Erkekler sizce kapalı kız mı daha çekici? Yoksa açık kız mı? Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Cevabın nedir?
Kız çekicidir.. :D Şaka la şaka.. Çekicilik dediğin şey vücut hatlarıyla gerçekleşen bir şeydir, kapalı olan bir kadının vücut hatlarının belirgin olması gayri saçma bişeydir. Açık olan kadının vücut hatları belirgin diye de kaşar değildir. Sonuç olarak soracağın soruyu seveyim neyin peşindesiniz mk ya insanları sapıttırıyorsunuz !!! Bir bitmediniz mk.. Hayır ne olsun istiyosun yani kaşar olcan da ne tür bir kaşar olacağına mı karar veremedin?
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılasıl soru şöyle olmalıydı, kapalı olup her boku yiyen kızmı yoksa açık olan ama üsturuplu kızmı? bence açık kız.. mahalle baskısından, aile baskısından çok kapanan kız var haliyle yasaklar onları cezbediyor, parkların tenha köşelerinde, tenha yolların köşelerinde arabaların içinde görüyoruz hepsi kapalı..
428 Yorumla- +1 yıl
kapalı kızlarında gayet edeplisi var genelleme yapma bence
- +1 yıl
bende :)
- +1 yıl
yok yok anladım onu zaten bana da oluyo bazen kjfksj evet kapalıyım bende
- +1 yıl
edebinleyse güzel tabi :)
- +1 yıl
giymemelisin. bak mesela ben ilk kapandığım zamanlar yani geçen yıl dar paça pantolon giyiyordum işte yeniydim falan olmaz yakıştırmam falan diyordum ama emin ol böyle bol olunca uygun olunca daha iyi hissediyosun
- +1 yıl
çocuk bildirim sesinden şey olmuştur skfsklş özelden yaz konuşalım
Cevap sahibi+1 yılo eksi verenlere selam olsun, üstüne alınanlara, o küfürde size hiç yakışmamış.. elbet adabıyla kapanan vardır lafım yok ne güzeldir, ne mutlu derim, ama bir gerçekte var o kitleninde sayısı hiçte az değil, haksızmıyım? sırf moda için kapanan ya da aile zoruyla kapanan az değil, kendinizi kandırmayın.. dürüstçe kapanıyorsa ne ala..
Cevap sahibi+1 yılöyleyse sorun yok, ama dediğimi umarım anlamışınızdır kardeşim, hakkıyla kapanıyorsa ne mutlu yoksa başı kapalı olup gözü açık olan çok fazla var.. ciddi samimi allah için kapanana asla lafım yok sözüm olamaz, ama sayıları azımsanamayacak kadarda türbanı kötü temsil eden bir nesil var, yanlış anlaşılma olmasın..
- +1 yıl
o durum yanlışlıkla oldu
- +1 yıl
dediğin gibi var bazıları ama herkes aynı değildir
Cevap sahibi+1 yılsevmeyebilirsin ben hakkıyla kapananı severim, baktım moda için kapanmış yüzünde bir ton boya var daracık giyinmiş, saçının bir kısmı boynunun bir kısmı görünüyor dizlerine kadar etek giymiş benim gözümde kötü kadınlardan farkları yok, allah için kapanıyorsan ne mutlu aile baskısı ya da moda içinse itici geliyor, anlayıp dinlemeden eksiyi vermeyin hala eksi veriyolar ya
- +1 yıl
yanlış anlaşılmalar işte hep bunlar
Cevap sahibi+1 yılulan eksi verenler için açıklama yapıyoruz, sen kapalıysan bana ne? benim içinmi kapanıyorsun? banane açıkmışsın kapalıymışsın, allah için kapanmıyormusun yoksa kendini savunma moduna geçiyorsun? beni dinlemeden yargılayanlar için açıklama yapıyorum burda.. hadi sümeyyecik engelledim seni, senin gibi anlayışı sığ olanlarla 2 laf edilmez, köpek dişlerinizi çıkarıyorsunuz hemen..
