hareketleri filan ?
aranizda utangac erkek varmi ? nasil kizlardan hoslanirsiniz ? ve hoslandiginiz kiza bunu nasil belli edersiniz?
aranizda utangac erkek varmi ? nasil kizlardan hoslanirsiniz ? ve hoslandiginiz kiza bunu nasil belli edersiniz?
Çok zor. Ancak çok basit yolları var.
Ben tam 5 sene sakladım. Nasıl ve niye yaptım bilmiyorum ama, utandım çekindim, korktum hep. Uğruna şiirler yazıp günlerce ağladım. Ama söyleyemedim.
Şimdi thy de hostes olmuş. hala varlığımdan habersiz.
Nasıl mı öğrenirsin ?
Basitçe olta atarak. Boş atıp dolu çekerek. Mesela yakınlaş biraz, sonra mehmet de bana her gün mesaj atıyor anlamadım benden mi hoşlanıyor nedir , diyerek gözlerindeki siniri okumak olabilir.
Bunun gibi farklı boş atmalar olabilir.
iyi fikir aslinda ama ters tepki yaparsa?
Utangaç erkekler hiçbir şeyi belli etmezler. Kızlardan bile daha başarılılardır bu konuda. Onlar ben erkek demiyorum da neyse
ABİ BENİMDE BAŞIMDAN GEÇTİ ÇOCUK BANA ÖYLE BİR BAKIYORDUKİ BİDE SINIFININ KAPISINDAN BİDE AYNI SERVİSTEYİZ BENİM İLK BAŞTA ONA KARŞI HİÇ BİRŞEYİM YOKTU AMA O BANA ÖYLE BAKIYORDUKİ ZATEN ANLARSIN BİLİYORSUN KIZLARIN İÇ GÜDÜLERİ HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR AMA BURADA ÖNEMLİ OLAN SANA OLAN BAKIŞLARIDIR VE SEND ONA BAKTIĞINDA KAFASINI ÇEVİRİYORSA İŞ TAMAMDIR
Aynı şeyi bende yaşadım hala aynı okuldayız ve babası öğretmen ne yazık ki , neyse ben buna 7. sınıfta kaç kere aşkımı ilan ettim mektuplar mı dersin , bakmalar , gittiği her yerdeydim bide ilk okul aşkım neyse ben artık 8. sınıf olduk ilk dönemlerin başındayız bizi bütün 8. sınıfları pikniğe götürdüler ve sürekli bana baktı beni izledi falan bu olaydan 1 ,2 hafta sonra bana instagramdan yazdı 𝐄𝐥𝐢𝐟 , 𝐛𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐞𝐯𝐢𝐲𝐨𝐫𝐬𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐳𝐚𝐤 𝐝𝐮𝐫 dedi ondan sonra neredeyse 3,4 ay geçti tabi biz Lgs ye hazırlanıyoruz bu arada bana öğle aralarında sürekli bakmaya başladı maçları falan olur du ona öyle bakardım dahası da yoktu bende ona karşı arkadaşlarım sürekli bu senden hoşlanıyor diyor anlamıyorum.
Cevap
16Cevap
erkekte nasıl kızdan hoşlanırsın diye bir kalıp yok ya bırakın artık şunu =) tek ortak nokta kendini , yeterli hissettirmek. bir erkeğe kendini yeterli hissettirebiliyosan , istiyosan çirkin ol farketmez ;) elini tut elim buz gibi falan de kızarırsa senindir , kızarmazsa bırak gitsin zaten hiç senin olmamıştır :D :D
:D vayy :D
Çocuğun Gözlerinin içine baktığında hemen bakışlarını çeker ve kızarır. Aslında kişiden kişiye değişir, net bişi söylenemez. Kimisi konuşamaz duruma gelir, kimisi dikkatini toplayamaz, kimisinin eli ayağı biri birine karışır, kimisi Sakarlaşır vs..
kesinlikle sana yakın durmaya calışacaktır ama her yaklaştığındada birazcık kenbdını geriye çekip açiğa çıkarmamaya çalışacaktır
bir bayan olarak bunu yüzde yüz anlaman lazım arkadaşım olayı anlatırmıssın?
Nasil anlatayimmiki iste goz goze geliyoruz hep o hemen bakislarini baska yere ceviriyo filan :('
bir ortamdamısınızz ? konuşmuyormusunuz
Evet bide hayir :) ewt ayni ortam hayir konusmuyoruz
nasıl bir yer burası nasıl bir ortam bahsedermisiniz ne kadar oldu ne kadar zaman geçti ?
Utangaç , mutangaç elbet belli eder Ama ne zaman nasıl nerde orası bilinmez Sabırsız isen duygularını açarsın sorarsın bu kadar basit yani.
Hiç utangaç olmadım la
bir kızın yanında nasıl utanılır hiç bir zaman bilemedim :(
,lt,fat show yaparsa bir erkek senin egolarında tavandaysa böyle anlarsın eğer utangaçsa sen yanılıyorda olabilirsin belki senden hoşlanmıyordur.
zor.utangacların derdınden dılınden anlamanın yontemı yok.işin zor
Cok dogru ! Isim cok zooor
Utangac erkek sever hemde cok sever farkinda olmadan senle iletisime gecer fakat karsilik bulamadigi vazgecer ama sevgisinden degil boşa uğrasmaktan vazgecer kisacasi cehennemi dunyada yasar
muhabbet etmeye calısır sürekli güler seninle konusurken gözlerini çeker
git yanına konuşmaya çalış belli olur zaten.
ama bende rezil olmaktan utaniyorum :(
ahah sendemi utangaçsın :D
pardon korkuyorum olucakti :D
aynı şey değilmi :D
olabilir:) ama ben baktigini görüyorum arada bir hep göz göze geliyoruz ve ondan sonra kafasini cevirior hemen. bu ne demek?
senden hoşlanıyor demek. hep gözgöze gelmeniz budur :D ne komiksiniz yaa
arkadaslarim bile fark ediyor ama konusamiyor bir türlü.. ben napcam yaa :D
ne yapcan biliyormusun. göz göze geliyosunuz ard arda 1 geldin 2geldin 3 geldin. sonra tek başınaysa konuşmak istermisin diye sorcan usulca. sonra konuşursunuz zaten sorun yok abisi.
bi yanliz kalabilsek..
mesaj at. selam diye. sonra şöyle yaz eğer bana güvenebileceksen seninle bişey paylaşıcam de.
evet anlatabilirsin gibi bişey dicek. sende ben senden samimi olarak hoşlanıyorum seninden benden hoşlandığını düşünüyorum. ama biraz çekingensin falan de başlangıcı böyle başlarsan bu dediklerimdeki gibi devam ettirirsen. sorun olmaz
ama bir kizin böyle seyler yazmasi yani nasil karsilar sence ? sanabi kiz gelip böyle birsey dese .. yani ilk adimi erkek atmali deniliyor ya hani
ya şuna inanırdıktan sonra gerisi sorun değil. 'ben gerçekten senden hoşlanıyorum. senin utangaç biri olduğunu düşünüyorum bundan dolayı mesaj attım. gerçekten seveceksen beni, ciddi bir ilişki istiyosan seninle çıkabilirim ' anlamını vermen lazım
beden dili öğren bence.
Çok utangaçım rengimden anlar :D
Çoçuğu tahrik et ve yakınlaş
kenera çekerek
hm ?
konusarak yani. amabende utaniyorummm
ama onun seni çekmesi daha makbüldür bence ...
Benmiyimla o .d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar