Bir kız neden sevgili istemez , kızı beğenenler olsun veya olmasın hic fark etmez bu kızın sorunu nedir? Kız lezbiyen falan değil erkeklerden hoşlanıyor ama iş sevgililige gelince kaçmak istiyor adeta sıkılıyor falan canı istemiyor. Gerçekten kimseyi sevmediği için midir. Kız kendini bildi bileli böyle huy olarak
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin erkek versiyonunum bende kız istemiyorum hoşlandığım kızlar oluyor aşık olduğum da oldu ama aşık olsam bile istemiyorum ne biliyim uğraşmak istemiyorum kızların kaprisi nazları hareketleri çocuk gibi davranışları flan çok saçma geliyor bunlarla uğraşmam katlanamam yani çok samimiyetsiz yapmacık geliyor kızlar bana
31 Yorumla
Soran+1 yılAynı beni anlattın ya bu kdar olur yani 😂😂
En İyi Cevaplar
Etrafında ki ilişkilerin cıvıklığını farketmiş olabilir, Aseksüel olabilir, ilişkiye ayıracak vakti olmayabilir, erkeklerden belli sebeplerden dolayı soğumuş olabilir...
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri sevmiyorum normalde de pek sevmem yani
Soran+1 yılBen öyleyim on yargı m var erkeklere karşı onların o g*rizekalı hareketlerini gördükçe nefret ettim hepsinden çok ergen ve çocuk gibiler. Hepsi sadece öküz gibi bakıyor hiç biri gelip bişey demiyor sadece öküz gibi bakıyorlar. Artık bana tip tip bakanlara gidip çantalar kafasına vurmak istiyorum Baktiysan bişey soyliycek sin bakipta susanlardan nefret ediyorum hepsi aynı. Sapık gibi bakıyorlar insan gıcık oluyor. Bana bakmasalarda ben aglamam yani öyle bişey yok ama tip tip baksın lar istemiyorum
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılben mesela. aynı beni anlattın.
1. şu an için gereği yok
2. hoşlandığıjm biri olmadı
3. yalana lüzum yok33 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim. Gerçekten aşık olduğum biti olmadı 19 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çünkü kimseyi sevemiyorum. Bu hep böyle sürerse çok kötü olur benim açımdan. Bu istememe duygusu üstümden hiç gitmiyor
- +1 yıl
belki olur. evde kalmak istemeyiz. bir 6-7 yıl sonra bulunur inş
Soran+1 yılInsallh. Kendimi normal insan gibi görmüyorum. Bir erkeğe ihtiyacım yok bildiğin. Ben hep boyleydim. Ama milleti görüyorum sevgilisiz yapamıyor lar sevgilisi olmasa ağlıyor millet benim umrumda değil 😂
+1 yılilişkiye aşka inancı olmayan çabuk bunalan sıkılan özgürlüğüne düşkün kızdır. örn: BEN ahahahha❤
716 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sordum aslında ben öyleyim de
- +1 yıl
sende böyleysen benim gibisindir. Ben sen ne fark eder ki dimi? ❤
Soran+1 yılEvet bende senin gibiyim bunaliyorum ama ya bu hep böyle sürerse orası kötü işte
Soran+1 yılBirisi hoslandigini söyleyince neden istemiyorum o zaman kaçıyorum
- +1 yıl
Soran+1 yılYol ya tam tersine kibar beyefendi biri yok diye olmadı. Ama kibar beyefendi biri bir kiza açılamaz diyosan eğer o konuda haklısın. Ben düzgün çocukların yanında kendimi gayet rahat hissediyorum serserilerle rahat konusamiyorum bile
Soran+1 yılAma Etrafımda hiç Erkek bile yok şu an zaten
Soran+1 yılErkek tiplerinden pek anlamam. Ama çevrem çok düzgün bir kız olduğumu söyler hareketlerimde oyleymis. Serseri erkeklerden nefret ediyorum kızların duygularına hiç önem vermezler bir iki muhabbet bile etmeyi beceremiyor bazıları
Soran+1 yılDüzgün olduğuma eminim. Herkes diyor. Agirbasli bir kızım zaten benim gibi kızları yasitimdaki erkeller pek te beğenmez