- +1 yıl
ya aslında ikinizde birbirinizi farklı algıladınız dediğiniz şey aynı aslında
benim iç güzelliğimi görmeyip dış görünüşüme bakarak beni terci edecek olan adamın kalıbına tukureyim. kılıfına değil içine bakcaksın insanın...
10 Yorumla
Saçma sorulardan biri daha. Ne zaman vazgeçeceksiniz bu sorudan?
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
Illa birini seciceksek kapali kiz tabi ki.
Acik kiz da neyin nesi, kasabin eti sergiledigi gibi kendisini sergiliyor 😏25 Yorumla
+1 yılfark etmez ama kapalısı da açığı da aynı bu devirde. hiç fark yok. tercihim insan olmasından ve sağlam bir karakter sahibi olmasından yana. vicdandan yana, merhametli olmasından yana. dürüst olmasından yana. içinde sevgi olmasından yana. Hak'ka inanması ve sevmesinden yana.
10 Yorumla
+1 yılAçık kız tek gecelik kapalı kız evlilik düşündürüyor.
132 Yorumla- +1 yıl
Ooooo sorun diil diyze gızı :D awefawfawfaw
- +1 yıl
He ya bende özledim epeydir görüşemiyoh :D diyzemler nörürler? :D
- +1 yıl
Kimden duydun bu dedikoduyu benim neden evlendiğimden haberim yoh diyze gızı :D
- +1 yıl
Oha yohsam ben uyurken mi ivlendirdiler beni? ya da o gün çayımın içine uyku hapı neyim gattılar ellaam :D
- +1 yıl
gıı gonuşmayı söktüğümden beri bu dili gonuşuyom ya ben :D
- +1 yıl
Ben goca Gonyalıyım diyze gızı sen nireliydin acep :D
- +1 yıl
Tohatı bilmem diyze gızıda yörühleri bilirim yörühsün ellaaaam? :D
- +1 yıl
diyze gızı beyin özürlü değilim o kadarını biliyoh emme heç gitmedim :D
- +1 yıl
:D awfewfwef kuma ayarliyceksen gelem emme ayarlamiyceksen ilişme :D awefwf
- +1 yıl
ben yahşiyem sende yahşiysen heydi nazlanmada ivit de :D tüm anadolu şivelerini denedim gari gözüm arkada kalmaz beya haçen daaa :D awefwef
- +1 yıl
Emin misin :D
- +1 yıl
Aradığınız kişi şaşırmaktadır lütfen şaşırmadığı an tekrar deneyiniz :D awfeawf
- +1 yıl
neden neyimi beğendinde sankim :D
- +1 yıl
ne zaman teklif etmeyi düşünüyon bari :D yüzüğü pırlanta isterim :D aefawfawfe
- +1 yıl
Tamam elmasada razıyım :D umarım pırlantayla elmasın aynı olduğunu farketmeyecek kadar cahilsindir :D awfeawf
- +1 yıl
Ne kadar da saçma bir yorum. Benim çok smaimi olduğum kuzenim kapalı, sokakta tanıştığı sevgilisi ile gözümün önünde yiyisirken ben kenarda bir yerse telefon ile oynuyordum. (açığım) her şeyi yaptı bu yaşa kadar ben açık giyinirim ama bir erkeğin bile elini tutmadim bu zamana kadar. Bu isler giyim ile değil kafa yapısı iek oluyor anlayın artık
+1 yılValla eskiden hep kapalı kızları tercih ederdim ama öyle şeyler gördüm ki insanların karakteri başının açık ya da kapalı olmasına bağlı değil din konusunda da öyle namus konusunda da öyle. Bence herşey beyinde akılda bitiyor.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkapalılar artık açıklardan daha fazla dikkat çekiyo ve bu olmaması gereken bir durum aslında ama ben yinede süslüman yerine müslüman severim en azından açıkta ne düşündüğü nasıl yaşadığı belli kamuflajlı bir ajan gibi değil ;) :D
06 Yorumla- +1 yıl
aynen o dediğindenim ama ben burda kapalı olan neler neler gördüm açıklardan çok daha fena şeyler yapan benim ailem ve akrabalarım da kapalı ama hiç ünide ki ya da dışarıdakiler gibi süslüman değil müslüman ;) :D yani ben ön yargılı değilim ama emredilen belli kapalıysan hakkını vereceksin örtüyü lekelemeyeceksin kapalı kisvesi altında her yola girmeyeceksin bilmem anlatabildim mi ;) :D
