Herşey üstüste geliyor dayanamıyorum

o kadar üzücü kırıcı şey yaşadım ki sevdiğim adamların pek umurunda olmadım biri başkası için beni bıraktı daha 20 yaşındayken o kızla nişanlandı..onun ardından yeniden aşık oldum oda beni hiç sevmedi..sevilmeden sevdim...yinede onunla kötü olmak istemedim bana çok kötü davranmasına kandırmasına rağmen ıyı niyetle yaklastım ona ayrıldık asla bıdaha biz olamayız sevmıyosunda ama yınede dusman olmayalım dıye konustum çokda konuşmak istemiyordu..bugun bir saglık sorunum ortaya cıktı diş amelıyatı yazın resmen benı evde oturtcak dikişli falan.sağlıkçı olduğu için ona sordum nerede yaptırsam dıye zoraki birisine sordu bende orası bana uzak hep pansumana gıdememkı dedım sadece sen bilirsin diye tersledi geçmiş olsun bile demedi sormadı bile...konusmak ıstemıyosan yazmam dedım tamam dedi ya...hemen facemden sildim senide allaha havale ettim dedim gidip arkadasımla konsmasında onun cok konusmasına dayanamıyorum demiş üzülmüyorum desemde canım çok yanıyor ya herşey üstüste geliyor bir huzurum yok güvenim boşa çıkıyor hemen başkasına gitmek için can atıyolar hep kötü haber nasıl güçlü olabilirim hos karsılayabılrim ?
Herşey üstüste geliyor dayanamıyorum