Soran+1 yılBu yaşıma kadar kimseyle yakinlasmadim bile. Olgunmusum yaşıma göre
Soran+1 yılBenim yaşımda ki erkekler çok çocuk ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Bazı insanlara böyle şeyler çocuksu gelir bana da öyle geliyor yalnızlık acınası birşey değil bizim için bir mutluluk
212 Yorumla
Soran+1 yılBanada çocuksu geliyor valla ondan heralde. Benden biri hoslansa bile ben istemiyorum. Galiba benim gibi biri değil diye de istemiyo olabilirim belkide ondan kaçıyorum kafa dengi biri yok çünkü
Soran+1 yılNe güzel sana erkek halinde bile teklif geliyor 😂 benim bulunduğum ortamdaki erkekler sadece öküz gibi bakıyorlar gerisi yok. Ya da hepsi düzgün çocuklar olduğu için cesaret edipte acilamiyorlar. Ortamı degistirmem gerek
Soran+1 yılYa arada söyleyenler oluyor tabi ama az yani 😊 bende istemiyorum zaten. Halim kalmadı yani
Soran+1 yılBende soğuk biriyim senin gibi cesaret edemiyorlar. Geçmiş ilişkim filan olmadı hiç olmadı ki sevgilim. Sadece konuştuğum olmuştur oda olmamıştır sonradan. Birde çocukken sevdiğim biri vardı oda beni sevmiyodu zaten
Soran+1 yılAynen ya sorular sorular kafayı yicem ben bu gidişle az kaldı. Erkekler benden korkuyor ya hareketlerim değişik biraz çok ağır ciddi kızım cekingenim ondan dolayı oluyor. Erkeklerle içki dişli olamıyorum yapım böyle yani. Böyle oluncada erkekler istemiyor beni soğuk ve kibirli buluyorlar. Hatta arkadaşımın arkadaşı beni bir resimde görmüş bu kız kim demiş arkadaşım da liseden bir arkadaşım demiş. Çocukta benim için demişki bu kız bana bakar mi ya demiş. Bu kız bayagi iyi demiş bana hayatta bakmaz demiş. Yani beni gören veya konuşan herkes bu kız bana bakmaz diyorlar. Çok güzel değilim ki 😂😂😂 abartiliyor etrafta benim gibi onlarca kız vardır
- +1 yıl
Eminim güzelsindir , insanın özgüvenini sağlayan temel şeylerden biri diğer insanlardan gördüğü ilgi , tabi bunu en çok yapan da sevgililer beğenilme hissi iltifat alaka vs. Biz bunu görmeyince kendimizi beğenmiyoruz tabi dogal olarak. Bence değişmeye çalışma senin gibi kızlar az kaldı ve çok değerliler
Soran+1 yılBundan sonra takmiycam zaten takmiyodum artık umrumda değil. Onlar ne düşünüyorsa düşünsun valla çok yanlış düşünüyorlar hakkımda
benim karşıma da senin gibi biri geldi bu yüzden istememişti
17 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bildi bileli böyleyim. Bildiğin ihtiyacım yok yani bir erkeğe ısrarla istemiyorum. Çok Aşık olursam belki o zaman. Hiç sevgilim olmadı beğenenler olmuştur oda fazla sayılmaz. Ama yinede istemiyorum. Benim gibi biri yok diye galiba istemiyorum
Soran+1 yılÇok oldu valla. Zaten pek öyle teklif eden yok çünkü kendime bir ortam yaratmiyorum. Düşün yani o kadar istemiyorum ki ortam bile yaratmiyorum
Soran+1 yılÜniversite okuyorum ama sinifimizdakilerin hepsi kız. Bende öyle hergün gezip tozan bir tip asla değilim
Soran+1 yılE harfi neden. Burda pek mümkün değil aynı kişinin çıkması milyonlarca insan var sonuçta.
+1 yılDaha önceden İhanet edilmişşe herkesi öyle sanıyodur :(
223 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sevgilim bile olmadı ki doğru dürüst keşke nedeni olsaydı
- +1 yıl
İiyki olmamış vallaha onun acısı çok kötü birşey ya helede ilk olursa unutamıyosun gizli üye biliyomusun en iyisi olmamış :( Çok kötü bir duygu yasdım ben istersen anlatabılırım özetle?
Soran+1 yılValla 19 yaşındayım. Ilk olmasından canımın yanmasindan korkuyorum galiba bu yaşta acı çekmek hıc istemiyorum😔 anlat merak ettim
- +1 yıl
cocukluk aşkı benimki bide düşün ondan sonra bayadır konuşuyoudk falan 8 sene falan var neyse elini tutum tek olan bu işte görüşüyoduk bunu arkadaşları afasını karıştırıyodu ben düzeltiyodum onlar yarın bozuyo ben düzeltiyodum onlar bozuyodu yani bu tiplemi çıkılır feln gibisinden ben trafik kazası geçirmiştim adliyede işim vardı 3 gün yok efendim neymiş telefonu neden açmamışım yav ben keyfiyen açmıyorumki snki neyse trip attı gitti bu kufur eder gibi engelledi engellese yine iyi arkadası konusuyo hanfendinin yerine beynimden vurulmuşa döndüm sonra bu mesj attı kusura bakma felan lan tm işte tamm madem geri döndü felna neden yaptı n felan dedim ya kusura bakma işte felan yaptı anaa sonra bida engel koydu böööyle oynadı benimle işte bunu 5 10 kez yaptı bide demezmi hani bana yazmıştın dedim mesajları bunları ben kendimmi yzdım dedim bana demezmi aşkı bilmeden önce ayağı çekti bende ee sevgilin var artık öğrenmişşindir dedim ee normal bişey bu dedi dalga geçer gibi böyle yani
- +1 yıl
Sen olsan oyanarmıydın bence hiç bulaşma olucaksn bile sağlam birisine ol asık üzülme sonra. s
- +1 yıl
Soran+1 yılBem biriyle oynasam bile kötü niyetli oynamam. Hiç sevgilim olmadığı için nasıl davranmam gerektiğini bilemem sadece
- +1 yıl
Soran+1 yılO iyi birisini nasıl anliycam işte ilk görüşte en azından azda olsa düzgün bir çocuk diyebilcegim birini nasıl anlarım bilmiyorum ondan dolayı bulasmiyorum bile
- +1 yıl
Sıcak kanlı olması çok önemli mesela ben tanımadığım bir kişiyle 2 dkakikada sanki 40 yıllık arkadas gibi olurum misal :) davranışları aklı bel altı olmayan böyle. s
Soran+1 yılSen erkeksin ya acı cekmezsin sanmıştır. Günümüzdeki erkekler maalesef kimseyi sevmiyor sevgileri de yalan. Seninki çocuk luk aşkı diye acı çekmiş olabilirsin
- +1 yıl
ama hala çekiyorm afedersin peçete gibi sildi attı ama unutamıyorum ya bir bu kız kafası nasıl unutabilir geçmişi ya. s
Soran+1 yılAnladım. Biriyle konuşmuştum en son ama çocuk hiç sıcak davranmadi bende zaten çekingen biriyim oda öyle sıcak davranmayinca olmadı iyice istemedim. Kötü birisiydi gerçi kurtulduğum iyi oldu 😊
Soran+1 yılSiz erkeklere tekme atınca kötü davraninca ancak öyle değer veriyorsunuz ama o sana tekme attığı için şu an canın yanıyor bence sevdiğinden değil elinden gitti ya onun acisi o
- +1 yıl
mesela seninle yüzyüze gelsek 2 dakikada anlarsın ne demek istediğimi sıcak kanlılıkta benim tipim tinerciye baliciye benziyor ama Kalap işte ve Arkadaşıma sordum aga diyo valla ben senden korkuyodum diyo neden kardesimn dedim :D aga diyo ben seni balici tinerci sanmıştım diyo :D alakam olmaz be kardesim dedim aga valla helal olsun seni nasıl kandırldılar lan dedi :) böyle bel altılardan uzak dur :) Görünüş hic bir zaman önemli değil saten o ses türkiyeye çıkıcam :)
- +1 yıl
Anlamadım ne demek istedğini?
- +1 yıl
Sevdiğimi Kaybettim
- +1 yıl
Soran+1 yılGörünüşe bakan insanlar salak tir net yani. Davranışlarına bakicaksin bir insanın. En son konuştuğum kişi çok kibirli kendini bişey saniyodu kizlar benim peşimde koşuyor bana asiliyor lar bilmem ne filan dedi 😂😂😂 ilk başta sesim çıkmadı ama sonradan istemedim kibirli diye
- +1 yıl
iyi yapmışşın bu arada doğum günüm yarın :)
Soran+1 yılBişey denedim. Tek erkekler değil bir insana kötü davraninca kız erkek fark etmez insan psikolojisi sırf elinden kaybetti diye onu daha çok sevdiğini zannediyor sadece. Aslında kız sana kötü davrandı diye öyle hissediyorsun
- +1 yıl
Ben Gerçekten Seviyodum ama ondan ya neyse gitti saten Rabbim karsılarımıza hayırlı eşler cıkartsın :)
Soran+1 yılValla amin demek isterdim ama hiç sanmıyorum zaten kimse beni sevmediği bu zamana kadar bende kimseyi sevmedim sonum hayırlı olur inşallah
+1 yılBazen bazı şeylerde neden aramamak gereklidir, günü gelir olur, şu ana kadar olmamış, bundan sonra birgün mutlaka olur;)
20 Yorumla
+1 yılBelkide yasadigi seyler vardir, erkeklere guvenemiyordur, zamani degildir.