- +1 yıl
bak aynı duyguları paylaşıyoruz emin olabilirsin aşağı yukarı ben her türden insanla samimiyet kurduğum için arkadaşlıkta özellikle nelere şahit oldum açıklardan daha az korkuyorum mesela ama bu her kapalı içinde değil yani bazı kesim var sen biliyosun zaten senin uyuz olduğunda onlar heh işte onlardan korkarım ben ;) :D korkmak derken de korku olarak değil beni yoldan çıkaracak başıma iş gelecek diye neler gördüm neler yani haklısın sonuna kadar eşim kapalı olsun ama müslüman olsun süslüman değil ;) :D
- +1 yıl
eyvallah yardımcı teşekkürler :D :D :D
+1 yılValla benim ikiside hoşuma gidiyor kapalının başka açığın başka güzelliği oluyor, ama bazı kapalılar kafalarının üstüne tas koymuş gibi kabartıyorlar ona çok sinir oluyorum hiç güzel durmuyor ve zavallı bir insan görüntüsü ortaya çıkıyor.
00 YorumlaSapıklara kapalılar daha çekici gelir çünkü zihniyet sapıktır ve zoru sever. Ama açık kadın daha kadınsı olduğu için çekici gelir bana. Şahsım adına da kapalılardan uzak duruyorum :)
07 YorumlaKapalı bayanlar da gayet cüretkar olabiliyor. Tek gecelik ilişkiler beni bozar. O yüzden anlaştığım, sağlam karakterli olan kimse o daha çekici.
01 Yorumlaşimdi sorun yanlış olmuş.. Çekici diye sorarsan tabiki de açık giyinen kızlar daha çekicidir. Ama siz eş olarak nasıl bir bayan tercih edersiniz diye sorsaydın bence daha doğru olurdu..
01 Yorumla
+1 yılİnsan olsun yeter burada kapalı kızlarlada gayet iyi sohbetim oldu açıklarlada insan olsunlar yeter Türkiyede nasıl bilmiyorum ama farklı olabilir
01 Yorumla
+1 yılAçık kızın daha çekici olması gerekir. Aksi halde kapanmanın bir anlamı kalmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Zor ama söyleyeyim; yanakları al al olabilen biri :)
+1 yılKapali kizin nasil daha cekici olabilecegi hakkinda bir fikir verebilir misin lutfen? 😄
07 Yorumla- +1 yıl
Yani saçini mi merak edicez mesela veya kollarini mi ne yani 😄 Agresif bir cevap olarak algilama basortusu karsiti falan değilim
- +1 yıl
Ne icin kapaniyosun falan demedim zaten lutfen 😄 Ama eğer kapaniyosan çekicilikten nasil bahsedebilirsin ki cekiciligi kapatmak demek degil mi zaten ayni zamanda bu?
- +1 yıl
Hayir hicbisey anlamadim 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle değil..
Kapalı kız ve normal kız olarak lanse edeceksin..00 Yorumla
+1 yılValla millet yurtta parti var şuanda ve kapalı tüm kızlar acilmis😄😄
01 Yorumla
+1 yılBunları kıyaslamak aslinda iyi değil isteyen istediğini giyer. Kıyafet gönül güzelligini temsil etmez
15 Yorumla- +1 yıl
Klasik bir söz vardir biz ne kapalilar gördük diye veya
Bu açık giyinenlerin alayi motor diye
Sence hangisi doğru bence hic birisi... - +1 yıl
Neden ki
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. ne desem yanlış olur şimdi.
boşver.144 Yorumla- +1 yıl
Açık kızlara bakamıyorum bile.
Günah diye aklımdan geçip duruyor.
Yani bu onların dinsiz olarak yorumladığım anlamına gelmez. o kız bana kafa yapısı olarak uymaz diyor yani.
Kapalı kızlarda , çekici olmak farklı.
