Şimdi arkadaşlar. Benim erkek arkadaşım olmuyor. Bunun sebebini düşünüyorum bazen. Soru işaretleriyle doluyor kafam. Birlikte bulalım artık.
Üniversiteye yeni geçtim.
Hazırlığım.
Kesinlikle çok guzel bir kız değilim.
Çirkin miyim orta güzellikte miyim emin değilim, hiç erkek arkadaşım olmadığı için şüphelerim var.
Davranışlarımı ve duygularımı çok kontrol ederim.
Donuk dururum pek konuşmam samimi davranmam.
Sevgilim veya flörtüm olsa onla cinsel şeyler yaşarım bu konularda problemim yok, hatta aşık olmayı da beklemem çekici bulmam yeterlidir. Ama beni kimse böyle tanımaz dışarıdan öyle şeyleri seven ve bu konuda bir problemi olmayan bir kız gibi gözükmem.
Tekrar söylüyorum kesinlikle çok güzel değilim. Benle ilgilenen hiçbir erkek yok. Yakınlaşmıyor kimse.
Şu ana kadar gerçek bir ilişkim olmadığı için arzulanabilen bir kız olarak görmüyorum kendimi, bu nedenle de erkeklere yaklaşma cesaretini kendimde bulamam.( sadece sanaldan flörtleştiğim oldu)
Üniversiteye yeni geçtim.
Hazırlığım.
Kesinlikle çok guzel bir kız değilim.
Çirkin miyim orta güzellikte miyim emin değilim, hiç erkek arkadaşım olmadığı için şüphelerim var.
Davranışlarımı ve duygularımı çok kontrol ederim.
Donuk dururum pek konuşmam samimi davranmam.
Sevgilim veya flörtüm olsa onla cinsel şeyler yaşarım bu konularda problemim yok, hatta aşık olmayı da beklemem çekici bulmam yeterlidir. Ama beni kimse böyle tanımaz dışarıdan öyle şeyleri seven ve bu konuda bir problemi olmayan bir kız gibi gözükmem.
Tekrar söylüyorum kesinlikle çok güzel değilim. Benle ilgilenen hiçbir erkek yok. Yakınlaşmıyor kimse.
Şu ana kadar gerçek bir ilişkim olmadığı için arzulanabilen bir kız olarak görmüyorum kendimi, bu nedenle de erkeklere yaklaşma cesaretini kendimde bulamam.( sadece sanaldan flörtleştiğim oldu)
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar