Kız arkadaşım çocuksu tavırlar yapıyor

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2.5 senedir birlikteyiz kendisi çok tavır yapar yani benden su istesin su vermiyeyim o derece tavır yapar. Herneyse son 1.5 aydır artık tavır safhası saçma sapan salakça şeylere dönüştü. 2 tane örnek vereyim.

Şimdi demin bizdeydi yatakda ben yatıyordum o da oturuyordu. Dedi hadi bankadan para çekip yemek yiyelim dışarda tamam dedim. Benimde az uykum vardı yatağa yattığım gibi uykum geldi, halsizleştim. Dedim ki yatakdan kalkda kalkayım. Dedi ilerden kalk. Dedim ya kızım zaten halsizleştim uykumda var kalkmayacağım 2 dk çekil dedim. Çekilmedi bende sinirlendim yastığa koydum kafamı yattım. Aradan 5 dk geçti bana diyor 5 sn içinde kalkmazsan gitmem bireye falan filan. Saymaya başladı bende 3-4-5 dedim sonra o da yattı. Daha sonra kaldırmaya çalıştım aradan 1 dk geçmeden başladı aptal aptal tavırlar yapmaya yok gitmeyeğim, başımdan git, yok git uyu hadi falan filan demeye. Bende sinirlendim gitmedik biryere ama biraz uğraştım kalkdırmak için. Şimdide kendi evine gitmiş dışarı çıkıyorum ben diye mesaj attı.

Geçen günde saat 23.30 gibi uyandı. Bende bilgisayar oynuyordum uymuyordum. Neden beni uyandırmadın dedi. Dedim ne alaka? Dedi en son eve servis saat 23.30'da olduğunu bilmiyor musun? Dedim ne alaka ben senin saatin miyim kursaydın alarmını uyansaydın. Başladı gene of tamam Okan falan filanlara. Sonra kolundan tutup götürmeye çalıştım olmuyor gitmiyor gene sinirlendim birşey yapmadım sabaha kadar aç aç oturdu orda.

Neden sizce bu kadar çok tavır yapıyor olabilir? Ama son 1.5 aydır artık çocuksu ve gereksiz aptalca tavırlar olmaya başladı ve yavaş yavaş soğuyorum. Ne desem anlamıyor.

bu arada ben oğlak oda terazi.
Güncellemeler
+1 yıl
geçen gün beğendiğim bir hediye vardı oyuncak tatlı bir koyun mesaj attı aşağıya in diye indim oraya hediye paketi yaptırıp bırakmış sırf soğuyorum dediğim için gitmeden önce bu haraketlerinden :S
Kız arkadaşım çocuksu tavırlar yapıyor