Çünkü tesettürün asıl amacı dikkat çekmemektir. eğer çekici görünüyorsa orada sıkıntı vardır çünkü o şekilde giyinmiyordur. bak mesela üniversitenin içinde kütüphane var. oraya gittiğimde denk gelen bir kız var.
Sadece yüzü görünüyor. siyah , düz bir kıyafet giymiş ferace mi diyorlar öyle bişey.
Yani o kızı görünce kafamda geçen sadece ''0 makyajla , nasıl bir güzellik bu? Hem boyuda uzun. hemde çok ahlaklı , asil bir duruşu var, gülüşü desen, aahh eriyorum :] '' yani anlayacağın hayranlık oluşuyor. nefsim harekete geçmiyor. açık bir kıza , olurda bakarsam nefsim yüzünden adam gibi düşünemiyorum bile. yani ikisinin yarattığı hava farklı. anlatabilmişimdir umarın - +1 yıl
valla feracenin ne olduğunu bilmiyorum ki ben :D
böyle bol bişey giymişti ondan öyle dedim.
ferace gibi bişey dedim hatta emin olmadığımdan :D biliyorsun kız kıyafetlerinde bir sürü çeşit var :D tuniktir, bilmem nedir. valla o konuda pek bilgimiz yok :D bizde 4 terim var. ceket tişört gömlek pantolon :D sizin çeşitleri öğrenmek için okulunu filan okumak lazım :D - +1 yıl
dün tramvaydaydım üniversite çok uzaktı :D kırmızı ferace gibi bişey giyen bir kız bana bakaraktan geçti :]
dedim al beni götür beni :D
gittiğini yere , beni de gittiğin yere götür yarim :D sonra yanımda durdu. durdu. ve durmaya devam etti.. meğerse yerimde gözü varmış pisliğin..
her neyse, yol uzundu yerimi verdim ama hala aklım onda :D kıpkırmızı dudakları, al yanakları , bembeyazda bir teni, kocaman kocamanda gözleri vardı :D
hala ferace midir artık , ondan giymek istemiyor musun :D
bak ne güzel etkiler yarattı :D o şeyden giymiş olmasa kesinlikle bakmazdım mesela :D
- +1 yıl
evet :D
bide uzaktan akraba gibi birileri var :D
bayramda seyranda evlerine gideriz :D
bana tepside çay uzatan şeyma isminde bir kız var :D
bu arada Ş harfiyle başlayan kız isimlerine de bir zaafım var :D
nickin bu olmasa bile bunu söylerdim bu arada :D yanlış anlaşılmasın senlik bir durum yok :D
ondan sonracıma :D utanırım tabi kıza orada bir baksam, alllaaaahh :D
yani orada kurtaramazsın yani :D niye baktığının bir açıklaması yok :D birde kalabalık bir ortam 10 - 15 kişi var. illaki dikkat çeker :D tepkini saklayamazsın :D
bide şey güzel.
esma ismi, sema ismi :D
şeyma, şule, şenay, şirin :D
muhteşem ya tamamen dişiliği temsil eden isimler :D
emine mesela :D hiç sevmem :D eski sevgilim olduğundan değil :D
emin erkek ismi :D erkek isminden türemiş yani :D
dişiliği yok albenisi yok :D - +1 yıl
Ne biliyim başkasının facesinden instagramından çalabilirsin böyle resimleri. o ihtimali sorarsan, yarı çıplak resimlerimde var yani ondan dedim :D :D
Hiçbir erkeğin telefonunda bir başka erkeğe ait yarı çıplak fotoğraf bulunmaz :D bu , resimdeki kişinin ben olduğum ihtimalini daha da güçlendirir :D o zamanda ihtimal %0,00000000000001 e kadar düşer :D
Kapalı bir kız bence çekici değildir zaten çekici olmamak için kapanmıyorlarmı
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ateist olarak kapalı kız tercihimdir, daha tatlı ve daha çekiciler.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah'a şükürler olsun ki ateistim.
