Başka insanlarla tanışmaya açık mısınız? Sürekli yeni birileriyle tanışmak ve çevrenizi genişletmek ister miydiniz? Çekingen misiniz? Birinden hoşlandığınız zaman çekinmeden ilk adımı atar mısınız?
Hoşlanma konusunda erken davranmak istemem ama arkadaşlik dostluk konusunda vakitte kaybetmem tanışmak güzeldir tabiki ancak önyargili insanlar yüzünden tanismakta geri kaliyoruz soğuk davraniyoruz veya dediğin gibu utangaclik ve cekingenlikte de pay var. bazen tanışmak deyince hemen hoslandigini soylemek cikma teklifi etmek gibi anlayan kisiler oluyor tanismak bunlardan ibaret degil tanismak aslinda dostluk kurmak arkadaslik kurmaktir ☺☺😊☺
%100 açığım. İlk adımı da atarım. Ama dozunu kaçırmam saygısızlık etmem.
Tanışmaya açık, çevremi genişletmeye kapalıyım, iyi böyle.
Cevap
26Cevap
Yeni insanlari tanimaya calisirim. hepsinin ayri bir hikayesi olur ve bu da insana birseyler katar hayat hakkinda.
Valla genelde millet benimle tanışır. Eğer birine iş vereceksem ben araştırır tanışırım. Arkadaş olmak gibi amaçlarla tanışmak plana tabi olmuyor, daha çok spontane gelişiyor.
çekingen biri değilim ama genel olarak tanışmamayı tercih ediyorum, içime kapanık asosyal bir insan olmama rağmen pek sevmem yeni insanlarla tanışmayı.
Tanışmak isterim ama bu da salak çıkarsa yine zaman kaybı kafasıyla vazgeçiyorum.
İşime yarayacaksa tanışırım cıvık tipleri asla sevmem :D
karşı cinse bile tanışmaya pek açık değilim bir ortamda sohbet etmiş olsam bile yolda selamlaşmam bu sayede arkadaşlarım tarafından hiç acı çekmedim bence bu yaptığım güzel birşey
kanadaya sırf yeni insanlarla tanışmak için gidecem
Utangaç olmasam tanışırım :D Başkaları benle tanışmak isteyince problem olmuyor ama.
İyiyimdir de türk kızlarına karşı biraz mesafeliyim triplerin dolayı
Çekingen değilim sadece insan sevmiyorum
Yeni insanlarla tanışmayı severim
Evet
Hayır
Hayır
Evet
Insanlara güvenim kalmadı
Çevremi genişletmeyi sevmiyorum.
Genelde açığımdır yinede ruh halime göre değişir
Canim isterse tanisirim yoksa orali olmam
Kim olursa olsun çekinirim