. Evebırakırken de ağlıyordu seni hep çok sevicem dedi sarıldı koşarak gitti sonra. Ne yapıcam bilemiyorum. Bugün bir ara biriyle yine konuşuyordu Haydar dedi ama öyle bir arkadaşı yok bildiğim kadarıyla o an telefonuna bakmak aklıma gelmedi ama sinemada baktığımda öyle bir numara görmedim sadece kızın numarasını gördüm ve aldım. Sizce ne yapmalıyım çaresizim onu çok seviyorum ama beni kandırdı
Beni kandırdı, çaresizim. Ne yapmalıyım?