+1 yılSaçma salak sorudur bu ne yapçan ona goremi giyincen
01 Yorumla
+1 yılKapalı ya da açık olmasına bakmam fıkırlerıne bakarım. Dusunce tarzına. Aseletıne
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercihim acik kizlardir ama bazi kapalilar var ki hicbir acigi gozu gormuyor insanin ahfksh
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bazilari var akillara zarar. Her yerinden guzellik akiyor, fizik desen 10 numara. Saclari da acilsa demek ki dunya guzeli olacak :D
Cevap sahibi+1 yılBir de 4 mevsim ince corap giydikleri icin bazi durumlarda acik kizlardan one gecip tercih edilen taraf oluyorlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence açık olan normal olarak daha çekicidir. Ama bazı kapalılar maalesef öyle kapanıyor ki, daha çekici geliyolardir. Bu yanlıştır zaten...
00 Yorumla
+1 yılKapalı açık olması önemli değil fiziki özellikleri önemli
016 Yorumla- +1 yıl
Zayıf küçük göğüslü küçük kutu gibi kalcalari olmalı
- +1 yıl
Tabi uzun boylu at gibi olmuycak
- +1 yıl
Bu şekilde olsun kapalı olursa süper olur
- +1 yıl
Evlenmek le alakali değil yorumum sen sordun fikrimi söyledim evlenmek diye belirttin mi sen görmedim
- +1 yıl
Sadece bana çekici geleni yazdım
- +1 yıl
Kapalı tabiki
- +1 yıl
Ben açık la her halti yaptım diye birşey dedim mi
- +1 yıl
sakin ol şampiyon gerilime gerek yok
- +1 yıl
Belli Cimbom lu trabzon sizi iyi germis 😆
Bir tercihim yok ikisininde çekiciliği vardır.
131 Yorumla
+1 yılkapalılardan pek hoşlanmıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
göze hitap etmiyor
- +1 yıl
seksi kızlar
Kapalı kız daha çekicidir. Ama benim tercihim açıktan yana...
00 YorumlaAçık kız açık kız açık kız.
10 Yorumla
+1 yılPazarda mal satar gibi insanları şekilden şekile sokmayın geri kafalılar
21 Yorumla
+1 yılikisini de tercih etmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılİkisinden de çok çekici kızlar var gayet
10 Yorumla
+1 yılaçık tabiki sorumu bu
01 YorumlaKapalılardan hoşlanmıyorum pek.
11 Yorumla
+1 yılzeki olan..
11 Yorumla
+1 yılKapanmanın amacı zaten tam tersi yönündedir.
00 Yorumlaüstü minare altı kerhane olmayan kız 😜
13 YorumlaNamuslu olsunda bir gerisinin önemi yok
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kızın çekici olmaması gerekmez mi?😇
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılAçık++++++++++++++++++++
03 Yorumla- +1 yıl
Sevmenizi istemiyorum zaten. Beğenmiyorum kapanmış görüntüyü de zihniyeti de.
- +1 yıl
Terbiyesiz.
böyle bir ayrım yapmak neden?
00 YorumlaÇekici ve kapalı ah ironiyee
10 Yorumla
+1 yılIkisininde kasarlanmamisi
11 Yorumlaçekiciliğini bilmem de kapalı kız tercihim.
04 Yorumla
+1 yılSalak salak sorular sormayın.
00 Yorumla
+1 yılkapalı ve seksi hatun :)
02 Yorumla- +1 yıl
çok var :)
açık.
11 Yorumla
+1 yılFarketmez yha benim için
00 Yorumla
+1 yılAhlaklı kız
01 Yorumla
+1 yılaçık
07 Yorumla- +1 yıl
paylaştığımız şeyler çok farklı olacaktır.
- +1 yıl
o tarafa çeken sensin, aklın oradaysa ben ne yapayım arkadaşım?
+1 yılbırsey dıcem sımdı olmucak D:
00 Yorumlakızına Gore değişir
01 Yorumlakimle anlasiyosam o
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı öndedir
11 Yorumla aşık olduğum kız
01 Yorumla
+1 yılAcik cekici
00 Yorumla
+1 yılKız kızdır.
00 YorumlaGüzel olan çekici
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir soru
20 Yorumla
+1 yılbence kapalılar D:
00 YorumlaKapalı 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı.
+1 yılAçık
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026