20 Yorumla
+1 yılYa abi bi kızın peşinden 1 yıl boyunca koştum okul çıkışı dakikalarca gözlerimizin içine içine bakışıyorduk her okul günü baştan uyardı ama ben aşık oldum onun için çok kız reddettim yani banada yazık oluyor onada bi çare bi yardım eli lazım sevgili yapmayı düşünmüyormuş ha çirkinde değilim sarışın mavi gözlüyüm lütfen yardım edin ben onunla uzun iliski istiyorum 18 19 olunca aileleriöizle tanıştırmak felan cok umitliyim bilginiz felan varsa yardımcı olursanız sevinirim çok çok seviyorum onu
00 Yorumla
+1 yılgüzelliğinden ötürü nazlanıyo.
yaşlanınca kafa yerine geç olmazsa gelir.10 YorumlaBirinden hoşlanmıştır onun ilgi göstermesini bekliyordur.
00 YorumlaGuvenmiyodur ya da cok kendini begenmis bisey olabilir kimseyi begenmiyor
00 Yorumla
+1 yılBaşka sorunları vardır benim gibi
23 Yorumla
Soran+1 yılNe sorunun var mesela seni
- +1 yıl
burdamı yazıcam az gizlenme mesaj olarak yazayım
Soran+1 yılTakip edeyim seni. Ama mesaj atamam
Oh ne guzel kafa rahat birak istemesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen öyleyim ama bu hep böyle sürerse diye korkuyorum ve büyük ihtimalle hiç istemiycem hiç bir zaman
+1 yılondan hoşlanan erkekleri beğenmiyodur başka sebep olamaz.
10 Yorumlakafası rahat olsun ister zaman harcamak istemez benim gibi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız takılmayı seviyordur.
20 Yorumladevam edelim mi? döndüm :)
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyimm 😎😎
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim. 19 yaşındayım ama bu hep böyle sürerse diye korkmaya başladım ve büyük ihtimalle bu hep böyle surcek
- +1 yıl
Yani şart değil sevgilin olması yakın dostlar edin kendine seni her türlü anlayacak.
+1 yılzamanı geldimi istersin
10 YorumlaKendini tatmin edebilen bir şeyleri var o zaman
111 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Soran+1 yılNe anlamda? Cinsel anlamda diyosan 19 yaşındayım kimseyle en ufak bir yakinlasmam olmadı bile.
Soran+1 yılEvet ediyorum ama neyle tatmin olduğumu bilmiyorum. Bu yaşıma kadar tek olduğum için ihtiyacım yok olsada olur olmasada kafası var bende pek te umrumda değil yani. Alışkanlık benimki
Soran+1 yıl20 ye gircem. Ama artık bıktım ben kimse beni beğenmiyor ondan dolayı bu seferde benim hevesim kaçtı bu seferde ben istemiyorum biti gelse Hayır derim o kadar bıktım artık sıktı yani
Soran+1 yılKarakter olarak bir bozukluğu m yok yani kötüyüm diyemem ama erkeklere karşı mesafesi olan biriyim içli dişli olup şakalar yapamam. Bundan dolayı beni kibirli sanıyorlar ama yapım böyle karakter yani. Bir arkadaşımın arkadaşı beni görmüş beni sormuş demişki bu kız kim. Arkadssimda demişki liseden arkadaşım. Çocukta demişki bu kız bana bakar mi demiş. Bayagi iyi demiş benim için. Hayatta bana bakmaz demiş. Yanlış anlama katiyen kendimi ovmuyorum yaşadıklarımı anlatıyorum. Benim gibi kız çok var yani hatta benden iyileri vardır ama beni fotoğrafta gören veya gerçekte giren herkes bu kız bana bakmaz diyorlar mis arkamdan. Çok bıktım. Ozguvenim gitti sifirlandim yani.
Soran+1 yılDoğru kişiyi buldugum an çok isterim buna eminim. Benim gibi olacak aynı ben
aşka inanmıyordur
30 Yorumla
+1 yılÇünkü istemiyor.
10 Yorumlautangaç olabilir
10 YorumlaSosyalleşme gerek
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi